businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 709Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

709 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
Snelle levering maar er ontbraken onderdelen. Snelle oplossing maar ik heb nog wel 18€ aan douanekosten moeten betalen omdat de ontbrekende onderdelen van Engeland werden verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
17 mei 2022
Beste Klant, We vinden het jammer dat u niet tevreden bent. U gaf tijdens uw telefoongesprek aan de rubbers onder de beugels van uw dakdragers te zijn kwijtgeraakt na demontage ervan. Wanneer een onderdeel ontbreekt bij een zending doen we ons uiterste best om dit alsnog zo snel mogelijk gratis te leveren. Wanneer onze klanten een onderdeel van een product kwijtraken willen we graag meedenken in een passende oplossing. We hebben u geadviseerd deze universele m8 afsluitrubbers bij de plaatselijke bouwmarkt te kopen i.v.m. snelheid en kosten. Hopende u hiermee goed geholpen te hebben. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2022
Snel en keurig geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 mei 2022 
Snelle en correcte verzending en levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
bestelling prima afgeleverd, wel niet op de voorziene datum
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Op tijd geleverd en degelijk materiaal. Doch verkeerde beugels geleverd bij de dakdragers om de Rhino tube te bevestigen.
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
29 apr. 2022
Goedemorgen Pascal, we danken u voor het uitspreken van uw tevredenheid over de levering en de kwaliteit van het materiaal. De beugels die worden meegeleverd bij de opbergkoker voor montage op dakdragers zijn universeel toepasbaar. Hiervoor dient u alleen de kunststof beugels te verwijderen zodat u de metalen beugels overhoudt. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
25 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 apr. 2022
Op tijd geleverd, goed ingepakt. Paste perfect met de bijgeleverde bouten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 mrt. 2022
Alles verlopen naar wens.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 mrt. 2022
Om te beginnen waren de ontvangen dozen open en beschadigd. Heb het zelfs gefilmd. Het materiaal (rek) bleek ook niet echt te passen in de wagen. En geen handleiding om de zetels uit elkaar te halen en de hoezen te monteren.
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
28 apr. 2022
Goedemiddag Bart, hartelijk dank voor het melden van bovenstaande kwesties. Als producten beschadigd geleverd zijn, gaan we dit uiteraard zo snel en vakkundig mogelijk voor u oplossen. Kunt u ons laten weten welke schade de producten hebben opgelopen? We kijken ook graag met u mee naar de juiste pasvorm van de producten zodat u het op de juiste manier in kunt richten. Voor de stoelhoezen hebben wij via onze shop online de handleiding staan en zelfs een instructievideo waar we stap voor stap de montage laten zien. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf.
 Geverifieerde beoordeling
26 mrt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Direct gevonden wat ik zocht. Heel duidelijke we bv site. Correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2022
Vlug en perfecte pasvorm.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
Snelle en correcte levering. Mvgr Guy
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Beoordeling melden