Certificaat voor Azalp.be

No. XE60B2852F723C44E4FBCE2A69D9A3AED
 

Geldig vanaf
08-03-2017
Geldig tot
07-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.05/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 375 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.131 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
16-02-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 18-02-2019
Beste mevrouw Peijffers, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
03-01-2019
14-02-2019
Alles is perfect verlopen.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 15-02-2019
Beste mevrouw van Haesevelde, Dat is goed om te horen. Het is fijn om te zien dat alles perfect is verlopen tijdens uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
09-01-2019
11-02-2019
De deur die (eindelijk) geleverd werd, was helemaal gespleten, glas kapot...Totaal onbruikbaar. Ik krijg totaal geen reactie meer, maar geld is weg en deur niets waard.
Dit bedrijf staat geregistreerd als "trusted shops"? Dan vraag ik me af welke criteria hier voor opgesteld staat. Ongelooflijk. Ik wil weten hoe wij een correct product kunnen ontvangen of het geld terugkrijgen.
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 12-02-2019
Beste Sandra, Het is heel vervelend om te lezen dat uw bestelling gebroken is aangekomen. Tevens is het ook niet de bedoeling dat u geen reactie krijgt van onze klantenservice. In de lijn is er blijkbaar iets fout gegaan met de mail. Een collega neemt echter contact met u op en zorgt ervoor dat u een nieuwe deur krijgt. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
31-10-2018
06-02-2019
in oktober bestel, ik een bear county 2882 ,dit ging vlot en werd mooie geleverd.B
2.67
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 07-02-2019
Beste mevrouw Ballet, Bedankt voor uw review. We nemen nog even contact met u op om te bekijken of we nog iets voor u kunnen betekenen met betrekking tot het opbouwen van uw blokhut. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
16-01-2019
06-02-2019
Alles goed geleverd
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 07-02-2019
Beste meneer Savels, Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
12-01-2019
02-02-2019
Alles super goed gegaan uitstekende service
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 04-02-2019
Beste mevrouw Van Haesevelde, Dat is fijn om te horen! We wensen u nog veel loungeplezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
11-01-2019
01-02-2019
Aanrader
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer De Cuyper, Super om te horen dat u tevreden bent geweest met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
30-01-2019
Snelle en vlotte afhandeling
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer Trappers, Goed om te horen dat u tevreden bent met de afhandeling van uw bestelling. We wensen u dan ook alvast een fijn zwembadseizoen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
26-01-2019
product is er niet meer
1.00
Slecht

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
26-01-2019
bestelling nog niet aan gekomen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
31-10-2018
24-01-2019
Alles vlot verlopen en in orde.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 25-01-2019
Beste mevrouw de Klerk, Bedankt voor uw review. We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling en we wensen u dan ook nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
23-01-2019
Heel vlot geleverd. Een stuk bleek beschadigd. Werd binnen de 4 dagen vervangen. Prima service.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 24-01-2019
Beste meneer Maes, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
04-12-2018
22-01-2019
De service desk doet enorm z'n best maar is niet pro-actief. Service desk magazijn en transport zijn niet verbonden. Ik heb in een maand tijd misschien wel 10 telefoontjes gepleegd en 10 e-mails verstuurd. Eerst was het product niet zichtbaar in het bestel proces (terwijl ik wel een betaal bevestiging kreeg, inclusief een e-mail van trusted sites), daarna was het product niet voorraadig, etc.
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 24-01-2019
Beste meneer Hustinx, Dat is vervelend om te horen en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Onze klantenservice gaat contact met u opnemen om alles op een juiste wijze af te handelen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
09-12-2018
21-01-2019
Goed ontvangen goed toestel alles ok.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 24-01-2019
Beste meneer van Vlerken, Dat is goed om te horen! We wensen u hier dan ook nog veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
20-01-2019
Lang moeten wachten, producten redelijk van kwaliteit
2.67
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 24-01-2019
Beste mevrouw van Wijk, Het is vervelend om te horen dat u lang moest wachten op uw bestelling. Dit kan mede te maken hebben met de verhuizing van logistiek die we laatste zijn ondergaan. Onze excuses hiervoor! We hopen echter dat u nog veel plezier beleefd aan uw saunageuren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
25-12-2018
15-01-2019
Gewoon correct
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 16-01-2019
Beste meneer Deweer, Bedankt voor uw compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
23-12-2018
14-01-2019
ZEER GOEDE SERVICE
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 15-01-2019
Beste meneer Michiels, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
13-01-2019
Tijdstip van levering kan afgesproken worden. Correcte, snelle en gratis levering
De Keter Store It Out Ultra black / grey was bij Azalp het goedkoopst.
Tot nu toe altijd heel tevreden geweest over Azalp. Aanrader dus
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 14-01-2019
Beste meneer Bracke, Bedankt voor de positieve review die wij van u mochten ontvangen. We hopen dat u nog veel plezier beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
22-12-2018
13-01-2019
2 onderdelen waren niet correct, aanpassingen moeten doen.
Niet 100 passende onderdelen.
Stroef om in elkaar te steken
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 14-01-2019
Beste meneer Quireyns, Het is vervelend om te horen dat er bepaalde onderdelen niet correct geleverd waren. Hopelijk is de opbouw van uw tuinkast alsnog gelukt. Als u echter nog onverhoopt tegen zaken aanloopt helpen wij u natuurlijk graag Met vriendelijk groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
19-12-2018
09-01-2019
Alle drie de hierboven vermelde punten zijn aanwezig.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 14-01-2019
Beste meneer Bockstaele, Dat is goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
13-12-2018
07-01-2019
Delivery in the given delivery time.
Good product, good following of the of the order (verification of the data asked to the customer), free shipping.
A suggestion could be to give a beter idea of the delivery day. This could be interresting to avoid to have eventually to go to the depositery of the delivering company.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 08-01-2019
Beste meneer Destree, Bedankt voor de review en de feedback. We gaan er zeker wat mee doen en we hopen dat u tevreden terugkijkt op uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
04-11-2018
02-01-2019
vlotte afhandeling in tegenstelling tot mijn andere bestelling bij azalp
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 04-01-2019
Beste meneer Cuesta, Het is vervelend om te horen dat uw andere bestelling niet soepel verliep. Gelukkig is deze bestelling op een juiste wijze verzonden. We wensen u dan ook nog veel plezier met uw zwembadpomp. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
09-12-2018
02-01-2019
Alles oke
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 04-01-2019
Beste mevrouw Carbonnelle, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
30-12-2018
prima
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 02-01-2019
Beste meneer van Bortel, Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
27-12-2018
een leveringsdag zou wenselijk zijn zodat ge zeker thuis kunt zijn
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 28-12-2018
Beste mevrouw Goetschalckx, Dat snappen we heel goed. We gaan dan ook in gesprek met de leverancier waarom u hier geen informatie heeft gekregen. We wensen u in ieder geval veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
25-12-2018
ik bestelde een harvia waterkachel een paar dagen later kreeg ik een mail dat deze niet op voorraad was en het drie weken kon duren,ik heb daarop geantwoord dat ik die drie weken wel kon wachten,toen kreeg ik weer een mail dat de waterkachel helemaal niet meer in het azalp assortiment zou komen en of ik een alternatief wou,nee ik wou mijn geld terug,na een week was dit eindelijk terug
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer Uytterhoeven, Vervelend om te horen dat u zo uw bestelling ervaart. Helaas was de bestelde kachel niet meer op voorraad en komt deze ook niet meer terug in ons assortiment. Wij hebben u daarna een andere kachel aangeboden. Dit weigerde u , dus hebben we uw geld gecrediteerd. We hopen dat u elders wel een passende kachel vindt. Met vriendelijke groet, Azalp

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
20-11-2018
25-12-2018
Na meer dan een maand nog steeds geen leverings datum in het vooruitzicht
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 02-01-2019
Beste meneer Huybrecht, Dat is apart om te horen, het product is namelijk al naar u toe gestuurd. We gaan nakijken wat er is misgegaan en anders zorgen we ervoor dat er alsnog een pomp naar uw kant wordt toegestuurd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
23-12-2018
Plan kan beter, materiaal aan de slappe kant
3.67
Goed

Azalp.be antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer Vanesse, Dat is vervelend om te horen. Kunt u uw bevindingen sturen naar webcare@azalp.com? Dan pakken we het gelijk met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
21-12-2018
Na de bestelling was er een snelle en correcte levering, bedankt
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer Beckers, Dat is goed om te horen! Bedankt voor het compliment. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
20-12-2018
alles was in orde
de levering op tijd
en een goede prijs
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer Vleugels, Hartelijk bedankt voor het compliment. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
19-12-2018
Alles perfect verlopen.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 20-12-2018
Beste meneer Vanhille, Dat is helemaal top om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
12-11-2018
14-12-2018
Levering nier gebeurd in de voorziene tijd.
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 17-12-2018
Beste mevrouw Selleslagh, Het is vervelend om te horen dat de levering langer duurde dan gepland. Hopelijk bent u wel tevreden met het geleverde product en gaat u hier nog veel plezier aan beleven. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
19-11-2018
11-12-2018
Correcte en vlugge levering. Aan te bevelen.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-12-2018
Beste meneer Michielsen, Bedankt voor het leuke compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
20-11-2018
06-12-2018
Ruime keuze en vlug geleverd wat men besteld heeft.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 12-12-2018
Beste meneer Polspoel, Dat is goed om te horen! We zijn blij dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
08-11-2018
05-12-2018
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 12-12-2018
Beste meneer de Wandel, Het is goed om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. We hopen dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
10-09-2018
04-12-2018
Wij hebben een bestelling een maand telaat gekregen.
Heb zelf moeten bellen voor de levering.
Bedrijf laat een rommelige indruk achter.
Blokhut daarin tegen is mooi :)
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 12-12-2018
Beste mevrouw Broeckx, Het is vervelend om te horen dat u uw bestelling te laat geleverd hebt gekregen. Dit kwam helaas door het feit dat u uw blokhut gespoten geleverd wilde krijgen. We bieden onze excuses aan voor de gebrekkige communicatie en het feit dat u zelf moest bellen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
07-11-2018
03-12-2018
Azalp.be laat U afrekenen met een bepaald bedrag aan leveringskosten en na plaatsing en betaling besluit ze om deze kosten te verhogen en een extra betaling te eisen.
Bij navraag beweerd men dat bij een bestelbedrag onder de 100 euro deze extra kosten in rekening worden gebracht. Dit komt niet overeen met de vermelding onder Leveringskosten op de website.
2.33
Matig

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
29-10-2018
03-12-2018
levering was moeilijk(smalle straten) maar de bezorger heeft dit niet laten blijken
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-12-2018
Beste mevrouw de Graef, Dat is goed om te horen! We zullen onze logistieke partner het compliment doorgeven. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
10-09-2018
03-12-2018
geen
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 05-12-2018
Beste meneer de Smedt, Goed dat u geen opmerkingen heeft! We bedanken u voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
30-11-2018
het brandhout opberghuis is prijs/kwaliteit ok
voor samenstelling voor mij geen probleem ,maar voor oudere of minder handige personen best bij vermelden dat er wat werk aan is om samen te stellen.
ik als handige doe het zelver ,+/- 3 uur.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 03-12-2018
Beste meneer Vanhulle, Allereerst bedankt voor uw feedback, het is goed om te horen dat u meedenkt. Tevens is het goed om te horen dat u de houtopslag op een juiste wijze heeft gemonteerd. We wensen u er dan ook veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.be werd op 08-03-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
LAR M30
8930 Rekkem
België
Tel: +32 (0) 3 500 9128
Fax: +32 (0) 3 303 5215
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.