businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 709Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

709 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(25)
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Levering liet even op zich wachten. Bij 2 panelen was er lichte beschadiging, maar gezien de hoogdringendheid van de instalatie, geen tijd om er verder op in te gaan. Verder steeds correcte producten en levering. Thnx
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
De kwaliteit is top . Juist beetje lang moeten wachten op de bestelling. Anders top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Zeer mooi producten wel beetje lastig 2 apparte levertijden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
snelle service en goede info
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
pasvorm van laadmat is perfect..alleen even vermelden dat de mat wel een geur heeft terwijl op de website staat dat deze geurloos is..heel goede kwaliteit en niks verschuift in de laadruimte
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
1 jul. 2022
Goedemiddag Geert, hartelijk dank voor uw review. De mat sluit inderdaad mooi aan op de contouren. Als u nog steeds last ervaart van de geur, horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf.
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Goede webshop, kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Communicatie kan beter! Een vraag gesteld via de website werd pas 2 weken later beantwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jan. 2022
Alles top verlopen. Voor ander type bumperplaat moest ik echter bij andere leverancier kopen. Aanbod verruimen en iets goedkoper maken 🙂. 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Op tijd geleverd en degelijk materiaal. Doch verkeerde beugels geleverd bij de dakdragers om de Rhino tube te bevestigen.
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
29 apr. 2022
Goedemorgen Pascal, we danken u voor het uitspreken van uw tevredenheid over de levering en de kwaliteit van het materiaal. De beugels die worden meegeleverd bij de opbergkoker voor montage op dakdragers zijn universeel toepasbaar. Hiervoor dient u alleen de kunststof beugels te verwijderen zodat u de metalen beugels overhoudt. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2021
Goed materiaal ,eenvoudig te monteren enkel verzending mag sneller
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
bestelling prima afgeleverd, wel niet op de voorziene datum
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jan. 2022
tijdig geleverd, alles zoals het hoort
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2022
Doe gewoon zo verder!
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
17 jan. 2022
Goedemiddag Bert, voor contente klanten zoals u gaan we zeker zo door! Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
24 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2022
Beoordeling melden