Certificaat voor businbedrijf.be

No. XF7CF0A2930B1CECC366E6005BECAE051
 

Geldig vanaf
23-09-2016
Geldig tot
22-09-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor businbedrijf.be



Uitstekend

4.66/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 85 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft businbedrijf.be al 209 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
09-10-2019
bij de levering bleek niet het juiste product geleverd.Wij hebben de leverancier hiervan op de hoogte gebracht,en zij hebben nog de zelfde dag het juiste product verstuurd.Ook de retour zending van het verkeerde product was perfect geregeld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
08-10-2019
zeer goed 100
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
08-10-2019
Prettig om zaken mee te doen, goede opvolging.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
08-10-2019
Alles vlot verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
07-10-2019
Snelle levering en erg klantvriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
07-10-2019
super bedrijf top service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Perfecte maat, dag na bestelling al mogen ontvangen. Degelijk materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
06-10-2019
Alles goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
21-09-2019
04-10-2019
Perfecte afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
24-09-2019
correcte service en prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
ZEER DEGELIJK MATERIAAL MET CORECTE HANDLEIDING
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Mooie afwerking. Goede pasvorm
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
15-09-2019
Super bedrijf Vriendelijk, behulpzaam, snel en degelijk materiaal Een echte aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
05-09-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
29-08-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
27-08-2019
De bestelling volgen is nogal moeilijk maar toch gelukt.
3.00
Redelijk

businbedrijf.be antwoordt: 28-08-2019
Beste, bedankt voor je review. Onze excuses dat je niet eenvoudig bij je Track & Trace informatie kon. We gaan hier met onze nieuwe website mee aan de slag. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
25-08-2019
Bijgeleverde schroeven van lage kwaliteit, op zich niet het grootste probleem
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
29-06-2019
21-08-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
15-08-2019
Bestelling 14 dagen te laat geleverd
Na opbellen was het beloofd voor dinsdag? Tot op heden nog niets ontvangen
2.00
Matig

businbedrijf.be antwoordt: 16-08-2019
Beste Robin, bedankt voor je review. Vanwege de vakantie heeft je bestelling wat langer geduurd. We proberen onze klanten hier zo goed mogelijk van op de hoogte te stellen. Helaas had je bestelling nog wat extra dagen nodig. Ik zie dat hij nu onderweg is en tussen 10 en 13 uur wordt geleverd. Als we je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
11-08-2019
Alles is vlotjes gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
11-08-2019
De dakdragers voor men VW Caddy (bestelwagen) passen perfect en zijn van degelijk materiaal mooi afgewerkt en geruisloos. Ik ben er heel tevreden van.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
19-07-2019
02-08-2019
Prima levering, de plastiek doppen passen totaal niet, staan achteraan nog doppen op en ofwel snij je ze af of je boord alles uit, schroeven geraken moeilijk door de plaat en er is geen onderplaat voor de schuifdeur nochtans zijn er genoeg vijzen voor. Er is ook geen uitleg bij, misschien heb ik de plastiek doppen verkeerd geplaatst maar dan kom het omdat er geen gebruiksaanwijzing bij is.
4.00
Goed

businbedrijf.be antwoordt: 06-08-2019
Beste Victor, bedankt voor je review. Ik heb je gemaild om te kijken hoe we je verder kunnen helpen. Ik hoor het graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
01-08-2019
Snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
28-07-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
26-07-2019
Alles zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
23-07-2019
Correcte behandeling
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
18-07-2019
Perfecte Service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
08-07-2019
alleen geen plan om besteld materiaal te bevestigen ,dat is wel niet jullie verantwoordelijkheid .
4.33
Goed

businbedrijf.be antwoordt: 10-07-2019
Beste Eric, bedankt voor je review. Ik ben bang dat wij vergeten zijn de montagehandleiding bij de pakbon te doen, excuses Mocht je nog vragen hebben over de montage, dan hoor ik dat graag. Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
25-06-2019
29-06-2019
Vlotte levering , goede service Een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
28-06-2019
Bij de 1ste levering was er schade . Wat daarna super goed is opgelost. Sommige dingen kunnen misschien iets anders gemaakt worden dat het simpeler is of is steviger na montage. Voor de rest super te vreden mooi afgewerkt . Degelijk materiaal .
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
24-06-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
21-06-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
19-06-2019
Goede communicatie, snelle verzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
19-05-2019
17-06-2019
Juist de levering was niet goed in verkeerde straat afgeleverd, een wonder dat het toch bij ons terecht gekomen is product zeer tevreden van
2.67
Redelijk

businbedrijf.be antwoordt: 20-06-2019
Beste Wouter, bedankt voor je beoordeling. Onze excuses dat dit is gebeurd, we gaan dit terugkoppelen naar onze transporteur. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat graag Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
16-06-2019
Laadbakmat ford transit custom dubbele cabine past perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
16-06-2019
Alles in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Het was de eerste maal dat ik iets bestelde en de levering en de producten bevallen me zeer goed.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
21-05-2019
05-06-2019
levering in twee maal geleverd. dwz. twee maal speciaal thuisblijven voor ontvangst.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Clips waren niet ingesloten bij product maar is na een simpel bericht per direct verzonden.
Deftige producten en goede service kort samengevat.
4.67
Uitstekend

businbedrijf.be

businbedrijf.be werd op 23-09-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
Nederland
info@businbedrijf.be
businbedrijf.be
Winkel-exploitant
BusinBedrijf B.V.
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jan Clemens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met businbedrijf.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.