Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.10/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 308 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.287 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
24-08-2019
Moeilijk om te contacteren en zeer trage levering. Ik moet er wel bij vermelden dat de bestelling werd geplaatst tijdens de vakantieperiode en dat kan één en ander verklaren. Producten conform de verwachtingen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
19-07-2019
24-08-2019
Jammer van het lange wachten,(1 maand).Mag best een woordje uitleg bij,tenslotte hebben we er voor betaald.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Snelle service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
18-08-2019
Rapide et aucun problèmes.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Cher madame Cuvelier, Bon d'entendre que tout est expiré à votre goût. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir de votre achat. Cordialement, Team Azalp.

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
17-08-2019
Voĺgens afspraak
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Beste meneer Nouwen, Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Snelle correcte levering alles super snel geregeld
Hebben nu een zeer mooie bbq op het terras staan
Van a tot z alles toppie
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Beste meneer Ketsman, Goed om te horen dat u zo content bent met onze levering en het product. Nu hopen op mooi weer om de bbq aan te zetten ;). Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
15-08-2019
De ladder werd geleverd bij buren een eind verder, die juist met vakantie waren vertrokken. De ladder werd er gedropt aan de voordeur zonder enige verwittiging aan ons adres. We waren thuis doch in de tuin. Een geluk dat er iemand af en toe langskwam ter controle, anders lag de kartonnen verpakking in de regen of werd ze miss gestolen. Ik heb ook geen trackingsysteem ontv, ook niet in mijn Spam.
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Beste mevrouw Coppens, Erg vervelend om te horen dat de levering zo slecht is verlopen. Onze excuses hiervoor. Goed om te horen dat het desondanks toch goed is gekomen. Betreffende het trackingsysteem; een deel van onze leveranciers en distributeurs maakt gebruik van een track-and-trace systeem. Helaas viel de leverancier van uw product hier niet onder. Met vriendelijke groet, team Azalp.

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Beste Andreas Jans, Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Zeer snelle levering goed verpakt product werk zeer goed,alleen miste ik een Nederlandse beschrijving.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 19-08-2019
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat u geen Nederlandse beschrijving heeft ontvangen. Hopelijk is het desondanks toch gelukt met het opbouwen van uw aankoop. Daarnaast is het fijn om te horen dat de levering en verpakking wel naar wens waren. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
11-08-2019
Produkt doet aan alle voorwaarden.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer De Bruycker, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
07-08-2019
Einresultaat van de tuinkast is helemaal naar wens. Je moet er wel verschillende uren voor uittrekken voor de montage. Maar we zijn er super blij mee.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Loockx, Het doet ons goed te lezen dat u zo tevreden bent over uw product. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
06-08-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Mertens, Dit soort commentaar bevalt ons erg goed. Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
05-08-2019
heb nu 3 bestellingen gedaan zwembadtrap-tuinkoffer en zwembad en de goederen zijn allemaal goed op tijd afgeleverd enkel bij het zwembad loopt het volledig fout, glaskorrels wel aangerekend maar bij de levering ontbreekt deze
melding van gemaakt maar tot op heden nog geen resultaat .Bij monteren van zwembad ondervonden dat de kraan van de filter stuk is hebben dit reeds 3 maal tel. gemeld ?????
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
20-07-2019
05-08-2019
het was goed
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Serroyen, Wat ontzettend leuk dat u zo positief over ons bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
04-08-2019
DHL mocht pakketje bij buren geleverd hebben ipv op afgaalpunt
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Van den Berghe, Fijn om te lezen dat u, ondanks dat het product bij een afhaalpunt geleverd werd, toch tevreden bent over het product. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
02-08-2019
9 weken wacht ik al terwijl de levertijd maar 4 tot 6 weken is.
Na meerdere mails (waar amper of pas daags later antwoord op komt) en na een telefoon komt er nu NOG 5 weken bij. Totaal onacceptabel.
Nochtans staan klantgerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel bij azalp, zonder verlies van kwaliteit en service.
Graag had ik mijn bestelling binnen de 2 weken geleverd.
Tijd genoeg gekrege
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 06-08-2019
Hoi Robbe Vermeulen, We hebben je reeds (een aantal dagen geleden) gemaild dat we je order eerder kunnen uitleveren dan eerder gecommuniceerd. Het zal dus niet lang meer duren voordat u kan genieten van uw blokhut. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
17-07-2019
01-08-2019
alles top
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer De Groen, Goed om te lezen dat alles top was. Wij wensen u hierbij nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
17-06-2019
31-07-2019
Hebben geen enkele opmerking. Alles was in orde.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste Ludwine, Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw bestelling. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
30-07-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste Yanis, Dit soort positieve reactie bevalt ons ook uitstekend ;). Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
30-07-2019
Na verschillende mindere reviews gelezen te hebben, heb ik toch beslist om een bestelling te plaatsen. Gisteren werd alles volgens afspraak en binnen de beloofde termijn geleverd. Binnenkort start ik met de opbouw van het tuinhuis. Dus van het product, wolfskap 7m70 om 4m kan ik nog niets vertellen. Hopelijk is deze compleet. Maar de service en levering waren alvast uitstekend. Een aanrader
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Christiaens, Fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Hopelijk is het opbouwen van het tuinhuis ook voortvarend gegaan. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw wolfskap. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
In het totaal tevreden over de bestelling, doch op 22/07 besteld en op 29/07 geleverd zonder enig bericht. Normaal gezien ontvangst men een bevestiging via mail om u op de hoogte te houden van levering met bijhorende details zodoende men het pakket kan volgen. Dat is het enige "werk"punt.
3.67
Goed

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Van Vlierberghe, Veel producten die bij ons besteld worden kunnen gevolgd worden via een track-and-trace-systeem. Echter, het product dat u besteld had is afkomstig van een leverancier die hier helaas nog geen gebruik van maakt :(. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
Na een week nog geen teken van oplossing voor een geleverde gebroken zwembadpomp. Ondertussen wordt mijn zwembad een kikkerpoel terwijl het voor iedereen duidelijk is dat er een nieuwe - onbeschadigde - pomp geleverd moet worden. De service staat in schril contrast met de efficiente en snelle levering.
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 31-07-2019
Beste Marc Vansteenkiste, Momenteel zijn we druk bezig om uw probleem op te lossen.We hopen u dan ook zo snel mogelijk van een passend antwoord en oplossing te voorzien. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
29-07-2019
ik kan niets beoordelen want er gebeurt niets mijn bestelling is van 14/07/19
heb een mail gekregen heb betaald ook bevestigd en dan zou de levering moeten volgen??? niks meer menige telefoons gedaan ook geen resultaat?
ik wil de bestelling annuleren,maar heb al betaald, wat kan ik nog meer doen om jullie wakker te schudden?? t'is schandalig om zo zaken te doen Boze Joy en Fons.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
28-07-2019
Bestellen via internet houdt toch steeds risico's in, maar Azalp heeft deze bestelling en levering uiterst correct uitgevoerd, wij zijn heel tevreden
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste Yolande, Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Hier doen wij hard ons best voor en om dan zulke feedback te krijgen is altijd fijn. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet,Team Azalp.

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
27-07-2019
Een heel fijne en correcte manier van samen werking.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste Ronny, Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Wij vinden dit ook een heel fijne feedback :). Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
26-07-2019
ze komen hun levering datem niet na 3a5 werkdagen heb van hun e-mail ontvangen het bedrag goed ontvangen 18/07/2019 van derest niets meer ikheb verschillende mails verstuurdt wanneer debestelling wordt verstuurt geen antwoord geen reactie gewoon schandalig ze moesten ze op de zwarte lijst zetten ze zijn alleen goed voor geld op te trekken van derest niets zero
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 29-07-2019
Hoi Etienne Neven, We willen maar al te graag jouw bestelling leveren. Echter wanneer onze logistieke partner je probeert te bellen krijgen ze geen gehoor. We gaan je weer proberen te bellen om een leverafspraak te maken en hopelijk kan je dan snel gaan genieten van je tuinhuisje. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
25-07-2019
de bestelling is vlot verlopen
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Boone, Fijn om te lezen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
24-07-2019
Levering langer dan 2 a 5 werkdagen
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Knockaert, Vervelend om te lezen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Wij hopen desondanks dat u nog veel plezier van uw aankoop gaat hebben. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
23-07-2019
Een afdekzeil besteld van 110€, en daar als gezamenlijke aankoop een zak filterglas bijbesteld. Bij ontvangst van de bestelbon geen transportkosten gerekend, normaal, want bij dekzeil geen transportkosten en bij zak geen extra kosten verwacht wegens gezamenlijke aankoop. Dag nadien krijg ik factuur met 35€ extra kosten. Vind dit niet kunnen en heb onmiddellijk de aankoop geannuleerd. Jammer...
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 24-07-2019
Beste meneer Maes, Dat is inderdaad jammer, want deze extra verzendkosten staan ook vermeld op onze website. Het is natuurlijk makkelijk om ons een 1-sterren review te geven, maar in deze kwestie zijn wij niet de enige schuldige. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
23-07-2019
Lichte beschadigingen op het oppervlak van het tuinhuis: bruine kleur op vele plaatsen weg in de vorm van strepen, alsof er geschuurd is.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Janssen, Vervelend om te lezen dat het door uw bestelde product licht beschadigd is aangekomen. Hiermee kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Verder wensen wij u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
10-06-2019
23-07-2019
Nog altijd geen levering. Wel reeds betaald. Na een maand mij laten weten dat het zogezegd niet in voorraad was. Daarna niets meer gehoord
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 24-07-2019
Beste Marie José Haesevoets, Het kan soms voorkomen dat iets niet op voorraad is. We hebben u dan ook een alternatief aangeboden en wat u niet wenste. We zullen dan ook uw betaalde bedrag crediteren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Snelle levering, goede prijzen.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Mangelschots, Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
16-07-2019
Geen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
... Dank ;). Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
16-07-2019
eerste product van de 4 dadelijk geleverd, andere producten 14 dagen nadien - mailtje gestuurd en antwoord gekregen en tevens 2 x telefonisch contact - besluit: tevreden klant
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste Rene, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Zeer snel geleverd
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste mevrouw Den Blinden, Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
04-06-2019
12-07-2019
alles prima en stipt geleverd alles in zijn geheel compleet niks op aan te merken momenteel bezig alles in mekaar aan het steken en daar ben ik nog even zoet mee

Grts Luc
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste Luc, Het doet ons goed te lezen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
zeer goede webwinkel ,en snelle service
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Gommers, Wij vinden het altijd fijn om positieve feedback te krijgen en zijn blij dat u tevreden bent. Nog veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
11-07-2019
perfectie bestaat niet ,maar ze komen er kort bij
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Van der Molen, Goed om te lezen dat u zo tevreden bent, hier doen wij elke dag ons best voor :). Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
10-07-2019
is snel geleverd en op het artikel zijn geen opmerkingen dus echt tevreden.Sorry moet het wel nog proberen om te weten of het daar ook een goede beoordeling zal krijgen.
grt
andre
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 13-08-2019
Beste meneer Jacht, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het door uw bestelde product! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Bisher alles gut...... Muss erst das Haus aufbauen um es beurteilen zu können
5.00
Uitstekend

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
LAR M30
8930 Rekkem
België
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.