Certificaat voor lucardi-juwelier.be

No. XF0E28E62BA1958E1F8AB0600CA28AD95
 

Geldig vanaf
17-06-2016
Geldig tot
16-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi-juwelier.be



Goed

4.37/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 500 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lucardi-juwelier.be al 927 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Het kettingkje was veel te dun voor die prijs had ik toch meer kwaliteit verwacht
3.67
Goed

lucardi-juwelier.be antwoordt: 24-09-2018
Beste klant, Onze excuses dat je het zo hebt ervaren. Helaas staat de informatie over afmetingen van onze artikelen niet altijd op onze website. Onze excuses voor het ongemak. Als je de afmetingen van een bepaald artikel wil weten dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het wordt voor je zo snel mogelijk uitgezocht. Met vriendelijke groet, Daryna Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Heel mooi en zeker wat ik ervan had verwacht en heel zorgvuldig verpakt daarvoor een dikke proficiat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Beste ik heb op 9/9 2paar oorbellen besteld ik heb nog steeds niets ontvangen wij zijn nu 21/9 wat gebeurt er als ik niets ontvang? Krijg ik dan mijn geld terug?
1.00
Slecht

lucardi-juwelier.be antwoordt: 22-09-2018
Beste klant, Wij zien via de track and trace dat je pakketje is aangekomen bij het postkantoor SCHOTEN CENTRUM. Je kan het pakketje ophalen tot 26 september. WIj hopen je hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Alles is verlopen zoals ik had verwacht. Niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
20-09-2018
Snelle levering. Verpakkingsdoosje waar de juwelen in zaten, was kapot. Het harten hangertje was ook wat kleiner dan verwacht.
4.00
Goed

lucardi-juwelier.be antwoordt: 22-09-2018
Beste klant, Wat vervelend dat je deze ervaring hebt opgedaan. Graag verzoeken wij je om een mail te sturen naar info@lucardi.nl. Dan zullen wij samen met je tot een oplossing komen. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
18-09-2018
Ring voelt niet aan als staal, eerder als kunststof met metalen laagje op gespoten en de gravering is nauwelijks zichtbaar
2.33
Matig

lucardi-juwelier.be antwoordt: 19-09-2018
Beste klant, Wat vervelend dat je deze ervaring hebt opgedaan. Wij willen je doorverwijzen naar het filiaal. Mijn collega's in het filiaal kunnen samen met jou tot een oplossing komen. Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
14-09-2018
Ze zijn heel mooi en heel goed toegekomen heel erg bedankt voor de armbandjes en voor te graveren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
12-09-2018
Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
12-09-2018
Alles verliep perfect. Ik heb de sieraden gekozen, besteld en de volgende dag werden ze geleverd.
Ze zijn erg mooi afgewerkt. Kortom: ik ben helemaal tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
11-09-2018
Een gepersonaliseerd geboorte armbandje besteld. Uitstekende kwaliteit, snelle levering,...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
08-09-2018
Uitstekend service, echt een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
06-09-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
06-09-2018
Snelle levering, prima service, mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
05-09-2018
Het product is super Ik ben er erg tevreden mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
04-09-2018
Super mooie ring & was snel hier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
04-09-2018
2 dagen na bestelling zou het geleverd worden. De dag van de levering was ik thuis. Niemand gezien en volgens DHL was het geleverd. Momenteel zijn ze aan het zoeken waar het pakket zich bevind. Ik heb het betaald maar het is niet bij mij geleverd.
1.00
Slecht

lucardi-juwelier.be antwoordt: 06-09-2018
Beste klant, we hebben een onderzoek voor je opgestart bij DHL om te kijken waar het pakket zich bevind. We zijn ermee bezig Je zal spoedig weer van ons horen. Met vriendelijke groet, Widia Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
04-09-2018
Correcte afhandeling
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
03-09-2018
03-09-2018
Het is gemakkelijk en leuk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
31-08-2018
31-08-2018
Duidelijke webshop, snelle levering, uitgebreid assortiment en product naar behoren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
31-08-2018
31-08-2018
Sorry maar NOOIT komt de bestelling op tijd
3.67
Goed

lucardi-juwelier.be antwoordt: 01-09-2018
Beste klant, Onze oprechte excuses dat je laatste bestelling te laat geleverd was. We doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Randy. Klantenservice Lucardi

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
31-08-2018
goed zoals verwacht.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-08-2018
Besteldatum
25-08-2018
25-08-2018
Snelle levering, mooie kettingen en uitstekende kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
24-08-2018
Top service Product voldoet volledig een beschrijving. Weer iemand blij gemaakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
24-08-2018
Super tevreden over de snelheid van de levering. Het artikel dat ik heb besteld is ook super, o.a. vanwege de grote korting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
22-08-2018
Net na het versturen (5 min) van de bestelling hebben we geprobeerd om de bestelling aan te passen. Gezien het een zaterdag was, was dit op geen enkele manier mogelijk vóór maandag 9u. Op maandag om 9u hebben we gebeld en de bestelling was al onderweg nr ons Het armbandje was te klein en het was dus onmogelijk om iemand te bereiken maar werd ondertussen wel gemaakt en verstuurd Erg spijtig
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
21-08-2018
Mooie kwaliteit en super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
21-08-2018
Fantastische site, overzichtelijk en eerlijke prijzen.
Snelle levering en gemakkelijk te volgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
21-08-2018
Heb er goede ervaring mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
21-08-2018
Armani horloge besteld. Een neppe ontvangen zonder certificaat Drukknoppen waren van kleur veranderd.
1.67
Matig

lucardi-juwelier.be antwoordt: 22-08-2018
Beste klant, We vinden het vervelend om te horen dat je van mening bent dat je een duplicaat hebt ontvangen. We willen je vragen om een e-mail naar info@lucardi.nl te sturen met meer informatie over je aankoop/bestelling, eventueel met foto's. Dan pakken we het verder op voor je. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Amelia

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
20-08-2018
20-08-2018
stipt geleverde kwaliteit. punt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
17-08-2018
De producten zijn super. Ik kon mijn pakketje helaas niet volgen. Op de bezorgdag’ was ik de hele dag thuis maar er heeft niemand aangebeld. Hoog tijd om DHL met PostNL in te ruilen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
16-08-2018
Ik heb het product na twee dagen al ontvangen. Het zag er nog beter uit dan op foto. Ben heel blij met het verloop ervan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
16-08-2018
Kan er niets over zeggen. Alles klopte zoals er word gezegd via de site. Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
16-08-2018
Levering nooit ontvangen
Klantendienst is wel een onderzoek gestart
2.33
Matig

lucardi-juwelier.be antwoordt: 22-08-2018
Beste klant, Onze excuses dat je het pakket nog niet hebt ontvangen. Vandaag hebben we je een mail gestuurd met daarin meer informatie over je bestelling. Met vriendelijke groet, Amelia (Klantenservice Lucardi)

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Ik ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
Duidelijke website . Goede omschrijving . Zeer tevreden met de snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
ik had de bestelling sneller dan verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
14-08-2018
1ste maal besteld, geen klachten. mooie kwaliteit. en snelle service. Doe zo verder. mvg
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
13-08-2018
Artikelen zien eruit als in de webshop, heel snelle en goed verpakte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
11-08-2018
Alles tip top in orde
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be klantbeoordeling

lucardi-juwelier.be

lucardi-juwelier.be werd op 17-06-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi-juwelier.be
lucardi-juwelier.be
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi-juwelier.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.