businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 709Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

709 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
20 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 feb. 2022
Alles naar wens prima kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 feb. 2022
De snelheid is top. De prijs is top. Ben woonachtig in België, ben naar een winkel geweest , product niet meer voorradig 2 weken wachten en prijs is niet normaal 650€ excl btw voor een gelijkwaardig product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 feb. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 feb. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 feb. 2022
Heel snelle verzending en goede naservice
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
Alles top verlopen. Voor ander type bumperplaat moest ik echter bij andere leverancier kopen. Aanbod verruimen en iets goedkoper maken 🙂. 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jan. 2022
tijdig geleverd, alles zoals het hoort
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jan. 2022
product zoals beloofd en stipt geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2022
Heb mijn bestelling nog niet ontvangen 0493327179
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
26 jan. 2022
Goedemorgen Lieven, goed dat u contact met ons opneemt. Door het ontbreken van een huisnummer was het voor ons niet mogelijk uw bestelling succesvol te laten afleveren. We hebben n.a.v. telefonisch contact het juiste huisnummer mogen ontvangen en zullen vandaag nog uw bestelling opnieuw verzenden. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2022
Doe gewoon zo verder!
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
17 jan. 2022
Goedemiddag Bert, voor contente klanten zoals u gaan we zeker zo door! Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2022
Onafgezien van vertraging in covid-tijden was er een zeer goede en open communicatie. Alles perfect en vlekkeloos verlopen, een aangename ervaring !
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
17 jan. 2022
Goedemiddag Koen, ook wij ervaren inderdaad hinder hier en daar vanwege Covid. We doen ons best dit zo correct mogelijk te communiceren zodat u als klant weet waar u aan toe bent. Hartelijk dank voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021 
van Wim V.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2021
Verkeerde deurladder geleverd. Bij klantendienst van kastje naar de muur gezonden. Uiteindelijk de deurladder zelf aangepast omdat er geen oplossing kwam.
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
24 dec. 2021
Beste klant, we vinden het jammer dat u niet tevreden bent. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en hadden graag sneller voor u een gratis wisseling op locatie uitgevoerd. We begrijpen dat u er voor gekozen heeft het product zelf aan te passen zodat u het direct in gebruik kan nemen. Mochten we alsnog iets voor u kunnen betekenen, horen we graag van u. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2021
alles is zeer goed verlopen
Beoordeling melden