businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 723Goed

4,40

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

100 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

723 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 nov. 2022
Weinig professionalisme... Meer gericht op snel geld op de rekening dan op hulpvaardig advies wanneer men belt... ja het is op voorraad hoor. Na de betaling krijgt men na een tijdje te horen dat er geen voorraad is en proberen ze andere uitvoeringen aan te smeren... dan wordt het uiteindelijk gecrediteerd en na nog wat verstreken tijd stond het bedrag terug op de rekening...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(23)
(7)
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goede ervaring met deze firma.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Weinig professionalisme... Meer gericht op snel geld op de rekening dan op hulpvaardig advies wanneer men belt... ja het is op voorraad hoor. Na de betaling krijgt men na een tijdje te horen dat er geen voorraad is en proberen ze andere uitvoeringen aan te smeren... dan wordt het uiteindelijk gecrediteerd en na nog wat verstreken tijd stond het bedrag terug op de rekening...
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
15 nov. 2022
Goedemorgen Bruno, we begrijpen dat het vervelend is dat de gewenste sidebars niet voorradig waren. De dag na de plaatsing van de bestelling hebben we contact met u opgenomen om u op de hoogte hiervan te brengen en hebben daarbij twee alternatieven voorgesteld. Dit waren dezelfde sidebars in een andere kleur die dezelfde dag nog voor u konden worden verstuurd. U heeft ervoor gekozen hier geen gebruik van te maken en we hebben het bedrag voor u gecrediteerd binnen 7 werkdagen. We horen het uiteraard graag als we nog iets voor u kunnen betekenen en denken graag mee naar de juiste producten. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022 
snele levering en goede hulp via de tl
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022 
Inderdaad jammer. Bij het bestellen van het laatste imperiaal is het volledig mislopen. Geen feedback, geen oplossing, geen retourservice (het kan teruggebracht worden) Eigenlijk geen ster waardig maar...
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
20 sep. 2022
Goedemiddag Johan, we hebben contact gehad over het laatst bestelde imperiaal. Dit is het enige imperiaal wat we voor dit model kunnen leveren. I.c.m. een achterklep kan de ladderrol helaas niet worden gebruikt omdat de achterklep anders beschadigd raakt. We hebben bij u de keuze voorgelegd om het imperiaal op deze manier in gebruik te nemen of kosteloos te annuleren. Zodra u een keuze heeft gemaakt, helpen wij graag dit verder te bewerkstelligen. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Absurde levertermijn én de transportfirma was een ramp
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
20 sep. 2022
Goedemiddag Ben, ten eerste willen we u bedanken voor uw bestelling. Daarnaast begrijpen we dat het vervelend is dat u de betimmering later ontvangt dan verwacht. De levering is 3 werkdagen vertraagd omdat de eerste afleverpoging op 16-08-2022 niet succesvol was omdat er niemand aanwezig leek te zijn tijdens deze afleverpoging. Hierdoor werd het pakket terug naar het depot gestuurd en is het hierna succesvol afgeleverd. We horen het graag als we verder nog iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
19 aug. 2022
Beste klant, onze excuses voor het ongemak dat ontstaan is. We begrijpen dat het vervelend is dat de bevestigingspunten van uw trekhaak niet overeenkomen met de opstap. Zoals eerder besproken verzoeken we u de maten van de trekhaakbevestigingsplaat op te meten en foto's te sturen via onze Whatsapp Service of mail. Zo kunnen we bekijken of we alsnog een passend product kunnen leveren. Het andere artikel halen we geheel kosteloos bij u op. In afwachting van uw reactie en met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Alle geleverde dozen beschadigd deel vloer beschadigd Deuk in inrichting die Herselt was Raamprofielen niet aanwezig bij levering Gaten komen niet mooi overeen
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
19 aug. 2022
Beste Klant, begrijpelijk dat u ervan baalt dat uw nieuwe spullen tijdens transport beschadigd zijn geraakt, dit hoort uiteraard niet. Goed dat u ons duidelijke foto's heeft gestuurd zodat we het direct concreet kunnen oplossen. We zien dat het legvak een deukje heeft aan de achterkant, deze is makkelijk te vervangen. We sturen u kosteloos een nieuwe toe. We zien dat u de vloer al gemonteerd heeft en de schade niet meer te zien is omdat dit aan de onderzijde van de vloer is. De verzonken sjoroogschalen kunt u monteren en stellen doordat er een sleufje in zit. Als u hem vervolgens vastdraait positioneert u de schaal. Mocht u verder nog vragen hebben dan horen we graag van u. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Levering liet even op zich wachten. Bij 2 panelen was er lichte beschadiging, maar gezien de hoogdringendheid van de instalatie, geen tijd om er verder op in te gaan. Verder steeds correcte producten en levering. Thnx
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
pasvorm van laadmat is perfect..alleen even vermelden dat de mat wel een geur heeft terwijl op de website staat dat deze geurloos is..heel goede kwaliteit en niks verschuift in de laadruimte
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
1 jul. 2022
Goedemiddag Geert, hartelijk dank voor uw review. De mat sluit inderdaad mooi aan op de contouren. Als u nog steeds last ervaart van de geur, horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf.
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Goede webshop, kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Communicatie kan beter! Een vraag gesteld via de website werd pas 2 weken later beantwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
Alles top verlopen. Voor ander type bumperplaat moest ik echter bij andere leverancier kopen. Aanbod verruimen en iets goedkoper maken 🙂. 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Op tijd geleverd en degelijk materiaal. Doch verkeerde beugels geleverd bij de dakdragers om de Rhino tube te bevestigen.
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
29 apr. 2022
Goedemorgen Pascal, we danken u voor het uitspreken van uw tevredenheid over de levering en de kwaliteit van het materiaal. De beugels die worden meegeleverd bij de opbergkoker voor montage op dakdragers zijn universeel toepasbaar. Hiervoor dient u alleen de kunststof beugels te verwijderen zodat u de metalen beugels overhoudt. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
De kwaliteit is top . Juist beetje lang moeten wachten op de bestelling. Anders top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Zeer mooi producten wel beetje lastig 2 apparte levertijden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
bestelling prima afgeleverd, wel niet op de voorziene datum
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jan. 2022
tijdig geleverd, alles zoals het hoort
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
snelle service en goede info
Beoordeling melden