businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 709Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

102 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

709 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 aug. 2022 
Keuze en bestelling gaan heel vlot! Echter laatste keer dat ik iets bestelde kreeg ik iets geleverd wat niet paste. Ik moest dan zelf tot 3x toe xontact opnemen voor ze echt antwoorden gaven, en het probleem was na 3 weken nog niet opgelost!! Daarna geen antwoord meer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(66)
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Zeer goede snelle en vriendelijke service ! TOP!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Pasvormen passen perfect was wel een hele klus om ze op de zetel te krijgen maar het resultaat is top!
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
20 sep. 2022
Goedemiddag Bert, het lijkt wel alsof dit de originele bekleding is, zo strak gemonteerd. Het kost inderdaad even wat tijd, maar dan kunt u er wel gedurende een lange tijd plezier van hebben. We hopen in de toekomst weer wat voor u te kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
top er ontbrak een klein stukje bij de levering maar dat is zonder probleem goed gemaakt zeer goede pasvorm en contact met after sale is ook zeer vlot! niks op aan te merken. zou direct opnieuw bestellen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Goede kwaliteit en hoezen Passen perfect. Moeilijk te onderscheiden van echt lederen interieur. Top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022 
Helemaal prima! Zetelhoes passen perfect!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Bestelling snel geleverd en product kwalitatief zoals omschreven. Ben heel tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jun. 2022
Prima bedrijf met goede en vlotte service
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
1 jul. 2022
Goedemiddag Steve, klanten zoals u zien wij graag. Uw stoelen zijn nu goed beschermd door de SKAI-lederen hoezen en we hopen dat u hier nog lang van kunt genieten. Met vriendelijke groet, Team BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Zoals gewoonlijk alles tip top inre
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022 
perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
heel goede service en correcte prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jun. 2022
Het was top,doe zoo verder.vlug geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden