businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 709Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

709 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(6)
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022 
Inderdaad jammer. Bij het bestellen van het laatste imperiaal is het volledig mislopen. Geen feedback, geen oplossing, geen retourservice (het kan teruggebracht worden) Eigenlijk geen ster waardig maar...
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
20 sep. 2022
Goedemiddag Johan, we hebben contact gehad over het laatst bestelde imperiaal. Dit is het enige imperiaal wat we voor dit model kunnen leveren. I.c.m. een achterklep kan de ladderrol helaas niet worden gebruikt omdat de achterklep anders beschadigd raakt. We hebben bij u de keuze voorgelegd om het imperiaal op deze manier in gebruik te nemen of kosteloos te annuleren. Zodra u een keuze heeft gemaakt, helpen wij graag dit verder te bewerkstelligen. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Absurde levertermijn én de transportfirma was een ramp
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
20 sep. 2022
Goedemiddag Ben, ten eerste willen we u bedanken voor uw bestelling. Daarnaast begrijpen we dat het vervelend is dat u de betimmering later ontvangt dan verwacht. De levering is 3 werkdagen vertraagd omdat de eerste afleverpoging op 16-08-2022 niet succesvol was omdat er niemand aanwezig leek te zijn tijdens deze afleverpoging. Hierdoor werd het pakket terug naar het depot gestuurd en is het hierna succesvol afgeleverd. We horen het graag als we verder nog iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
19 aug. 2022
Beste klant, onze excuses voor het ongemak dat ontstaan is. We begrijpen dat het vervelend is dat de bevestigingspunten van uw trekhaak niet overeenkomen met de opstap. Zoals eerder besproken verzoeken we u de maten van de trekhaakbevestigingsplaat op te meten en foto's te sturen via onze Whatsapp Service of mail. Zo kunnen we bekijken of we alsnog een passend product kunnen leveren. Het andere artikel halen we geheel kosteloos bij u op. In afwachting van uw reactie en met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Alle geleverde dozen beschadigd deel vloer beschadigd Deuk in inrichting die Herselt was Raamprofielen niet aanwezig bij levering Gaten komen niet mooi overeen
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
19 aug. 2022
Beste Klant, begrijpelijk dat u ervan baalt dat uw nieuwe spullen tijdens transport beschadigd zijn geraakt, dit hoort uiteraard niet. Goed dat u ons duidelijke foto's heeft gestuurd zodat we het direct concreet kunnen oplossen. We zien dat het legvak een deukje heeft aan de achterkant, deze is makkelijk te vervangen. We sturen u kosteloos een nieuwe toe. We zien dat u de vloer al gemonteerd heeft en de schade niet meer te zien is omdat dit aan de onderzijde van de vloer is. De verzonken sjoroogschalen kunt u monteren en stellen doordat er een sleufje in zit. Als u hem vervolgens vastdraait positioneert u de schaal. Mocht u verder nog vragen hebben dan horen we graag van u. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
Snelle levering maar er ontbraken onderdelen. Snelle oplossing maar ik heb nog wel 18€ aan douanekosten moeten betalen omdat de ontbrekende onderdelen van Engeland werden verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
17 mei 2022
Beste Klant, We vinden het jammer dat u niet tevreden bent. U gaf tijdens uw telefoongesprek aan de rubbers onder de beugels van uw dakdragers te zijn kwijtgeraakt na demontage ervan. Wanneer een onderdeel ontbreekt bij een zending doen we ons uiterste best om dit alsnog zo snel mogelijk gratis te leveren. Wanneer onze klanten een onderdeel van een product kwijtraken willen we graag meedenken in een passende oplossing. We hebben u geadviseerd deze universele m8 afsluitrubbers bij de plaatselijke bouwmarkt te kopen i.v.m. snelheid en kosten. Hopende u hiermee goed geholpen te hebben. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
31 mrt. 2022
Om te beginnen waren de ontvangen dozen open en beschadigd. Heb het zelfs gefilmd. Het materiaal (rek) bleek ook niet echt te passen in de wagen. En geen handleiding om de zetels uit elkaar te halen en de hoezen te monteren.
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
28 apr. 2022
Goedemiddag Bart, hartelijk dank voor het melden van bovenstaande kwesties. Als producten beschadigd geleverd zijn, gaan we dit uiteraard zo snel en vakkundig mogelijk voor u oplossen. Kunt u ons laten weten welke schade de producten hebben opgelopen? We kijken ook graag met u mee naar de juiste pasvorm van de producten zodat u het op de juiste manier in kunt richten. Voor de stoelhoezen hebben wij via onze shop online de handleiding staan en zelfs een instructievideo waar we stap voor stap de montage laten zien. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf.