Beoordelingen voor Athleteshop.be



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 602 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 729 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Zeer snele levering, voldeed perfect aan de beschrijving en het was nog eens de goedkoopste van het hele internet Dit is dus uitermate top , het was mijn eerste bestelling bij jullie en zeker niet mijn laatste Bedankt
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 20-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent en weer eens een bezoekje aan ons brengt. Wij kijken er al naar uit. Veel plezier met je aankoop!

Alles was dik in orde.
4.67
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 20-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Goed dat alles naar wens verlopen is. Veel plezier met je aankoop.

Snelle levering en correct verpakt,bedankt
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 20-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer!

Continental buitenbanden race grand prix besteld en betaald, CST buitenbanden geleverd die goedkoper zijn en vooral niet besteld, service slecht ik kan athleteshop niet bereiken niet per e-mail en niet per telefoon. kan niemand bereiken om een rechtzetting te vragen
1.33
Slecht

Athleteshop.be antwoordt: 20-01-2017
Bedankt voor de review. Onze excuses voor dit ongemak, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze klantenservice heeft het momenteel erg druk, waardoor het langer duurt voordat klanten een antwoord kunnen krijgen op hun vraag. Ik vraag u om nog even geduld te hebben op een antwoord van klantenservice, dan helpen zij u zo spoedig mogelijk.

Alles was OK, behalve dat ik heb moeten contact opnemen ivm de levering. Ik had gekozen voor 'vooruit betalen' omdat dit zonder extra kosten was, maar de levering bleef echter iets langer uit dan ik gehoopt had. Na telefonisch contact, heb ik dan spoedig mijn goederen ontvangen.
4.33
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 20-01-2017
Bedankt voor de positieve review. Onze excuses voor de lange levertijd. Hopelijk heb je veel plezier van je order en kom gezellig weer eens langs!

Artikel juist omschreven en perfect afgeleverd
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 20-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat het artikel uitpakt als verwacht en gewenst. Veel plezier met het product en hopelijk tot de volgende keer.

Beleefdheid en juistheid website ontbreekt zeer 1maand wachten en elke week sturen dat opbaan is . Das Ni profecioneel
2.33
Matig

Athleteshop.be antwoordt: 20-01-2017
Bedankt voor de review. Onze excuses voor het ongemak en dat u zich onbeleefd geholpen voelt. Hopelijk bent u wel tevreden met uw aankoop en heeft u er veel plezier van.

Elite Trainer Kura Smart B+ Power Meter Muin besteld tegen een ongelooflijk scherpe prijs, zo scherp dat ik even twijfelde aan de echtheid van de site. Toch gedurfd en de dag erna werd al geleverd. Supersnelle levering dus en zeer betrouwbaar.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 20-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met ons aanbod. Gelukkig heeft de prijs je niet weerhouden van een aankoop en heb je hopelijk veel plezier van je nieuwe Elite Trainer Kura Smart B+ Power Meter Muin!

Zeer tevreden over de levering. Wel misschien overdreven om verzendkosten aan te rekenen bij bedragen boven 200€.
4.67
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 20-01-2017
Bedankt voor de positieve review Fijn dat je zo tevreden bent. Wij kunnen momenteel helaas nog niks veranderen aan onze verzendkosten, maar dit is zeker een punt voor in de toekomst. Veel plezier met uw bestelling

Levering was iets later dan origineel aangegeven, maar nog steeds vrij snel en binnen de aanvaardbare grenzen.
3.67
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 17-01-2017
Bedankt voor de positieve review. Excuses voor de vertraging. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer.

It took 2months to get in my hand.Sometime goes wrong.You know it.
When it happens to you ,You don't see their efforts and doubt them.
2.67
Redelijk

Athleteshop.be antwoordt: 16-01-2017
Thank you for your review. We are sorry for the delay. Hopefully you enjoy your purchase.

alles tip top in orde
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 16-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je aankoop.

Zeer goed produkt, ,ik ben heel tevreden. Correcte informatie, levering.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 13-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over het product. Heel veel plezier er mee en kom gerust weer eens langs.

Het product voldoet aan de omschrijving.
3.00
Redelijk

Athleteshop.be antwoordt: 13-01-2017
Bedankt voor de review. Fijn dat het product aan je verwachtingen voldoet.

Zeer goede ervaring.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 13-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je bestellen bij Athleteshop positief ervaren hebt. Veel plezier met je bestelling en kom gezellig weer eens langs.

alles vlot verlopen en vooral goedkoper dan bij de concurrentie
4.33
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 13-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je tevreden bent, veel plezier met je bestelling.

geleverd zoals het zou moeten
4.00
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 13-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je aankoop.

Snel en correct geleverd,inhoud zoals beschreven aan een heel scherpe prijs.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 13-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer.

Levering werd steeds uitgesteld met drogredenen, uiteindelijk meer dan een week gewacht op iets wat op 3 dagen zou geleverd zijn
3.00
Redelijk

Athleteshop.be antwoordt: 13-01-2017
Bedankt voor de review. Excuses voor de langere levertijd. Hopelijk bevalt het product wel en heb je er veel plezier van.

Uitstekende voorraad van ruim aanbod aan zeer sterke prijzen. Informatie over verzendkosten en termijnen is correct, levering is prima verlopen. Na bestelling heb ik nog een artikel aangepast via de klantendienst, die dat zeer vlot heeft verwerkt zodat levering zelfs geen vertraging heeft opgelopen. Correcte en betrouwbare shop.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 13-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Na 5 werkdagen bestelde goederen ontvangen in goede staat en zoals het eruit zag op de site. Reeds gebruikt en goed bevonden.
Mvg. JP.
4.67
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 12-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat de goederen zo goed bevallen. Veel plezier met de bestelling en tot ziens!

Klantendienst was gelijk beschikbaar om een vraag te beantwoorden. Dus +.
Levering is nogaal prijzig, en het is niet ideaal om de dag niet te kunnen bepalen als je werkt...
4.33
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 12-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat onze klantenservice goede hulp heeft kunnen bieden. De feedback betreft de verzendkosten en levering wordt intern besproken. Veel plezier met je aankoop.

Super service
4.33
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 10-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je onze service zo op prijs stelt. Veel plezier met je aankoop.

Bestelling geplaatst op 1 december; uiteindelijk na herhaaldelijke navraag geleverd op 22 december.
Suggestie: levertermijn bij individueel artikel accurater vermelden op webshop, en pro-actief klant verwittigen wanneer levertermijn niet gehaald kan worden.
(Door het lang uitblijven van deze levering heb ik 2 andere artikelen uit het Athleteshopgamma elders gekocht...)
3.67
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 10-01-2017
Bedankt voor de review. Excuses voor de lange levertijd. Hopelijk ben je vooralsnog tevreden met je aankoop.

Alles in orde
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 10-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je aankoop.

Product werd op tijd geleverd.
4.00
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 10-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met het product en hopelijk tot een volgende keer.

Ik ben uiterst tevreden over de prijs en de snelheid van levering van mijn bestelling 's Middags om 15u besteld en om 13u de volgende dag al in huis en dit tussen Kerst en Nieuw, bedankt
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 09-01-2017
Jij ook bedankt voor de positieve review! Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling en verblijd je ons eens weer met een bezoekje.

Het pakket was een dag later als was opgegeven
4.67
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 09-01-2017
Bedankt voor de review. Onze excuses voor de vertraging. Veel plezier met je aankoop.

Top
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 09-01-2017
Bedankt voor de positieve review!

Vlotte afhandeling,
Vlotte levering.
Dubbel dikke duim
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 09-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je bestelling en kom gezellig weer eens langs.

goede levering, goed en veilig verpakt zodat het product geen beschadiging kan oplopen, goede afspraken omtrent de leveringstijd, geweldige service.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 09-01-2017
Bedankt voor de positieve review en al deze mooie complimenten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je graag weer eens terug.

Beste Voor de 2e maal heb ik iets besteld bij jullie , en de levering en het product waren top ,alleen ben ik ontgoocheld in de service . In 2014 heb ik een bestelling geplaatst nl,7500000862 en heb nooit iets geleverd gekregen , alleen werd er een creditnota van gemaakt . Ik begrijp niet waarom mijn oude bestelling niet verrekend werd met mijn nieuwe bestelling . die 14 euro ben ik kwijt zeker?
3.67
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 09-01-2017
Bedankt voor de review. Onze excuses voor het ongemak, maar het aankoopbedrag van uw bestelling in 2014 is afgelopen september teruggestort op uw rekening. Wij excuseren ons voor de communicatie die er voor heeft gezorgd dat deze handeling zo lang heeft moeten duren. Veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Het product die veel minder kostte is in korte tijd en perfecte staat thuis geleverd.
Echt een aanrader.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 09-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over je nieuwe product. Wij wensen je er veel plezier mee en kom gauw weer eens langs!

Stipte levering, goede communicatie Prijs/kwaliteit van het product is in orde. Zeker een aanrader om hier in de toekomst meer te bestellen.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 09-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat je ons weer eens zal bezoeken. Wij kijken al uit naar je volgende bezoek, veel plezier met je aankoop.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 09-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel.

Vlugge en goede verzending.
4.33
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 05-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je bestelling.

Slechts één minpuntje: de leveringen zijn meestal wat trager dan dat het op de website uitschijnt, maar een dagje extra wachten kan maar zelden kwaad. :-) Verder: supertevreden klant
4.67
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 05-01-2017
Bedankt voor de positieve review. Ook in 2017 gaan wij er hard aan werken onze levertijden te optimaliseren. Gelukkig hebben wij er een super tevreden klant bij die altijd welkom is weer eens een kijkje te nemen op onze site!

Prima materiaal en zeer snelle levering zeker niet twijfelen gewoon doen
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 05-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent met je aankoop. Veel plezier er van en wij zien je graag weer eens terug.

Bestelling zal verre van de afgesproken datum geleverd worden . Maar dan geen beloftes he
1.00
Slecht

Athleteshop.be antwoordt: 04-01-2017
Bedankt voor de review. Excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij versturen het pakket zodra wij deze binnenkrijgen van onze leverancier. Excuses voor dit ongemak.

Ja, geleverd zoals afgesproken op ma. 26/12. Nochthans stond op de website van DHL te lezen dat er die dag geen leveringen zouden gebeuren
4.67
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 03-01-2017
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat het pakket in goede orde binnen is gekomen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel.

Athleteshop.be klantbeoordeling

Athleteshop.be

Athleteshop - de nummer 1 in sportartikelen!

Athleteshop is dé webshop in sportartikelen. Van voetbal, fitness, sportgadgets, sportbrillen tot aan outdoor producten. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen. Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal merken aan zich gebonden en bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 100.000 producten.

Contact
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
klantenservice@athleteshop.be
Athleteshop.be

Winkel-exploitant
Athlete.nl B.V.
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 01182566
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Y. Solinger
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. Uit deze beoordelingen wordt dagelijks de score berekend. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Athleteshop.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.