Certificaat voor lucardi-juwelier.be

No. XF0E28E62BA1958E1F8AB0600CA28AD95
 

Geldig vanaf
17-06-2016
Geldig tot
16-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi-juwelier.be



Goed

4.39/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 497 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 818 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
18-05-2018
De levering liet lang op zich wachten waardoor het juweel niet tijdig thuis was voor de gelegenheid waarvoor het besteld was
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
18-05-2018
snelle en correcte levering
besteld artikel voldoet aan de verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
17-05-2018
uitstekende service, had nooit gedacht dat ik mijn bestelling op tijd zou hebben daar er hier in Belgie feestdagen waren. ik ben zelf een beetje over enthousiast geweest en de armband met gravure te klein gekocht dus zal ik zeker en vast in de loop van volgende week een nieuwe armband bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
17-05-2018
Soms is het moeilijk om de juiste ring maat te nemen omdat er wel verschil zit in de modellen en dus de maat ook iets anders is.Op de site tonen de ringen ook iets breder dan in echt.Maar over het algemeen is het resultaat toch positief.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
17-05-2018
Besteld op 8 mei en werd beloofd op site dat het voor moederdag zou geleverd worden. Was niet het geval.
2.33
Matig

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
17-05-2018
Laat ik zeggen een Moederdag in mineur. Het ligt louter aan de foutieve communicatie op de DHL site. Er werd gemeld af te halen in een Bpost kantoor in Sint Katelijne Waver terwijl het OLV Waver was. owv de feestdag heeft onze dagbladhandelaar vroegtijdig gesloten en stond ik voor een gesloten deur op za.12 mei.
Het geleverd produkt werd vandaag geopend en alsnog een blije mama.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
16-05-2018
Heb laatst een zilveren armbanden set gekocht voor moederdag, en het is nu al stuk.
2.33
Matig

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
16-05-2018
Het bestellen ging vlot.. de levering liet op zich wachten. De uitleg hierover na klacht was verwarrend.
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
15-05-2018
een armband direct doorgebroken
armband met de golfjes in
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
15-05-2018
Uitstekend hoeft geen verdere uitleg bij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
15-05-2018
Beste,
Er stond bij dat er een verlengstuk van 2cm ging bij zitten en dat is niet zo. Waardoor het veel te klein is.
Als er geen verlengstukken meer zijn laat je dat best weten aan de klant.
Dank
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
15-05-2018
Product geleverd zoals verwacht, artikel was mooie, maar toch terug gestuurd: was kleine dan verwacht
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
14-05-2018
Zeer mooi juweel Snelle levering en service Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
12-05-2018
Mooi afgewerkte juwelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2018
Besteldatum
12-05-2018
12-05-2018
Juweeltje, bij prijs, snel geleverd tip top in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
11-05-2018
Mooi uurwerk maar spijtig van het gratis armbandeje dat na één dag dragen
zijn kleur al voor de helft kwijt was :-( Wel grastis maar van slechte kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
09-05-2018
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
09-05-2018
Levering pas week na bestelling ontvangen. Nochtans was de levering daags nadien beloofd en ook voor betaald. Bij levering bleek er nog prijs te kleven op sieraad in pakje. Tweede pakje was nog flagranter: lege verpakking, geen spoor te bekennen van zilveren ketting. Nu dikke week na levering en contact met klantendienst nog steeds in het ongewisse waar ketting blijft. Service een zeer grote flop
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
09-05-2018
Wat betreft de service is het nog af te wachten . Het product , dus de kegeloorbellen van 9 karaat waren niet zoals verwacht, daarom heb ik ze ook teruggestuurd . Ik hoop nu vlug het gestorte bedrag terug te krijgen aub . Indien dat vlot verloopt , ben ik heel tevreden over de service .
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
09-05-2018
Mijn dochter wilde de roze en e stuurden een mail om ons op de hoogte te houden als de roze nog binnen zou komen... we kregen hier geen reactie op. Als het niet meer verwacht werd was dit handig om te weten... we kozen dan maar de witte en kwam net na haar communie toe, dus de leverperiode was langer dan opgegeven... dat vonden wij natuurlijk heel jammer.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
09-05-2018
Het juweel zag er niet uit zoals op de foto. Dat vond ik jammer.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
07-05-2018
De naam stond niet mooi in het midden gegraveerd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
07-05-2018
Beste,

het uurwerk zag er net zo uit als op de website en het werd netjes op tijd geleverd. Mijn nichtje zal blij zijn met zo'n leuk communiekado
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
07-05-2018
Heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
07-05-2018
Zeer vlotte levering. Alles was duidelijk en niet misleidend. Duidelijke site.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
02-05-2018
geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
09-04-2018
02-05-2018
Snel en netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
01-05-2018
Buiten dat alles vlot is verlopen, dat de armbandjes super mooi zijn heb ik niet veel meer te zeggen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
01-05-2018
Wel ik had een halsketting besteld, en direct cash betaald via Visa.
Een bedrag van 119.00 euro. Spijtig genoeg heb ik het pakje nooit aangekregen. DHL zou mijn adres als niet bestaande aanzien. terwijl ik bij jullie in het verleden al had gekocht en zonder probleem geleverd was.
Nadien kreeg ik een mailtje van jullie met de melding dat het pakje terug wordt gestuurd naar jullie. Een spijtig zaa
1.00
Slecht

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
01-05-2018
Op tijd en uitstekende levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
01-05-2018
Een vlotte en correcte levering. Degelijk verpakt. Het juweeltje beantwoordt aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
01-05-2018
Supertevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
30-04-2018
topproducten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Bestelling vlot ontvangen , producten zoals op website geheel correct . Hartelijk dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
25-04-2018
Prima service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Mooie armband en leuk met persoonlijke tekst
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
19-04-2018
Mooie armbandjes in een leuk doosje.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
18-04-2018
de bestelde oorringen komen niet overéén met de afbeelding op de website. Ik heb de oorringen aangetekend terug gestuurd maar werden geweigerd. Ondertussen zijn de oorringen terug in mijn bezit. Jammer , het is een dure bestelling geweest voor mij : prijs van de oorringen en aangetekende zending (9,44 euro )
1.00
Slecht

lucardi-juwelier.be antwoordt: 23-04-2018
Beste Ann, Vervelend om te horen dat jouw idee van hoe het product eruit zag niet overeenkwam met de realiteit. Graag vernemen wij wat de track en trace code was van het label dat u gebruikt heeft voor de retour, aangezien het label van ons hiervoor niet gebruikt lijkt te zijn. Zou je dit per mail aan ons kunnen laten weten, zodat we het verder kunnen oppakken? Met vriendelijke groet Lucardi

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
18-04-2018
De levering heeft iets langer op zich laten wachten, maar na contactname met jullie diensten ging het opeens vlot vooruit. Dank je wel ervoor
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
18-04-2018
alles tiptop in orde, snelle levering, mooie levering, mooi uurwerk, past perfect
5.00
Uitstekend

lucardi-juwelier.be klantbeoordeling

lucardi-juwelier.be

lucardi-juwelier.be werd op 17-06-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi-juwelier.be
lucardi-juwelier.be
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi-juwelier.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.