Certificaat voor Azalp.be

No. XE60B2852F723C44E4FBCE2A69D9A3AED
 

Geldig vanaf
08-03-2017
Geldig tot
07-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.02/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 393 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.055 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
03-09-2018
17-10-2018
Mijn blokhut is goed geleverd en geplaats kortom een zeer goede prijs kwaliteits verhouding en ser vice.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 18-10-2018
Beste meneer Ozer, We willen u danken voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
16-09-2018
16-10-2018
Alles top ordeDank U
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 17-10-2018
Beste meneer Nurminen, Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
15-10-2018
Alles was in orde. Bedankt.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 16-10-2018
Beste mevrouw Corens, Graag gedaan! U bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
14-10-2018
Een paar maanden geleden een mail verstuurd over welk dekzeil ik moest gebruiken voor een zwembad dat ik bij juli heb gekocht en geen antwoord gekregen, niet netjes als klant
2.00
Matig

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
19-09-2018
12-10-2018
Bij bestelling stond vermeld dat het voorradig was maar heb +_ 3weken moeten wachten op mijn levering
Dit is foutieve informatie doorgeven met het doel meer bestellingen binnen te halen ....dit kan en mag niet
2.00
Matig

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
12-09-2018
10-10-2018
alles naar wens verlopen
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 12-10-2018
Beste meneer Verberckmoes, Goed om te horen dat alles op een juiste wijze is verlopen. We wensen u dan ook nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
16-07-2018
10-10-2018
Kwaliteit ok maar leevring 4 weken later da
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 12-10-2018
Beste meneer Vanlangendijck, Het is goed om te horen dat u tevreden bent met uw product. We hopen dan ook dat uw blokhut mooi staat in uw tuin. Betreft de levering, wij bieden hier onze oprechte excuses voor aan. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
05-09-2018
09-10-2018
Op website staat: levertijd 2 tot 5 werkdagen.
5 september besteld, 27 september geleverd.
1e afspraak voor levering: 21 september, maar niets gekomen. Ook geen berichtje.
2e afspraak voor levering: 26 september, maar helaas, voor niets thuis gebleven. Geen levering en ook hier geen berichtje.
27-9, zonder afspraak, telefoon. Ik was in winkel. Ze hebben 30 minuten op mij moeten wachten. Nu:
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 12-10-2018
Beste meneer Stijfs, Onze excuses dat de levering niet zoals gepland is gegaan.Wij gaan contact opnemen met onze logistieke partner om na te vragen wat er precies mis is gegaan. Het is echter goed te zien dat u wel tevreden bent met uw product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
17-09-2018
08-10-2018
Alles na wens verlopen met bestelling en ontvangst van goederen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 09-10-2018
Beste Ulf Nyström, Bedankt voor het leuke compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
16-09-2018
07-10-2018
prima shop
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 08-10-2018
Beste meneer Coolen, Bedankt voor het leuke compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
13-09-2018
04-10-2018
Geleverd binnen de afgesproken termijn. Speciale dank aan de chauffeur voor de hulp. Hij heeft het pakket mee helpen binnendragen( kon wegens operatie niets dragen). Wat een service Die chauffeur verdient een pluim :-)
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-10-2018
Beste mevrouw Georges, Het is goed om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling en levering. We zullen de desbetreffende chauffeur vandaag in het zonnetje zetten. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
05-09-2018
04-10-2018
Super snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-10-2018
Beste meneer Reynders, Bedankt voor het compliment! We wensen u nog veel plezier met uw terrasverwarmer. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
12-09-2018
03-10-2018
Top doe zo verder
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 04-10-2018
Beste Chris Claeijs, Hartelijk bedankt voor het fijne compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
19-08-2018
01-10-2018
Wel 10 keer moeten bellen waar mijn bestelling blijft heeft zeker 5 weken geduurd.
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 03-10-2018
Beste Brenda Vossen, Dat is natuurlijk niet de bedoeling en vervelend om te horen. Uw product is rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd, het is dan ook apart om te horen dat het zo lang geduurd heeft. Wij gaan er achteraan voor u. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
30-09-2018
Alles is correct behandeld geweest
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 01-10-2018
Beste Cordella Getulio, Goed om te horen. We wensen u nog veel plezier uw tuinkast. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
29-09-2018
Na bestellen van de goederen, werden er verzendkosten aangerekend die volgens de aankoop boven een bepaald bedrag niet zouden aangerekend worden.
Bij een eerste telefonisch contact werd er niet naar het probleem geluisterd.
Bij het tweede telefonisch contact werd er wel geluisterd naar het probleem, en opgelost, met de leverancier is diezelfde dag een afspraak gemaakt voor de levering.
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 01-10-2018
Beste meneer van Belle, Het is vervelend om te horen dat u niet gelijk op een juiste wijze bent geholpen. Gelukkig is uw klacht alsnog opgelost. We hebben dan ook dat u nog veel plezier aan uw dakbedekking. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
29-09-2018
Alles prima geregeld
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 01-10-2018
Beste meneer van Roshum, Dat is fijn om te horen! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
29-09-2018
spijtig geen nederlandse beschrijving er bij
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 01-10-2018
Beste meneer De Kerpel, Helaas hebben we alleen een Engelse beschrijving bij het tuinhuis dat u gekocht heeft. We hopen dat alles alsnog gelukt is met het opbouwen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
28-09-2018
Soms wat lang moeten wachten op een antwoord.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 01-10-2018
Beste meneer Williame, Onze excuses dat u soms iets langer moest wachten op een antwoord. Het is echter goed te zien dat u wel tevreden bent over uw bestelling. We wensen u veel plezier met uw garage. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
30-07-2018
28-09-2018
De klassieke truck: nadat je iets gekocht hebt, krijg je nog 100 vragen over wat je nog allemaal mist verkoop totaal producten, want het doet me twijfelen aan de basiskwaliteit.
Vervoersbedrijf is n beetje opdringerig als je niet onmiddellijk opneemt/terug belt.
De deur alsook hetstuk hout waar het slot in komt staan krom waardoor de deur niet sluit
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 01-10-2018
Beste Stefan Verhasselt, Wij geven onze klanten altijd de keuze om de aangekochte blokhut te verrijken met accessoires. Sommige accessoires raden we aan, echter kan het voorkomen dat een klant een eigen oplossing heeft. Vandaar dat wij deze producten niet standaard meeleveren met een blokhut. Verder als er vragen of klachten zijn over de blokhut zelf bent u vrij om een bericht te sturen. Azalp

Datum van publicatie
26-09-2018
Besteldatum
18-08-2018
26-09-2018
friendelijk en snel
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-09-2018
Beste Syarhei Astashka, Fijn om te horen dat alles goed is verlopen bij u. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
26-09-2018
prijs en kwalitiet zijn heel goed van de produkten en een snelle service
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-09-2018
Beste Andreas Sas, Bedankt voor het compliment over onze bedrijfsvoering. We hopen dan ook dat u nog veel plezier beleefd aan uw producten. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
25-09-2018
Alles correct en snel verlopen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 26-09-2018
Beste meneer Dister, Dat is goed om te horen! Wij wensen u dan ook nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
12-07-2018
25-09-2018
Mooie blokhut. Beetje last gehad met het plaatsen omdat een aantal planken een beetje vervormd-gedraaid ,waren.
Nieuw zijn de spuitbussen voor het kleven van de dakbedekking. Eenvoudiger dan de vroegere potten lijm met spatel. Hopelijk kleeft het net zo goed
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 26-09-2018
Beste Marguerite Oscé, Altijd leuk om te horen dat u tevreden bent met uw blokhut. Hopelijk is het allemaal goed gegaan met het opbouwen van uw blokhut. Daarnaast kunnen we u garanderen dat de spuitbussen zeker hun werk doen. Nog veel plezier met uw blokhut. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
22-09-2018
Nog geen weder antwoord gekregen op mail van 13 september en we zijn nu 22 september. Raar?
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 24-09-2018
Beste meneer Welvaert, Onze klantenservice heeft u reeds van het weekend geantwoord. Onze excuses dat het wat langer duurde. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
21-09-2018
alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 26-09-2018
Beste mevrouw Smits, Dat is goed om te horen. Hopelijk kijkt u met een tevreden gevoel terug op uw aankoop bij Azalp. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
27-06-2018
20-09-2018
De levering duurt extra 3 weken in geval van remboursbetaling, waarom ? Bovendien dient er contant betaald te worden bij levering, dat kan veel veiliger met een pin-automaat
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 21-09-2018
Beste Jules Janssens, Dat kunnen we heel makkelijk uitleggen. Doordat u betaald onder rembours kunnen we het product niet rechtstreeks laten verzenden vanuit de fabrikant. Hierdoor moet uw bestelling eerst naar onze logistieke partner, die hem dan uitlevert aan u. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
15-08-2018
19-09-2018
Plannetje bij het tuinhuis kan beter zijn
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 26-09-2018
Beste Leslie Eeman, Vervelend om te horen dat de beschrijving niet duidelijk voor u was. Hopelijk is het alsnog gelukt met het opbouwen van uw tuinhuis. Zo niet, kunt u ons altijd een berichtje sturen, wij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
18-09-2018
Mijn enige verbeterpuntje betreft de verpakking van de materialen. Het zou handig zijn als de artikelen die je het eerst nodig hebt ook bovenin het pakket liggen. Dan hoef je niet eerst de halve pallet uit te graven voordat je bij de basislaag komt. De handleiding was drijfnat, gelukkig heb ik die van de website kunnen laden.
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 19-09-2018
Beste meneer Dackus, Bedankt voor uw feedback. We zijn altijd blij als een klant opbouwende kritiek heeft. We hopen dat u tevreden bent met uw tuinhuis en hier nog veel plezier aan beleefd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
22-08-2018
15-09-2018
Super servies
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 26-09-2018
Beste meneer Haentjes, Top om te horen! We wensen u nog veel plezier met de bestelde onderdelen voor uw sauna. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
15-08-2018
14-09-2018
razend snelle levering
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 26-09-2018
Beste meneer van Es, Bedankt voor het compliment! We doen altijd ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
14-09-2018
Kwalitatieve pomp Zeer geluidsarm. Binnen de 5 werkdagen geleverd.
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 26-09-2018
Beste Marc Van den Heuvel, Goed om te horen dat u uw bestelling zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
14-09-2018
Na herhaaldelijke telefonische contacten en dreiging dat ik mijn gestorte geld zou terug eisen als de levering niet onmiddellijk zou gebeuren is de levering gebeurd. Dit heeft 14 dagen in beslag genomen daar de levering binnen de 5 dagen zou gebeuren dit is geen service maar wel de klant aan de draai houden.
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 17-09-2018
Beste Leo Swennen, We bieden onze excuses dat uw levering een weekje langer duurde dan gepland. Wij kunnen helaas onze producten niet met de pakketdienst sturen. Wij leveren kasten, blokhutten en chalets. Deze worden vervoerd met een vrachtwagen waar een planning aan ten grondslag ligt. Vandaar dat we helaas niet eerder konden leveren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
22-08-2018
13-09-2018
Tuinhuis netjes op tijd geleverd en zoals afgesproken. Opbouw is vlot verlopen. Daarom geen opmerkingen en maximale score.

Jean Vanderschueren - Tisselt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
13-09-2018
fgh-
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
21-08-2018
11-09-2018
Vlugge levering , product in perfecte staat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
31-07-2018
11-09-2018
Tevreden met deze levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
09-08-2018
10-09-2018
We zijn zeer tevreden
Alles is naar wens verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
31-07-2018
07-09-2018
Fijn Werk. Alles zoals afgesproken. Beleefde en behulpzame chauffeur die ons pak moest afleveren. BRAVO
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
28-07-2018
07-09-2018
alles is perfect verlopen zeer te vrede 9/10
5.00
Uitstekend

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.be werd op 08-03-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
Leopoldlaan 67
8300 Knokke-Heist
België
Tel: +32 (0) 3 500 9128
Fax: +32 (0) 3 303 5215
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.