Certificaat voor lucardi-juwelier.be

No. XF0E28E62BA1958E1F8AB0600CA28AD95
 

Geldig vanaf
17-06-2016
Geldig tot
16-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi-juwelier.be



Goed

4.37/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 504 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lucardi-juwelier.be al 965 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
13-11-2018
Heel goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
07-11-2018
Zeer correkte afhandeling en mooie ringen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
07-11-2018
ik had het de dag erna om 10h al in de bus zeer snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
06-11-2018
prachtige horloge; Snelle correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
05-11-2018
Uitstekende service, kwaliteit en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
05-11-2018
alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
03-11-2018
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
03-11-2018
Fijne producten en goede snelle levering Een 8.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
03-11-2018
Mooie juwelen goede afprijzingen, 1 nadeel de foto is soms veel groter dan het artikel in het echt
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
03-11-2018
Uitstekende service , wordt direct verwerkt en de levering is maximum 2 dagen , super ik had graag nog een armband gehad maar de juiste maat was niet meer voorradig en dan kan je u emailadres ingegeven en houden ze me op de hoogte wanneer die terug beschikbaar is
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
24-10-2018
02-11-2018
Alle goederen werden prima geleverd, zonder enig probleem.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
23-10-2018
01-11-2018
Mooie, fijne juweeltjes. Heel tevreden over de snelle levering en de uitstekende kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
22-10-2018
01-11-2018
Alles snel geleverd. Juwelen stemmen ook overeen met de verwachtingen, nu nog even afwachten naar de kwaliteit bij langer gebruik...
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
30-10-2018
Alles vlot verlopen. Tevreden met product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
30-10-2018
Super content
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
29-10-2018
Ik heb het altijd netjes ontvangen ook nets ingepakt altijd super ik geef een dik 10 bedankt voor de goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
28-10-2018
..goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
27-10-2018
Goede service en levering is op tijd. Enkel mogen ze de breedte bij armbanden erbij zetten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
26-10-2018
Aantal slotjes van oorbellen buigen snel. Over de rest tevreden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
25-10-2018
Jammer maar de gravering komt niet overeen met het lettertype op de website.
2.33
Matig

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
25-10-2018
snel
heel mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
24-10-2018
Super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
15-10-2018
23-10-2018
Snel geleverd Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
13-10-2018
23-10-2018
Alles ging volgens afspraak, dus oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
15-10-2018
23-10-2018
Perfecte service Hartelijk bedankt
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
17-10-2018
Alles prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
17-10-2018
Snelle levering :)
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
16-10-2018
tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
16-10-2018
Vlugge levering, veilig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
16-10-2018
snelle levering & mooie ketting. Zeker voor de prijs van 9euro
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
14-10-2018
Super aanbod en service 10 op 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
08-10-2018
Alles was in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
03-10-2018
Heb Eigelijk niet veel over te zeggen...beter kan gewoon niet,prachtige producten en qua levering is het gewoon geweldig, dag nadien in huis...waar vind je dat nog? Beter kan niet :)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
02-10-2018
Het hangertje is heel dun van kwaliteit, jammer
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
02-10-2018
de ring is schitterend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
29-09-2018
29-09-2018
Beste,
24/09/18 werd het pakket geleverd om 13u18, volgens het briefje dat ik in de bus vond. Deze datum was ik heel de dag thuis en heb ik niemand horen aanbellen. De persoon die het pakket dus zou brengen heeft niet eens aangebeld, onze bel werkt perfect. Ik vind het geen probleem om het pakket op te halen maar gelieve hier dan over te communiceren.
Alvast bedankt.
Vriendelijke groet,
inca
2.00
Matig

lucardi-juwelier.be antwoordt: 30-09-2018
Beste Inca, Onze excuses dat dit is gebeurd terwijl je thuis was We hebben de melding doorgestuurd naar de pakketdienst. Nogmaals excuses Met vriendelijke groet, Widia Klantenservice Lucardi

Datum van publicatie
27-09-2018
Besteldatum
26-09-2018
27-09-2018
Overzichtelijke website, graveerservice, goede prijzen en een snelle levering TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2018
Besteldatum
26-09-2018
26-09-2018
Ketting zat los in het doosje, beter een papiertje er rond doen.
4.33
Goed

lucardi-juwelier.be antwoordt: 02-10-2018
Beste klant, dat is zeker niet de bedoeling Onze artikelen horen altijd geleverd te worden in een plastic zakje en in een kartonnen verpakking. We zullen hiervan een melding maken. Met vriendelijke groet, Widia Klantenservice Lucardi

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Het kettingkje was veel te dun voor die prijs had ik toch meer kwaliteit verwacht
3.67
Goed

lucardi-juwelier.be antwoordt: 24-09-2018
Beste klant, Onze excuses dat je het zo hebt ervaren. Helaas staat de informatie over afmetingen van onze artikelen niet altijd op onze website. Onze excuses voor het ongemak. Als je de afmetingen van een bepaald artikel wil weten dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het wordt voor je zo snel mogelijk uitgezocht. Met vriendelijke groet, Daryna Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Heel mooi en zeker wat ik ervan had verwacht en heel zorgvuldig verpakt daarvoor een dikke proficiat
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be klantbeoordeling

lucardi-juwelier.be

lucardi-juwelier.be werd op 17-06-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi-juwelier.be
lucardi-juwelier.be
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi-juwelier.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.