Certificaat voor lucardi-juwelier.be

No. XF0E28E62BA1958E1F8AB0600CA28AD95
 

Geldig vanaf
17-06-2016
Geldig tot
16-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi-juwelier.be



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 556 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lucardi-juwelier.be al 1.307 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
22-03-2019
Snelle levering Mooi juweeltje voor kleuter van 3 jaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
21-03-2019
Gewoon alles naar wens,mooie producten en levering zoals afgesproken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
21-03-2019
vlugge ontvangst
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
19-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
19-03-2019
Mooi producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
19-03-2019
alles prima in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
Heel blij met de juwelen .prijs kwaliteit zijn ze uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
18-03-2019
Super mooi horloge's
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
Ecelente servicio gracias
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
17-03-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
17-02-2019
17-03-2019
waardige producten
perfecte service zelfs de na service perfect volgens afspraak
9 op 10 daar perfect niet bestaat
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be antwoordt: 19-03-2019
Beste klant, fijn dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice.

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
16-03-2019
Alles perfekt volgens mijn wensen, mooi materiaal, elegante verpakking, en snelle service. Duidelijke website.
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be antwoordt: 19-03-2019
Beste klant, bedankt voor je beoordeling. Wij zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent! Wij zien je graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice.

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
16-03-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
16-03-2019
Alles is zoals beschreven staat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
15-03-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
15-03-2019
Ringen besteld maar waren te groot. Nieuwe besteld en de andere terug gestuurd. Alles in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
15-03-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
15-03-2019
snelle levering en een goede prijs kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
15-03-2019
Snel, proper ontvangen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
14-03-2019
Zeer snelle en goede levering
Zeer mooi product
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
13-03-2019
Snel en goed afhandelen van de aankopen
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be antwoordt: 14-03-2019
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te horen. We zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Randy Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
13-03-2019
alles was in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
12-03-2019
Product vlug ontvangen . Makkelijke betalingsvoorwaarden .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
12-03-2019
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
11-03-2019
Zeer snelle levering, mooi en veilig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
11-03-2019
Al 6 keer besteld, was geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
11-03-2019
helaas was de ketting kapot en dan met een gouddraad samen gehouden. de prijs was beter. hopelijk houd de ketting stand.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
11-03-2019
Een heel snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
10-03-2019
Gewoon correct Dank u
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
10-03-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
10-03-2019
Just amazing
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
09-03-2019
Mooie producten en correcte service
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
08-03-2019
Zeer snelle levering, degelijk verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
07-03-2019
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
07-03-2019
Toen er een artikel toch niet leverbaar was werd hier een goede oplossing voor geboden. Goede service@
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be antwoordt: 19-03-2019
Beste klant, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat het opgelost is. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice.

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
07-03-2019
Snelle levering, mooie producten
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
06-03-2019
Mooie armbandjes, goede prijs en snelle bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
06-03-2019
alles goed in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
04-03-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
03-03-2019
Mooie juweeltjes - levering zoals beloofd - enige probleem is het ingeven van een Belgische postcode op de website, dat lukt niet makkelijk, tiental keer moeten proberen
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be antwoordt: 19-03-2019
Beste klant, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je dit probleem ervaart op onze webshop. Een eventuele oplossing hiervoor is het verwijderen van de cookies. Hierna kun je proberen het opnieuw in te voeren. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice.

lucardi-juwelier.be klantbeoordeling

lucardi-juwelier.be

lucardi-juwelier.be werd op 17-06-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi-juwelier.be
lucardi-juwelier.be
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi-juwelier.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.