businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 709Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

709 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(2)
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Beschadigd bij levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021
Handleiding ontbrak en ook niet op website
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
24 dec. 2021
Goedemiddag Peter, hartelijk dank voor uw feedback. Bij de HDF betimmering set stond inderdaad nog geen montagehandleiding vermeldt. Dit zullen wij gaan toevoegen. Zoals zojuist telefonisch besproken is de montage goed verlopen. We horen het graag als we nog iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf