Certificaat voor lucardi-juwelier.be

No. XF0E28E62BA1958E1F8AB0600CA28AD95
 

Geldig vanaf
17-06-2016
Geldig tot
16-06-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi-juwelier.be



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 323 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 449 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
alles goed verlopen
5.00
Uitstekend

Mooie ook mooie kleur,halssnoer mocht mss iets langer zijn.
Maar geen probleem stoort nie als hij wat korter is.was alleen makkelijker om aan te doen.
Mijn punten aan jullie zijn uitstekend 5 op5
5.00
Uitstekend

Schitterende juwelenset
5.00
Uitstekend

Alles was super. Niet lang moeten wachten. Geen stukken. Super
5.00
Uitstekend

Ik had op het site gezien dat de juwelen die ik had gekocht in een mooie rood zwart doosje zat. Toen ik mijn bestelling thuis kwam, zat mijn juweel gewoon in een witte carton. Ik heb julie gebelt julie lijn zat gans de dag op bezet. Ik ben teleurgesteld want mijn juweel moest een cadaeu zijn voor iemand.
Julie moeten het juweel zo mee geven zoals het op de fotos staat.
2.67
Redelijk

Ik geef 5/5 voor alles
5.00
Uitstekend

Leuke spullen
5.00
Uitstekend

Ik heb al 14 dagen geleden de bestelling gedaan. Heb een volgsysteem aangekregen, en voor de rest blijft het hangen bij sorteren. Al een mail naar DHL gestuurd. Volgens hen moest ik jullie contacteren. Heb gisteren een mail naar jullie gestuurd, nog steeds geen antwoord. Nu vragen jullie mijn mening. Product geen mening (kan natuurlijk niet), levering zeer zeer slecht.
1.00
Slecht

lucardi-juwelier.be antwoordt: 18-10-2017
Beste klant, bedankt voor je beoordeling. We hebben reeds een reactie gegeven op je email om het op te lossen. Met vriendelijke groet, Lucardi

mooie gouden ring voor weinig geld
5.00
Uitstekend

Na al in de winkel geshopt te hebben tijdens een weekendje weg in Nederland, nu ook online besteld Super service: heel snel en vlot en even mooi Top
5.00
Uitstekend

Zeer snelle levering en mooi zoals op de foto
5.00
Uitstekend

de laatste bestelling was in een plastic zakje aangekomen omdat het pakje helemaal stuk was en daardoor ook de armband die er in zat. De armband heb ik de volgende dag teruggestuurd en wacht nog steeds op een andere armband
2.33
Matig

lucardi-juwelier.be antwoordt: 18-10-2017
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. We hebben je vandaag een mail gestuurd om het op te lossen. Met vriendelijke groet, Lucardi

Ik ben dik tevreden.
4.00
Goed

alles was prima in orde
5.00
Uitstekend

Zeer snelle levering. Alles prima verlopen
5.00
Uitstekend

Niks om toevoegen.
5.00
Uitstekend

Ik was aangenaam verrast door de snelle levering.Het babyarmbandje is heel mooi,zoals ik het op de webshop zag.De gravering is heel mooi gedaan.
Met andere woorden....top.....
Ik weet nu waar ik voortaan mijn juweeltjes zal aankopen.
5.00
Uitstekend

zoals steeds mooie juweeltjes voor een meer dan schappelijke prijs
5.00
Uitstekend

de diamant zat niet echt in het midden van de ring en de ring maat was te klein dus ik wou graag het vervangen met grotere maat plus dat de diamant in het midden zou geplaats zijn aub .
ik ben naar DHL kantoor geweest in antwerpen voor terug te verzenden dus de vraag is krijg ik mijn geld terug dat ik een andere kan bestellen met grotere maat ?

alvast hartelijk bedankt

groetjes Seyed
3.00
Redelijk

lucardi-juwelier.be antwoordt: 05-10-2017
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Als je de ring hebt retourgestuurd krijg je het aankoopbedrag terug. Je kan dan een nieuwe bestelling plaatsen indien gewenst. Met vriendelijke groet, Lucardi

Zéér goede en snelle service
Heel tevreden met de juwelen
5.00
Uitstekend

Het product heb ik beschadig gekregen de kleur was er beetje eruit dus ik heb ze niet terug gestuurd
4.50
Uitstekend

Levering was niet de volgende dag (zoals vermeld ) maar de dag erna.
Heel tevreden over het produkt
We hebben een ring besteld. Eerste maal was deze te groot, en hebben het teruggezonden. Retourformulier en adresbon reeds bijgevoegd, heel handig.
4.67
Uitstekend

Alles OK
5.00
Uitstekend

supercontent
5.00
Uitstekend

Alles wat tiptop in orde. Een aanrader
5.00
Uitstekend

Heel erg blij met het mooie ringetje voor mijn meisje, in het echt nog mooier dan op de foto. Super service, snelle levering. Helemaal tevreden.
5.00
Uitstekend

Wat een top service en aangenaame website. Mijn zoon was zeer blij met zijn verjaardag cadeau. En zeer luxe die afterpay. Tot snel
5.00
Uitstekend

Liever in pakje dat in brievenbus kon
4.33
Goed

Na uitgebreid te hebben kunnen kiezen uit gedetailleerd beschreven juwelen, ontving ik de dag nadien al de bestelling. Goede kwaliteit, snelle service. Top
5.00
Uitstekend

Beste,

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen Dit duurt nu al meer dan 2weken Gelieve DPD te contacteren en alvast NIET meer met hen samen te werken Dit was een verjaardagsgeschenk voor 11 SEPTEMBER. We zijn ondertussen al 13september en er zit nog steeds geen levering in.. gelieve hier asap iets aan te doen en mij te contacteren
1.00
Slecht

lucardi-juwelier.be antwoordt: 18-09-2017
Beste klant, We hebben je reeds via de mail op de hoogte gesteld van de vervolgstappen. Met vriendelijke groet, Lucardi

Ik heb mijn bestelling op een werkdag gedaan vóór 16u en zou mijn pakje de volgende dag ontvangen zoals mij dit beloofd werd, maar ik heb mijn pakje pas de daaropvolgende dag ontvangen zonder uitleg en zonder enige vergoeding.
3.67
Goed

Artikel werd de volgende dag al geleverd, precies zoals Lucardi belooft. De ring is verfijnd en elegant en voldoet aan mijn wensen. Het enigste nadeel is dat de steentje hoog uitsteken hierdoor blijf je snel in je kleren hangen ermee. Ik ga ervan uit dat de service van Lucardi ook goed is maar kan hier niet echt op beoordelen omdat dit niet van toepassing is geweest bij mijn bestelling en levering
4.67
Uitstekend

Jammer dat mijn bestelling niet op de beloofde afleveringsdatum aanwezig was dit vanwege dat een pallet was blijven staan in het magazijn en ik dit 2 dagen later pas thuis heb gekregen
3.67
Goed

Zaterdag 2 augustus 2017 horloge besteld en het is nu den 12 de en heb nog geen horloge aangekregen. Dus....
1.00
Slecht

lucardi-juwelier.be antwoordt: 18-09-2017
Beste klant, We hebben je op 12/09 een mail gestuurd naar aanleiding van de bezorging. Met vriendelijke groet, Lucardi

Product is zeer goed maar heb een week moeten wachten alvorens het geleverd was en heb het ook niet kunnen traceren
2.33
Matig

lucardi-juwelier.be antwoordt: 05-10-2017
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Nogmaals onze excuses voor de verlate levering en dat het niet mogelijk was om je pakket te traceren. Met vriendelijke groeten. Lucardi

Super snelle levering & top kwaliteit
5.00
Uitstekend

Super snelle en goede levering, top prijs kwaliteit. Het ging zo snel dat ik niet kon geloven dat het ook echt gegraveerd was ;)
5.00
Uitstekend

Was allemaal in orde. Doe zo voort
5.00
Uitstekend

Perfecte producten ..
5.00
Uitstekend

Heel tevreden over lucardi juwelen . Was cadeau voor dochter haar huwelijk, was zeer tevreden en vond ze mooi
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be klantbeoordeling

lucardi-juwelier.be

lucardi-juwelier.be werd op 17-06-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi-juwelier.be
lucardi-juwelier.be

Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi-juwelier.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.