leoprinting.be- Logo - Beoordelingen

leoprinting.beReviews

: 194Goed

4,35

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
leoprinting.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij leoprinting.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
leoprinting.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij leoprinting.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor leoprinting.be

17 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

194 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 nov. 2022
Een race tegen de klok kwam tot een super einde! Voor een project hebben wij verschillende producten besteld bij LeoPrinting. Door het goed en vlot contact met Kelvin kon de krappe deadline toch nog behaald worden met een mooi resultaat.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 nov. 2022
Levering was traag, en op de verkeerde plek...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor leoprinting.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
De snelle behandeling en levering. Ik vroeg of wit ook zou passen op die tas maar kreeg geen vergelijking tussen beide te zien wat ik achteraf gezien spijtig vond.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
De persoonlijke begeleiding, opvolging, goedkeuringen gaven mij een gerustheid voor het product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
Een race tegen de klok kwam tot een super einde! Voor een project hebben wij verschillende producten besteld bij LeoPrinting. Door het goed en vlot contact met Kelvin kon de krappe deadline toch nog behaald worden met een mooi resultaat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
Alles goed verlopen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Levering was traag, en op de verkeerde plek...
Beoordeling melden
Antwoord van leoprinting.be
4 nov. 2022
Beste Geert, Vervelend om te horen dat de productie en levering langer heeft geduurd dan u had verwacht. Tevens jammer om te horen dat u vooraf uw review ons niet heeft benaderd betreffende deze kwestie, dan hadden wij wellicht nog iets voor u kunnen betekenen. U heeft bij ons notitieboeken besteld die volledig custom-made zijn geproduceerd. Dit heeft zoals vooraf bekend enkele weken productietijd. Wij hebben uw boeken binnen gebruikelijk termijn geproduceerd, echter had onze bezorgdienst moeite met het leveren. Er bleek niemand aanwezig te zijn, hierdoor is vertraging ontstaan in het afleverproces. U bent destijds op de hoogte gebracht over deze situatie, verder is hier geen reactie uit voortgekomen. Hopende zijn de producten naar alsnog naar wens en kunnen wij in de toekomst u alsnog van dienst zijn. Ons excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Leoprinting.
 Geverifieerde beoordeling
30 mrt. 2022
de vriendelijkheid van mevr Hilde die ons heeft geholpen en altijd goeie feedback en natuurlijk de vlotte levering bij ons omdat we naar een beurs moesten en onze postits konden meenemen !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
 
bestelling verloopt vlot Graag snellere levertermijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
mooie kwaliteit, correcte aflevering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2022
 
kwaliteit en vlotte leveringstijden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mrt. 2022
Beoordeling melden