leoprinting.be- Logo - Beoordelingen

leoprinting.beReviews

: 186Uitstekend

4,58

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
leoprinting.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij leoprinting.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
leoprinting.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij leoprinting.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor leoprinting.be

12 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

186 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor leoprinting.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022 
bestelling verloopt vlot Graag snellere levertermijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
mooie kwaliteit, correcte aflevering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mrt. 2022
de vriendelijkheid van mevr Hilde die ons heeft geholpen en altijd goeie feedback en natuurlijk de vlotte levering bij ons omdat we naar een beurs moesten en onze postits konden meenemen !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2022 
kwaliteit en vlotte leveringstijden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2021
Goede service, mooi geleverd werk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
Beoordeling melden