Certificaat voor businbedrijf.be

No. XF7CF0A2930B1CECC366E6005BECAE051
 

Geldig vanaf
23-09-2016
Geldig tot
22-09-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor businbedrijf.be



Uitstekend

4.71/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 51 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft businbedrijf.be al 172 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Het was de eerste maal dat ik iets bestelde en de levering en de producten bevallen me zeer goed.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
21-05-2019
05-06-2019
levering in twee maal geleverd. dwz. twee maal speciaal thuisblijven voor ontvangst.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Clips waren niet ingesloten bij product maar is na een simpel bericht per direct verzonden.
Deftige producten en goede service kort samengevat.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
20-05-2019
Handleiding mocht duidelijker zijn maar van de producten en de service is niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
18-05-2019
Zeer vlotte levering Kwaliteit lijkt ook dik in orde te zijn.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
16-05-2019
Snel en goed geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
15-05-2019
De levering was normaal gepland 2/05 en is door schuld van de gekozen transporteur pas geleverd 13/05, dit zijn schandalen.
Wel altijd perfecte klantenservice van bus in bedrijf zelf
3.00
Redelijk

businbedrijf.be antwoordt: 16-05-2019
Beste Ludo, deze levering heeft inderdaad te lang geduurd, onze excuses! Onze transporteur weet waar de fout zit en ze zijn het aan het oplossen. Ik hoor het graag als we je verder kunnen helpen! Groeten, Richard

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
11-05-2019
Na men beoordeling ( negatief ) wil ik je nu wel men dank betuigen voor de levering van men product. het stond wel aan de voordeur, zonder enige bescherming ( buiten de verpakking ) maar het is afgeleverd. het paste perfect in het voertuig .
Men dank al bij al is het tot een positief einde gekomen.
3.67
Goed

businbedrijf.be antwoordt: 16-05-2019
Beste Patrick, superfijn dat je je review hebt aangepast! Ik ben blij dat je tevreden bent over het product. Als we je nog kunnen helpen, horen we dat graag! Groeten, Richard

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
11-05-2019
Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
11-05-2019
Er was ergens bij het sorteer centrum iets mis gegaan maar dat werd prachtig opgelost en ik werd prima op de hoogte gehouden zodat de levering toch nog snel is verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
08-05-2019
Perfect
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
05-05-2019
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
03-05-2019
Bevestigingsmaterialen zwakke kwaliteit
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
28-04-2019
Niets op aan te merken;van bestelling tot levering alles prima verlopen.Ook al vorens te bestellen enkele vragen gesteld via de klantendienst waar ze mij snel en correct geholpen hebben.een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
18-04-2019
ruim binnen de levertermijn geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
17-04-2019
enkele dagen sneller dan voorzien. Dag er voor geïnformeerd dat het er aan kwam, de dag zelf nog enkele berichten die het levervenster steeds smaller maakte zodat ik mij beter kon organiseren.
De vloer en wandplaten waren perfect wat ik verwachtte en plaatsing was zelfs voor mij met twee linkerhanden en Lazy Charles als nickname nog perfect te doen in twee uurtjes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
10-04-2019
Vlotte en goede service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
09-12-2018
08-04-2019
Ales perfect ...super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
08-04-2019
Prima pasvorm, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
04-04-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
31-03-2019
Verliep zoals het hoort
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
28-03-2019
correcte afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
25-03-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
23-03-2019
Op de afgesproken dag netjes afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
23-03-2019
Tevreden over product en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
22-03-2019
.pvdb
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
21-03-2019
Geen commentaar nodig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
16-03-2019
Geen opmerkingen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
05-03-2019
zeer tevreden met deze bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
05-03-2019
Professionele firma, degelijk materiaal. Zakje met clips ontbrak, enkele dagen later nageleverd zonder problemen. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
28-02-2019
Super site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
27-02-2019
Vlug geleverd, producten voldoen aan de verwachting.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
het is een goed product voor een redelijke prijs en ik voel dat mijn bus beter is beveiligt tegen diefstal Gr Ben
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
20-01-2019
14-02-2019
Alles is correct verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
11-02-2019
top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
21-01-2019
02-02-2019
Vlotte bestelling en levering op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
01-02-2019
Levering, kwaliteit super. Zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
21-12-2018
Onderdeel paste niet, na telefonisch contact werd het juiste onderdeel opgestuurd en kon ik het eerste terug meegeven met de koerier zonder extra kosten. Zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
14-12-2018
Ik wil iets retourneren heb 2x mail gestuurd 1x gebeld er neemt niemand contact met mij op mvg Claude
3.67
Goed

businbedrijf.be antwoordt: 17-12-2018
Beste, excuses dat wij niet hebben gereageerd! Dat is niet de bedoeling. Mijn collega zal vandaag met je contact opnemen! Groeten, Richard van BusinBedrijf

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
14-12-2018
Alles was netjes en geleverd
5.00
Uitstekend

businbedrijf.be

businbedrijf.be werd op 23-09-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
Nederland
info@businbedrijf.be
businbedrijf.be
Winkel-exploitant
BusinBedrijf B.V.
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jan Clemens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met businbedrijf.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.