businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 709Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

709 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(3)
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
Na 19 dagen nog geen bestelling ontvangen en iedere keer zelfde onzin dat het de transporteur zen schuld is, al 3 dagen verlof genomen voor hun want je moet thuis zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2021
Verkeerde deurladder geleverd. Bij klantendienst van kastje naar de muur gezonden. Uiteindelijk de deurladder zelf aangepast omdat er geen oplossing kwam.
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
24 dec. 2021
Beste klant, we vinden het jammer dat u niet tevreden bent. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en hadden graag sneller voor u een gratis wisseling op locatie uitgevoerd. We begrijpen dat u er voor gekozen heeft het product zelf aan te passen zodat u het direct in gebruik kan nemen. Mochten we alsnog iets voor u kunnen betekenen, horen we graag van u. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2022
Heb mijn bestelling nog niet ontvangen 0493327179
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
26 jan. 2022
Goedemorgen Lieven, goed dat u contact met ons opneemt. Door het ontbreken van een huisnummer was het voor ons niet mogelijk uw bestelling succesvol te laten afleveren. We hebben n.a.v. telefonisch contact het juiste huisnummer mogen ontvangen en zullen vandaag nog uw bestelling opnieuw verzenden. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf