Beoordelingen voor Athleteshop.be



Goed

4.40/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 585 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 796 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
donderdag besteld en vrijdags geleverd dat is service
5.00
Uitstekend

Bijkomende kosten als Betalingskosten, Percentage kosten gekozen betaalmethode, Verzending en verwerking is dom en in bepaalde vorm bedriegelijk. Kijken jullie dan niet naar andere webshops? Snappen jullie niet dat jullie in vergelijking met anderen niets speciaals zijn? Een futurumshop, een bol.com, een wiggle, krijg je hier extra kosten na keuze artikel? Ik denk volgende keer 2x na.
3.67
Goed

Alles perfect en supersnel verlopen Top
5.00
Uitstekend

Perfect
5.00
Uitstekend

Snelle service en correct
4.33
Goed

Vandaag mijn pakket ontvangen. Keurig op tijd maar helaas was de doos stuk en lagen 1 moer en 1 onderdeel naast de doos op de grond. Wat ik vreesde bleek waar; er ontbraken meerdere kleine onderdelen, waardoor ik mijn bestelde toestel niet kon ineenzetten zonder zelf de ontbrekende onderdelen elders te gaan kopen.
3.00
Redelijk

Perfecte dienst, snelle levering, goede prijs.
5.00
Uitstekend

Tevreden.
4.33
Goed

Vrijdagavond bestelling gedaan, dinsdag geleverd. Top
4.67
Uitstekend

Zending ging geleverd worden op 10-2 en ondertussen zijn we 15-2 en nog steeds niets ontvangen
2.00
Matig

Athleteshop.be antwoordt: 16-02-2017
Hallo Daniel, bedankt voor je reactie. We hebben even in je order gekeken en een track en trace aangevraagd bij de leverancier. De order wordt geleverd op 17-2-2017. Als je verder nog vragen hebt kan je ons altijd bereiken via: www.athleteshop.nl/contacts

de beschrijving van het product klopte, en een snelle levering
5.00
Uitstekend

Zeer correcte afhandeling, supersnelle en degelijke levering. Voorbeeld voor andere webshops. Aanrader.
4.67
Uitstekend

de bestelling werd correct uitgevoerd
5.00
Uitstekend

Product tegen een zeer scherpe prijs op tijd gekregen .
Beantwoord volledig aan verwachting .
5.00
Uitstekend

Het bestelde materiaal zat in 2 bestofte en vuile dozen. Als men eerst een beetje moeite had gedaan om het stof eraf te vegen alvorens alles op te sturen was alles perfect geweest. Heb dus na het uitpakken eerst m'n handen moeten wassen.
4.33
Goed

Alles in orde, goede levering, super prijs.
5.00
Uitstekend

Geleverd doch 1 dag later dan aanvankelijk gemaild.
3.67
Goed

Goede prijzen en levering zoals opgegeven is.
4.00
Goed

De levering was 2 dagen later dan vermeld bij de bestelling.
3.33
Redelijk

Maandag besteld - woensdag geleverd
5.00
Uitstekend

Alles dik OK Ik kom zeker terug, bedankt
5.00
Uitstekend

De levering was verrassend sneller dan wat de opvolgingstool liet zien.
De wijze van betaling (via kredietkaart) betrouw ik niet zo. Ik verkies om zelf mijn overschrijving met kredietkaart uit te voeren.
Over het product kan ik nog niets zeggen omdat ik het nog niet gebruikt hebt.
3.67
Goed

goede service ,correct geleverd,aan buurman gegeven en in goede orde ontvangen toen ik thuiskwam ;)
4.67
Uitstekend

Snelle afhandeling en levering van producten.
5.00
Uitstekend

Tevreden over alles
4.00
Goed

Goed verpakt en op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

rucanor chest pull profi-black/grey,minderwaardige kwaliteit.
ik gebruikte een chest expander van het merk SALTER.
SALTER S-413 man expander,een heel goede kwaliteit.
Spijtig genoeg vind ik geen leverancier.
3.00
Redelijk

Athleteshop.be antwoordt: 08-02-2017
Bedankt voor de review. Spijtig om te horen dat het product niet zo bevalt als gewenst. Indien je graag een oplossing wenst raad ik aan klantenservice te contacteren.

Bestelling van een "sale" product ...
Direct bevestiging dat verwerking gebeurd en betaling ok was.
Levertijd 3 à 4 dagen ...
Dan loopt het mis, 4 maal een melding "bestelling in vertraging".
Na 3 weken heb ik beslist om de aankoop te annuleren.
Als een product in "sale" staat maar niet kan worden geleverd ...
Dan loopt er iets fundamenteel mis.
De terugbetaling is wel correct afgehandeld
1.50
Matig

Athleteshop.be antwoordt: 08-02-2017
Bedankt voor de review. Het spijt ons dat het gewenste product niet op tijd geleverd kon worden. Gelukkig heeft u uw terugbetaling al weer ontvangen.

Besteld product (front mount) was in voorraad bij de bestelling. Na verschillende mails en talloze telefonische pogingen om te achterhalen waarom ik nog steeds geen levering had gekregen heb ik mijn bestelling geannuleerd.
Barslechte service. Ik ben er zelfs niet in geslaagd iemand telefonische te contacteren (zeker 5x gebeld). Ondermaats.
2.33
Matig

Athleteshop.be antwoordt: 08-02-2017
Bedankt voor de review. Het spijt ons zeer dat het contact leggen zo moeizaam is verlopen. Volgens onze gegevens is een deel van de levering geleverd en is het restant weer teruggestort op uw rekening. Het duurt doorgaans vijf tot zeven werkdagen voordat het aankoopbedrag terug staat op uw rekening.

Top
5.00
Uitstekend

de producten waren in orde. de levering was er niet naar. ik ontvang een papiertje in de bus dat mijn product wordt afgeleverd in krantenwinkel x. ik ga er naar toe maar product is nog niet geleverd. ik krijg later bericht op gsm dat ik via sms zal verwittigd worden wanneer product in krantenwinkel ligt. een sms kreeg ik niet. de dag erna dan maar naar krantenwinkel gebeld waar ik te horen kreeg d
2.00
Matig

Athleteshop.be antwoordt: 08-02-2017
Bedankt voor de review. Onze excuses voor dit ongemak. Volgens onze gegevens is het pakket 25 januari geleverd en is er getekend voor het pakket. Mocht er toch nog iets aan de hand zijn met uw bestelling neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zoeken naar een passende oplossing voor u.

Item zoals beloofd en zeer snel geleverd aan de scherpste prijs van het net.....
5.00
Uitstekend

Alles tiptop in orde. Een echte aanrader
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 02-02-2017
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je bestelling.

Alles inorde. Goed kwaliteit
4.67
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 02-02-2017
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je aankoop.

Kwaliteit uitstekend en correcte afspraken ivm levering Lage prijs voor zo een goed product
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 02-02-2017
Bedankt voor de positieve review Veel plezier met je nieuwe product en kom gerust nog weer eens langs.

perfect
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 02-02-2017
Bedankt voor de positieve review!

Alles prima
4.00
Goed

Athleteshop.be antwoordt: 02-02-2017
Bedankt voor de positieve review!

Goede en duidelijke webshop. Snelle levering. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 02-02-2017
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling. Hopelijk tot een volgende keer.

was het overal maar zo
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 02-02-2017
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je aankoop.

alles goed
5.00
Uitstekend

Athleteshop.be antwoordt: 31-01-2017
Dat is erg fijn om te horen. Veel plezier van je bestelling en graag tot de volgende keer.

Athleteshop.be klantbeoordeling

Athleteshop.be

Athleteshop - de nummer 1 in sportartikelen!

Athleteshop is dé webshop in sportartikelen. Van voetbal, fitness, sportgadgets, sportbrillen tot aan outdoor producten. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen. Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal merken aan zich gebonden en bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 100.000 producten.

Contact
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
klantenservice@athleteshop.be
Athleteshop.be

Winkel-exploitant
Athlete.nl B.V.
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 01182566
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Y. Solinger
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. Uit deze beoordelingen wordt dagelijks de score berekend. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Athleteshop.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.