Fixami.be- Logo - Beoordelingen

Fixami.be
Beoordelingen:

1.240 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.588 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Fixami.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 100. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat mij beviel was de snelle levering. Ik kon het pakket de dag na bestelling al ontvangen. Ik heb al verschillende keren bij jullie besteld en ben uiterst tevreden over Fixami. Waar jullie niet kunnen aan doen maar waar ik al meerdere keren ergernissen aan overhield was de aflevering door PostNL. Ik kreeg een melding dat het pakket zou geleverd worden tussen 19u en 21u. Om 15 werd het pakket geleverd en dan was ik niet aanwezig. Het pakket werd gewoon aan de voordeur geplaatst op de stoep waar voorbijgangers wandelen. Het pakket kon dus zomaar meegenomen worden. Ik hoor echt heel vaak klachten over post NL en ik heb nog geen enkele goed ervaring met hen. Ik ben bang dat er op een keer een pakket zal afgeleverd worden en tegen wanneer ik thuis kom het pakket zal gestolen zijn.

de meest kritische beoordeling

5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb deze lampen bij jullie besteld omdat er op de website aangegeven staat, vandaag voor 22u besteld = morgen geleverd. De goederen waren op stock, dus verwachte ik hier geen problemen. De bestelling is geplaatst op donderdag namiddag, het materiaal heb ik tenslotte ontvangen op maandag en dus niet vrijdag (of met kleine marge zaterdag). Jammer! Nu bij de orderbevestiging krijg ik reeds de eerste melding dat het door de drukte bij de transportfirma mogelijks niet lukt om aan de aangegeven leveringsvoorwaarden te voldoen, dus denk ik, levering zal op zaterdag ten laatste zijn dan. Ik betreur dit ten zeerste. Geef dan op zijn minst de juiste levertermijn aan op jullie website.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Fixami.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vrijdag verticuteermachine besteld. Maandag bericht van courier in Ternat bericht. Niet thuis, kaart in brievenbus. We waren thuis en ook geen kaart gevonden. Dinsdag was het bericht weg. Om 08 u dinsdag dan toch levering. Al bij al goed. Product zelf is prima. Zeker aan te bevelen.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De leveringstijd werd in acht genomen. Het voorwerp was zeer goed verpakt, zodat er geen beschadigingen konden zijn. Het stofzuigertje heeft te weinig kracht. Geen Nedertlandstalige uitleg.
Beoordeling melden
SH
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Makkelijk besteld en vlotte levering

Makkelijk om via de website te bestellen en zeer snel aan huis geleverd. Gratis verzending vanaf 50 euro is mooi meegenomen en heeft de doorslag gegeven om voor fixami te kiezen.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

heggenschaar

bestelling (en later de volgende bestelling) perfect uitgevoerd: duidelijke communicatie, levering op tijd, product in orde. Dus heel tevreden!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Fixami.be
26 mrt 2024
Hoi Eddy, bedankt voor je positieve review en de 5 sterren. Super om te zien dat je bestelling perfect is uitgevoerd, en dat de communicatie over de levering en het product in orde zijn. We zijn verheugd om te zien dat je heel tevreden bent!
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
prijs beter dan andere sites. wel drie maal levertijdstip gewijzigd, maar daar zal het paaswknd wel voor tussen gezeen hebben.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op zondag besteld en de dag erna (maandag) geleverd !!!!! - Vlugger kan niet + ik werd op de hoogte gehouden van de levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Fixami.be
2 apr 2024
Hoi Daniel, bedankt voor je positieve review. Prachtig om te zien dat je bestelling de dag erna al bij je is afgeleverd. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden, en het is fantastisch om te zien dat het bij jouw gelukt is!
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

100% correct en goede service

Bestelling werd heel snel geleverd. Klein probleem werd na melding via de chat heel sportief opgelost! Zeer tevreden!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service. Enkel het aanmelden voor de extra waarborg lukt niet. We kunnen ook nergens hulp of tips vinden.
Beoordeling melden
Antwoord van Fixami.be
8 dagen geleden
Hi Anja, bedankt voor je positieve review! We zien dat het registreren voor extra garantie bij de door jou gekochte machine niet nodig is. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice via 02 588 26 71.
PV
Paul V.
Kalken België
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle reactie en prima opvolging van de bestelling. Heel duidelijke en correcte info.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima leveringsprecisie met nauwkeurige updates. Bestelling was ook van prima kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van Fixami.be
11 dagen geleden
Bedankt voor je positieve feedback! We streven altijd naar nauwkeurigheid en kwaliteit. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling!
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlugge levering , machine zoals beschreven en goed verpakt. Top bestelling!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Van bestelling tot levering, prima. Ook de kwaliteit van de producten.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was heel correct en vlug. Ik heb de machine nog niet getest.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Batterijen waren niet individueel…

Na de nodige info van Fixami werd dit probleem verholpen, met dank
Beoordeling melden
Antwoord van Fixami.be
7 dagen geleden
Hoi Luc, Dankjewel voor je nieuwe review, Fijn om te horen dat het voor je is opgelost!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn om met jullie samen te werken, overzichtelijk en correct!
Beoordeling melden
Antwoord van Fixami.be
8 dagen geleden
Wat geweldig om te horen! Dank je wel voor je positieve feedback! 🌟
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op zondag, toevallig, besteld en maandag al aan huis geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Fixami.be
11 dagen geleden
Wat een geluk! Fijn om te horen dat je zo snel je bestelling hebt ontvangen.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goedkoper dan bij de speciaalzaak en de dag erop al geleverd
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Alles was is orde, snel geliverd, en een goede prijs!
Beoordeling melden
Antwoord van Fixami.be
8 apr 2024
Dat klinkt als een geslaagde ervaring! We streven altijd naar snelle levering en scherpe prijzen. Bedankt voor je positieve feedback! 🚚💨💰
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
SNELLE VERZENDING , prijs voordelig , goed overzicht
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles vlot verlopen snele levering Zeer tevreden
Beoordeling melden