businbedrijf.be- Logo - Beoordelingen

businbedrijf.beReviews

: 723Goed

4,40

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
businbedrijf.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij businbedrijf.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor businbedrijf.be

100 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

723 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 mei 2022
Zeer goede service. Vragen werden vooraf bestelling goed beantwoord en opgevolgd. Koker zit inmiddels op onze bus. Zijn er erg blij mee. Kan deze verkoper aanraden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 nov. 2022
Weinig professionalisme... Meer gericht op snel geld op de rekening dan op hulpvaardig advies wanneer men belt... ja het is op voorraad hoor. Na de betaling krijgt men na een tijdje te horen dat er geen voorraad is en proberen ze andere uitvoeringen aan te smeren... dan wordt het uiteindelijk gecrediteerd en na nog wat verstreken tijd stond het bedrag terug op de rekening...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor businbedrijf.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Dit is echt één van de betere shops! Materiaal steeds op tijd en indien niet op voorraad wordt de klant op de hoogte gesteld wanneer de effectieve leveringsdatum zal zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
degelijke producten en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
snel, correct geleverd, kwaliteit!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goede ervaring met deze firma.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Weinig professionalisme... Meer gericht op snel geld op de rekening dan op hulpvaardig advies wanneer men belt... ja het is op voorraad hoor. Na de betaling krijgt men na een tijdje te horen dat er geen voorraad is en proberen ze andere uitvoeringen aan te smeren... dan wordt het uiteindelijk gecrediteerd en na nog wat verstreken tijd stond het bedrag terug op de rekening...
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
15 nov. 2022
Goedemorgen Bruno, we begrijpen dat het vervelend is dat de gewenste sidebars niet voorradig waren. De dag na de plaatsing van de bestelling hebben we contact met u opgenomen om u op de hoogte hiervan te brengen en hebben daarbij twee alternatieven voorgesteld. Dit waren dezelfde sidebars in een andere kleur die dezelfde dag nog voor u konden worden verstuurd. U heeft ervoor gekozen hier geen gebruik van te maken en we hebben het bedrag voor u gecrediteerd binnen 7 werkdagen. We horen het uiteraard graag als we nog iets voor u kunnen betekenen en denken graag mee naar de juiste producten. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022 
snele levering en goede hulp via de tl
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Pasvormen passen perfect was wel een hele klus om ze op de zetel te krijgen maar het resultaat is top!
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
20 sep. 2022
Goedemiddag Bert, het lijkt wel alsof dit de originele bekleding is, zo strak gemonteerd. Het kost inderdaad even wat tijd, maar dan kunt u er wel gedurende een lange tijd plezier van hebben. We hopen in de toekomst weer wat voor u te kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
 Geverifieerde beoordeling
24 sep. 2022
Zeer goede snelle en vriendelijke service ! TOP!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022 
Inderdaad jammer. Bij het bestellen van het laatste imperiaal is het volledig mislopen. Geen feedback, geen oplossing, geen retourservice (het kan teruggebracht worden) Eigenlijk geen ster waardig maar...
Beoordeling melden
Antwoord van businbedrijf.be
20 sep. 2022
Goedemiddag Johan, we hebben contact gehad over het laatst bestelde imperiaal. Dit is het enige imperiaal wat we voor dit model kunnen leveren. I.c.m. een achterklep kan de ladderrol helaas niet worden gebruikt omdat de achterklep anders beschadigd raakt. We hebben bij u de keuze voorgelegd om het imperiaal op deze manier in gebruik te nemen of kosteloos te annuleren. Zodra u een keuze heeft gemaakt, helpen wij graag dit verder te bewerkstelligen. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf