Beoordelingen voor Athleteshop.be



Goed

4.36/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 635 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 935 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Snelle levering Top
5.00
Uitstekend

Zaterdag besteld woensdag pakket ontvangen van wat een service gesproken, wat ook zéér belangrijk is tegen een kleine meer prijs AFTER PAY (betalen na het pakket te hebben ontvangen) wat in deze tijden van internet fraude belangrijk is,spijtig dat vele Internet cites deze werkwijze niet volgen.
Enig minpuntje is nog steeds verzendkosten en kosten met betaling bankkaarten.
5.00
Uitstekend

verkeerde product ontvangen
2.67
Redelijk

Mooie spullen en prima service
5.00
Uitstekend

Supersnelle levering, het produkt was zoals ik het wou....zeer tevreden, zal hier nog bestellen.
5.00
Uitstekend

Prijs/kwaliteit zijn dit zeer goede keus. De stokken liggen goed in de hand en er is weinig wrijving, wat de precisie ten goede komt.
4.00
Goed

Zeer correcte en vlotte levering
5.00
Uitstekend

zeer snelle en correcte levering
4.00
Goed

great
5.00
Uitstekend

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte levering op afgesproken tijdstip
5.00
Uitstekend

Fastime 9 stopwatch is een robuuste degelijke chronometer die goed in de hand ligt. Het is makkelijk te bedienen. Het enige min punt is het vervangen van de batterij, dit zou iets handiger kunnen.
4.67
Uitstekend

Het toestel was zeer makkelijk in elkaar te zetten, maar je hebt wel veel kracht nodig. Ik denk dat andere vijzen beter zouden zijn. De handleiding is superduidelijk en het toestel is heel makkelijk in gebruik
4.00
Goed

Leveringstermijn niet in conformiteit met beloofde termijn op site
3.00
Redelijk

Athleteshop.be antwoordt: 25-04-2017
Bedankt voor je review. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat je tevreden bent met het product dat je bij ons besteld hebt. Als je nog vragen hebt, kan je ons altijd bereiken via: www.athleteshop.be/contacts

alles oke
4.00
Goed

Vlotte en snelle levering
5.00
Uitstekend

alles. O.K.
4.67
Uitstekend

Producten van zeer goede kwaliteit aan een zeer scherpe prijs. Een aanrader
4.00
Goed

Alles perfect verlopen, bestelling, communicatie tot levering. Top
5.00
Uitstekend

Minpunt is het niet halen vd de beloofde leveringstermijn.
3.00
Redelijk

Athleteshop.be antwoordt: 25-04-2017
Bedankt voor je review. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat je tevreden bent met het product dat je bij ons besteld hebt. Als je nog vragen hebt, kan je ons altijd bereiken via: www.athleteshop.be/contacts

Vlotte en correcte levering.
Super in orde
5.00
Uitstekend

Onze bestelling was niet in orde. Te kort aan stuks geleverd.
2.00
Matig

Athleteshop.be antwoordt: 24-04-2017
Hallo Django, bedankt voor je review. Onze excuses voor het ongemak. We hebben gelijk een nieuwe order voor je aangemaakt, en je kan de rest van je bestelling verwachten op 26-04-2017. We hopen dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. Als je nog vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen via: www.athleteshop.be/contacts

Snelle levering
4.00
Goed

besteld op 10/04 geleverd op 14/04, prachtig stuk en goed van kwaliteit, vrouwtje is tevreden
5.00
Uitstekend

Levering s tijd beetje lang
3.67
Goed

Snelle levering en scherpe prijs
5.00
Uitstekend

- tevreden met de producten en goede afhandeling
4.00
Goed

Goede rappe service
5.00
Uitstekend

Alles zoals ik het gewenst heb
5.00
Uitstekend

verzendkosten niet gevonden b.t.w. was hier ook niet bij de verassing komt als de koop gesloten is dan kan u het aflezen wad u moed aan verzenkosten en de b.t.w dat is verassent voor mij geen twee keer ?
3.33
Redelijk

Artikel pas na een week geleverd...
4.33
Goed

De leveringtijd zoals gepland
Paul
5.00
Uitstekend

5.00
Uitstekend

Verkeerd product geleverd en krijg geen bevestiging voor dit te retourneren
2.67
Redelijk

Athleteshop.be antwoordt: 18-04-2017
Hallo Wim, bedankt voor je review. Onze excuses voor het ongemak. Ik raad je aan om even contact te zoeken met onze klantenservice. Je kunt ze bereiken via: www.athleteshop.be/contacts of telefonisch via: +32 (0)27810277. Ik hoop je bij deze voldoende geïnformeerd te hebben.

Ik ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Ondanks goede én tijdige briefing, is alles goed gekomen
2.00
Matig

Athleteshop.be antwoordt: 18-04-2017
Bedankt voor je review. Als er problemen zijn opgetreden met de producten of levering, kan je altijd contact met ons opnemen via: www.athleteshop.be/contacts

Overzichtelijke website met duidelijke foto's en beschrijving.
's avonds laat besteld en de 2e dag al in huis.
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Algemeen gezien zijn wij tevreden, maar

- Besteld op ma10/04 om 21u58, geleverd op do13/04. De trackingcode die je krijgt van postnl, biedt eigenlijk geen tracking aan. Gewoon een status dat het onderweg of afgeleverd is. Ben je niets mee.

- De site zelf is héél traag Zeer vervelend.

- De maattabel van handschoenen is nogal krap. 't Past, maar mocht gerust een maatje groter zijn.
3.67
Goed

Alhoewel op website product kon besteld worden was het niet leverbaar.
Wel zonder problemen geld terug gestort.
Juist gekeken op website en staat nog altijd beschikbaar, dus een dikke 1/5.
1.00
Slecht

Athleteshop.be antwoordt: 14-04-2017
Hallo Dirk, bedankt voor je review. Onze excuses voor het ongemak. Ik heb het gelijk even doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling, en deze zal z.s.m. de nodige aanpassingen doen. Als je verder nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen via: www.athleteshop.be/contacts

Goeie skeelers, en goede service
4.00
Goed

De bestelling en de levering verliep zonder problemen...
4.67
Uitstekend

Athleteshop.be klantbeoordeling

Athleteshop.be

Athleteshop - de nummer 1 in sportartikelen!

Athleteshop is dé webshop in sportartikelen. Van voetbal, fitness, sportgadgets, sportbrillen tot aan outdoor producten. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen. Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal merken aan zich gebonden en bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 100.000 producten.

Contact
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
klantenservice@athleteshop.be
Athleteshop.be

Winkel-exploitant
Athlete.nl B.V.
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 01182566
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Y. Solinger
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. Uit deze beoordelingen wordt dagelijks de score berekend. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Athleteshop.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.