businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 709Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

709 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Handleiding ontbrak en ook niet op website
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
24 dec. 2021
Goedemiddag Peter, hartelijk dank voor uw feedback. Bij de HDF betimmering set stond inderdaad nog geen montagehandleiding vermeldt. Dit zullen wij gaan toevoegen. Zoals zojuist telefonisch besproken is de montage goed verlopen. We horen het graag als we nog iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2021 
alles prima en snel ontvangen,dank U.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
Vlotte en perfecte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
Foutje geslopen in mijn bestelling, werd netjes en vlot opgelost. Ook de telefoon wordt onmiddellijk beantwoord en er word gevolg aan gegeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2021
Goed materiaal ,eenvoudig te monteren enkel verzending mag sneller
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2021
Past perfect in de wagen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2021
Snel en correct 👍🏼
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2021
Er werd een foutje gemaakt maar uitstekend rechtgezet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2021
Snel en goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2021
De verzending liep totaal verkeerd, dit lag aan de vervoerder... Super fijn, vriendelijk en snel geholpen door de klantendienst!
Beoordeling melden