Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.03/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 271 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.319 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Perfecte service, met goede prijssetting.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Gybels, Dank voor deze positieve reactie. Het doet ons goed te horen dat u content bent over ons. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
14-09-2019
13-10-2019
Verpakking was beschadigd.
Het verpakte materiaal vertoonde deuken op verschillende plaatsen.
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Van Loon, Vervelend om te horen dat de verpakking beschadigd was bij de levering. Hopelijk is het product wel heel gebleven en bent u hier wel tevreden over. Wij wensen u nog heel veel succes met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
De levering is beschadigd toegekomen, pas kort na de levering vastgesteld. Foto's zijn genomen en onmiddellijk per mail verstuurd naar AZALP. De betaling via VISA en Atos Worldwide hebben wij laten blokkeren. Via ons account bij Testaankoop hebben wij dit voorval ook gemeld. Dringende actie van TRUSTED SHOPS en AZALP is gewenst
1.00
Slecht

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Snelle levering Bedankt
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Van Buggenhout, Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de levering. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
08-10-2019
wat lang moeten wachten, maar uiteindelijk okay
3.67
Goed

Azalp.be antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Brebels, Wat vervelend om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Hopelijk is het inmiddels gelukt om uw aankoop te installeren en kunt u er nu van genieten. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Product beantwoord volledig aan de verwachtingen en binnen de voorziene tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Waegeneers, Wat fijn om te lezen dat alles zo voorspoedig is verlopen en u tevreden bent. Hier doen wij dagelijks ons best voor. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
30-09-2019
Beste,
Ik heb mail gestuurd naar klanten service betreft het geleverd product nl een zwembadpomp maar tot op heden heb ik geen mail terug gekregen, de pomp werd geleverd zonder stroomkabel , Ik wou weten of dat normaal is dat bij die pomp geen stroomkabel voorzien is, bij deze stel ik de vraag opnieuw, hopelijk krijg ik daarop een antwoord.
Mvg
Yves Buttenaere.
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 01-10-2019
Beste Yves Buttenaere, Uw vraag is reeds doorgezet naar onze zwembadspecialist. We gaan uw vraag dan ook vandaag nog behandelen :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
23-09-2019
30-09-2019
levering en producten ok maar service laat te wensen over , oudere aankoop niet meer terug te vinden in systeem en daardoor kan ik geen onderdelen bestellen.spijtig .
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
29-09-2019
Product kan ik nog niet beoordelen, moet ja eerst maar zijn werk doen, en dat duurt een paar maanden, zo ??
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
29-09-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 04-10-2019
Beste mevrouw De Hantsetters. Goed om te horen dat uw bestelling naar verwachting is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier met het product. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
21-09-2019
28-09-2019
Een product kopen op foto of internet zal ik niet meer doen.
1.67
Matig

Azalp.be antwoordt: 02-10-2019
Hoi Luc Van den Perre, Dan zijn we erg benieuwd waarom. We hebben niks van je mogen vernomen, dus wordt het ook erg moeilijk om je te helpen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
27-09-2019
De levering en de service waren uitstekend bedankt
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 04-10-2019
Beste meneer Vanparijs, Goed om te horen dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u dan ook nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
27-09-2019
mijn hoekpalen waren barsten in maar voor de rest was alles goed
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 04-10-2019
Beste mevrouw Boesmans, Wat vervelend om te horen dat er barsten zaten in de hoekpalen. Mocht dit leiden tot grote problemen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Verder wensen wij u nog veel plezier met uw aankoop. Mer vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
24-09-2019
Na een gemiste telefoon moet ik na 2 weken er zelf achteraan
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
21-09-2019
De levering zou toekomen op vrijdag 20 september,ondanks mailbericht en 2 telefoon gesprekken nog steeds niets ontvangen.
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 24-09-2019
Beste meneer Beutels, We hebben reeds al gemeld dat we een andere datum bij u langskomen betreft de levering. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Eerste deel van de levering werd afgegeven volgens de info op voorhand.
Tweede deel kon apart geleverd worden.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 25-09-2019
Beste meneer Goeman, Bedankt voor de positieve review, goed om te horen dat alles op een juiste wijze is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-09-2019
ik heb mijn tuinhuisje kunnen monteren , maar er is niet veel uitleg bij montageplan , mijn venster was verkeerd , mijn handvat voor open te zetten zit aan de buitenzijde , ik heb het maar vast gezet dus kan niet open.
anders wel content prijs kwaliteit , mooi tuinhuis ......
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-09-2019
Gruwelijk slechte ervaring. Klantvriendelijkheid nul. Wij bestelden een blokhut en verwachten deze 2 tot 3 weken(website). Wij planden ons verlof hiervoor. Uiteindelijk bleek de levering meer dan 2 maand later te worden.(9 weken) Wij kregen nooit info of excuses dat de levering laattijdig zou zijn.Op mails wordt NOOIT geantwoord. telefonisch werden we aan het lijntje gehouden. Nooit meer. Schande!
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
Timing en info perfect
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 17-09-2019
Beste meneer Casaer, Het doet ons goed te horen dat uw zo tevreden bent met de levering en het product. Wij wensen u nog erg veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
12-09-2019
Werd niet gebeld 30 minuten op vooraan zoals gevraagd
3.67
Goed

Azalp.be antwoordt: 17-09-2019
Beste mevrouw Drion, Wat vervelend om te horen dat de communicatie omtrent de levering niet optimaal is verlopen. Onze excuses hiervoor. Desondanks hopen wij dat u toch kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
vlotte levering geen lange wachttijd
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Van Moeseke, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering. Hopelijk bevalt het product net zo goed ;). Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
10-08-2019
07-09-2019
Te laten levering, zou een week eerder geleverd worden. Geen antwoord op mail zowel van de leveringsfirma als van de transportfirma. Heel spijtig.
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Van Oppen, Vervelende om te horen dat de levering te lang heeft geduurd. Het was afgelopen weken drukker dan wij hadden voorzien waardoor de levertijd af heeft kunnen wijken van de op de website vermeldde levertijden. Onze excuses hiervoor. Wij hopen dat u desondanks toch kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
07-09-2019
geen enkel probleem
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Wilms, Goed om te horen dat de aankoop naar wens is verlopen. Wij vindenhet altijd fijn om te horen als klanten positief over ons zijn. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
06-09-2019
Er was een klein foutje gebeurd bij het samenstellen van mijn pakket maar dit is binnen de zeven rechtgezet.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Smolders, Altijd vervelend als er iets fout gaat. Gelukkig hebben we dit snel kunnen rechtzetten. Wij wensen u desondanks nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
Goed adres. Alles zo als het hoort.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-09-2019
Beste Ferco CV, Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u nog veel succes met de aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
30-08-2019
deze aankoop voldoet voor 100 aan mijn verwachtingen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-09-2019
Beste meneer Russe, Goed om te horen dat de aankoop aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
30-08-2019
alles zoals verwacht
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 06-09-2019
Beste meneer De Ridder, Wij zijn blij dat alles aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u verder nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-09-2019
Beste meneer Van der Velde, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
27-08-2019
verscheidene producten besteld en nog nooit een probleem gehad
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 28-08-2019
Beste meneer Van Looy, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
26-08-2019
volgens de webside van Azalp levering binnen de 3 tot 5 dagen.Levering was na 14 dagen
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Van Hulle, Erg vervelend om te horen dat de levering te lang heeft geduurd. Het is afgelopen weken drukker geweest dan wij hadden voorzien waardoor de levertijd heeft kunnen afwijken van de levertijden die op de website vermeld stonden. Onze excuses hiervoor. Wij hopen dat u desondanks aan het genieten bent van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
25-08-2019
Heb eigenlijk lang op een antwoord moeten wachten. Toen ik uiteindelijk wel contact kreeg konden zij mij niet de gevraagde informatie verstrekken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
25-08-2019
Zijn ontgoocheld over de duur van levering. Op website spreken ze van 2 tot 5 werkdagen, heeft uiteindelijk 17 werkdagen geduurd, nadat we zelf contact opgenomen hebben om te vragen waar de levering bleef.
3.67
Goed

Azalp.be antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Raeckelboom, De levering van uw product is erg slecht verlopen. Door de drukte hebben de levertijden af kunnen wijken van de levertijden die vermeld stonden op de website. Uw geval is daar een uitzonderlijk voorbeeld van. Onze welgemeende excuses voor de gang van zaken betreffende uw aankoop. Wij wensen u desondanks veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
24-08-2019
Moeilijk om te contacteren en zeer trage levering. Ik moet er wel bij vermelden dat de bestelling werd geplaatst tijdens de vakantieperiode en dat kan één en ander verklaren. Producten conform de verwachtingen.
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Reyniers, Erg vervelend dat de levering en service zijn tegengevallen. Het is de afgelopen weken erg druk geweest. Dit hadden wij van te voren niet kunnen voorzien. De levertijden hebben hierdoor kunnen afwijken van de levertijden die op de website vermeld stonden. Onze excuses hiervoor. Wij hopen dat u toch aan het genieten bent van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
19-07-2019
24-08-2019
Jammer van het lange wachten,(1 maand).Mag best een woordje uitleg bij,tenslotte hebben we er voor betaald.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Piredda, Wij betreuren ten zeerste dat de levering zo lang heeft geduurd. Het is afgelopen weken erg druk geweest. Een stuk drukker dan wij hadden voorzien, daardoor hebben de levertijden af kunnen wijken van de levertijden die vermeld stonden op de website. Onze excuses hiervoor. Wij hopen dat u desondanks toch veel plezier heeft van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Snelle service
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 28-08-2019
Beste mevrouw Cleiren, Goed om te horen dat u onze service zo ervaart. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
18-08-2019
Rapide et aucun problèmes.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Cher madame Cuvelier, Bon d'entendre que tout est expiré à votre goût. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir de votre achat. Cordialement, Team Azalp.

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
17-08-2019
Voĺgens afspraak
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Beste meneer Nouwen, Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Snelle correcte levering alles super snel geregeld
Hebben nu een zeer mooie bbq op het terras staan
Van a tot z alles toppie
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Beste meneer Ketsman, Goed om te horen dat u zo content bent met onze levering en het product. Nu hopen op mooi weer om de bbq aan te zetten ;). Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
15-08-2019
De ladder werd geleverd bij buren een eind verder, die juist met vakantie waren vertrokken. De ladder werd er gedropt aan de voordeur zonder enige verwittiging aan ons adres. We waren thuis doch in de tuin. Een geluk dat er iemand af en toe langskwam ter controle, anders lag de kartonnen verpakking in de regen of werd ze miss gestolen. Ik heb ook geen trackingsysteem ontv, ook niet in mijn Spam.
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Beste mevrouw Coppens, Erg vervelend om te horen dat de levering zo slecht is verlopen. Onze excuses hiervoor. Goed om te horen dat het desondanks toch goed is gekomen. Betreffende het trackingsysteem; een deel van onze leveranciers en distributeurs maakt gebruik van een track-and-trace systeem. Helaas viel de leverancier van uw product hier niet onder. Met vriendelijke groet, team Azalp.

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Beste Andreas Jans, Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
LAR M30
8930 Rekkem
België
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.