Certificaat voor lucardi-juwelier.be

No. XF0E28E62BA1958E1F8AB0600CA28AD95
 

Geldig vanaf
17-06-2016
Geldig tot
16-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi-juwelier.be



Goed

4.39/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 505 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lucardi-juwelier.be al 865 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
14-07-2018
Super mooi, zal er zeker nog bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
07-07-2018
Alles is goed aangekomen .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
altijd even snelle levering en steeds mooie juwelen geleverd in simpele maar verzorgde verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
ringen waren mooi en perfect , de namen waren er mooi in gegraveerd , ik had ze besteld om 14 h 00 in de namiddag en de volgende morgen reeds geleverd via de postbode waarvoor mijn dank , puik werk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
04-07-2018
Heel mooi horloge en dag nadien al in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
04-07-2018
niets op aan te merken , optijd geleverd en goed van kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
03-07-2018
Is een goed servies
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
03-07-2018
Zilveren armband is precies speelgoed. Hij weegt ook niets. Bovendien is hij te klein voor een volwassen vrouw.
Levering was later dan aangegeven.
1.00
Slecht

lucardi-juwelier.be antwoordt: 04-07-2018
Beste klant, Het spijt ons dat je deze ervaring hebt opgedaan met onze producten. Onze excuses hiervoor. We hebben zojuist een email naar je gestuurd met de mogelijke oplossing. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
09-05-2018
01-07-2018
Niets ontvangen
1.00
Slecht

lucardi-juwelier.be antwoordt: 02-07-2018
Bedankt voor je bericht. Wij zien dat je bestelling niet is doorgekomen. Je hebt je bestelling nooit bevestigt bij de laatste stap. Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
29-06-2018
29-06-2018
Perfecte uitvoering van bestelling. Snel en correct.
5/5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
29-06-2018
29-06-2018
2 horloges besteld vlotte levering maar de ene was niet echt mijn goesting en de tweede stond al na 5 minuten stil . Juist bericht ontvangen dat mijn retourzending en terugbetaling in verwerking zijn , vind ik vlot
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
27-06-2018
27-06-2018
ik ben heel erg tevreden :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
26-06-2018
26-06-2018
Alles is correct verlopen. Het product was er zelfs sneller dan verwacht.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
26-06-2018
26-06-2018
Mijn kleindochtertje Julie is in de wolken met haar nieuwe oorbelletjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2018
Besteldatum
23-06-2018
23-06-2018
Om mijn broer als getuige voor ons huwelijk te vragen waren we op zoek naar een mooi, tijdloos cadeau.

Uiteindelijk kozen we voor een mooie armband.
Hele snelle levering; uitstekende qualiteit, aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2018
Besteldatum
23-06-2018
23-06-2018
Beste, jullie doen een fantastische service. Ondertussen is het verlengstuk ook bij mij toegekomen dat bij de levering er niet bij was. Fijne juwelen voor een goede prijs. Met vriendelijke groet, Johan Ackx
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2018
Besteldatum
23-06-2018
23-06-2018
ringen zien er precies uit zoals op de foto - snelle levering - goede kwaliteit
alleen maar supertevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
21-06-2018
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
20-06-2018
Mooie ring, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
JA.IK WIL HET
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Top collectie van topkwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Het is mooi materiaal. Op de site was het minder duidelijk dat het zilverwerk gecombineerd was met glanzend en mat zilver. Ik heb nadien nog een set armbanden besteld dat ik via vakantieveiling had gewonnen. Die zijn goed aangekomen alleen op de site van vakantieveiling staat vermeld dat er nog een verlengstukje mee wordt geleverd maar dat was niet. Ik weet niet wie in de fout is gegaan. M.v.g.
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be antwoordt: 19-06-2018
Beste klant, Onze excuses voor de verwarring en het ongemak. Het verlengstukje gaan we naar je huisadres versturen. Het wordt aan je via de post toegezonden. Je krijgt het binnen enkele dagen op je huisadres. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
16-06-2018
Levertermijn klopt niet. Wordt laat geleverd.
Communicatie met de klantendienst was slecht.
2.00
Matig

lucardi-juwelier.be antwoordt: 18-06-2018
Beste Klant, Bedankt voor je bericht. We zien dat je de bestelling na 16.00 geplaatst had. Helaas wordt een pakketje pas volgende dag verzonden als de bestelling naar België na 16.00 geplaatst wordt. Verder zijn wij helaas voor de levering afhankelijk van derden, maar wij zullen er alles aan doen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
16-06-2018
16-06-2018
Goeie kwaliteit van product Zeer tevreden, altijd op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
15-06-2018
15-06-2018
Als de armband zo goed is als de service krijgen jullie een 10 op 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
12-06-2018
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
11-06-2018
Zeer snel slijtage zichtbaar op de armband
3.33
Redelijk

lucardi-juwelier.be antwoordt: 18-06-2018
Beste Klant, Wat vervelend om te horen over de slijtage op je armband. In principe heb je 3 maanden garantie op materiaalfouten van stalen artikelen. We adviseren je om contact met ons via email op te nemen (info@lucardi.nl). Dan kunnen we verder kijken hoe het opgelost kan worden. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
09-06-2018
Prijs kwaliteit is super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
07-06-2018
mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
07-06-2018
Snelle levering, goede verpakking en een groot aanbod
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
06-06-2018
Mijn bestelling was er sneller dan ik kon knipogen. Het enige spijtige was dat er geen handleiding of informatiebrochure met mijn horloge was. Daardoor moest ik even zoeken hoe het horloge werkte, aangezien ik er geen ervaring mee heb.
Ik vond het ook zeker fijn dat het horloge op het juiste uur stond. Bespaart me wat werk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
05-06-2018
Heel mooi en goed
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
04-06-2018
Het product was kwalitatief gezien niet wat ik ervan verwacht had.
Zéér licht materiaal en vrees dat het niet zo lang zal meegaan.
Het ziet er wel mooi uit
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
04-06-2018
Een probleempje gehad bij het bestellen & vervolledigen van mijn aankoop. Dit gemeld en snel een respons ontvangen
De levering was snel en de producten zijn in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
02-06-2018
Gekocht op vakantieveiling advies prijs 99 euro, via jullie site.
Bij jullie rechtstreeks van 99 naar 39 euro ?
3.00
Redelijk

lucardi-juwelier.be antwoordt: 18-06-2018
Beste klant, Bedankt voor je bericht. De prijs van 99 euro is de adviesprijs. De prijs van 39 euro is de aanbiedingsprijs die wij op onze website bieden. We adviseren je om in de toekomst onze website in de gaten te houden voor nieuwe aanbidiengen en acties. Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
02-06-2018
een van de armbandjes paste niet, bij de reclame stond nochtans vermeld dat er een verlengstukje zou bijzitten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
02-06-2018
super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2018
Besteldatum
30-05-2018
30-05-2018
het armbandje is al stuk
2.33
Matig

lucardi-juwelier.be antwoordt: 05-06-2018
We vinden het vervelend dat je armband al defect is. Onze excuses voor dit ongemak. We willen je vriendelijk vragen om een e-mail naar info@lucardi.nl te sturen met meer informatie over je aankoop/bestelling, eventueel met foto's. Dan pakken we het verder op voor je. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Daryna

Datum van publicatie
30-05-2018
Besteldatum
30-05-2018
30-05-2018
Ben zeer tevreden
Is net als op de site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2018
Besteldatum
30-05-2018
30-05-2018
Producten werden perfect geleverd en voldeden aan mijn verwachtingen.
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be klantbeoordeling

lucardi-juwelier.be

lucardi-juwelier.be werd op 17-06-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi-juwelier.be
lucardi-juwelier.be
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi-juwelier.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.