Certificaat voor Azalp.be

No. XE60B2852F723C44E4FBCE2A69D9A3AED
 

Geldig vanaf
08-03-2017
Geldig tot
07-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

3.99/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 439 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 964 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
24-07-2018
14-08-2018
WACHTTIJD
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
24-07-2018
14-08-2018
Niettegenstaande er op de site betaling bij levering bleek dit achteraf niet mogelijk. Na een aantal dagen wachten telefonisch contact opgenomen kregen wij de melding dat de levering iets langer ging duren omdat een beperkt aantal bestuurders maar contant geld mogen in ontvangst nemen. Uiteindelijk heeft Azalp de bestelling zelf geannuleerd. Van trustedshop gesproken Bedankt.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
24-07-2018
14-08-2018
Alles conform vooropgestelde afspraken.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
23-07-2018
14-08-2018
levering prima en alles in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
23-07-2018
13-08-2018
top
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
20-07-2018
13-08-2018
over de hele lijn tevreden,zelf toen ik door vergissing van mezelf 2 maal de faktuur had betaald werd na contact het teveel betaalde bedrag terug gestort,danke daarvoor,ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
22-07-2018
12-08-2018
alles ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
22-07-2018
12-08-2018
De belofte om te leveren binnen de 3@5 werkdagen wordt niet ingelost.
Bij het verloren gaan van een levering moet de klant maar wachten tot uitgezocht is waar het mis gegaan is, wij wachten al langer dan 3 weken op ons vooraf betaald gerief.
2.00
Matig

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
20-07-2018
10-08-2018
Levering pas na 3 weken, na meerdere keren contact. Was beloofd binnen de 5 werkdagen. Geen reacties op mails. Product zelf is vrij slap.
2.00
Matig

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
12-07-2018
10-08-2018
Levering: op de afgesproken tijd, bij elk telefoontje perfect verder geholpen en hoe de producten zijn dat zal de toekomst uitwijzen ;-)

David
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
20-07-2018
10-08-2018
Snel' goedkoop .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
12-07-2018
10-08-2018
Prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
20-07-2018
10-08-2018
Weinig of geen reactie als je iets nodig hebt. Geen advies. Beloven ze te leveren, neem je dag vrij. Komen ze niet opdagen. Is de levering pas maandag daarop terwijl je mensen hebt ingehuurd om je zwembad op te zetten. Verlofdag kwijt, geld kwijt. Je moet zelf bellen of ze nog komen leveren. Heb je een lek, stuur je een mail...geen reactie. Ze hebben de telefoon al neergelegd. Barslecht Nooit meer
1.67
Matig

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
19-07-2018
09-08-2018
Ik heb op 19 jullie een bestelling gedaan van een tuinhuis met de melding leveren tussen de 1 a 3 weken volgens het internet. Ik heb deze week een telefonische gesprek gehad met een medewerker van AZALP. Met de melding dat het tuinhuis geleverd word week 36, dat is een termijn van 7 weken. Dat kan voor mij niet, ik heb gevraagd voor een oplossing en te leveren voor 14 augustus .
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 10-08-2018
Beste Paul van de Meerssche, We zijn achter de schermen bezig om uw blokhut zo snel mogelijk te leveren. Helaas zijn wij ook afhankelijk van sommige zaken, echter mag dit geen invloed hebben op uw aankoop. We gaan ermee aan de slag en we proberen uw bestelling zo goed mogelijk af te handelen. Met vriendelijke groet, Wendy

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
18-07-2018
08-08-2018
DE SNELHIED IS EEN MINPUNT
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
16-07-2018
08-08-2018
1 product nog steeds niet geleverd zijn nu 1 maand verder
1.00
Slecht

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
15-07-2018
06-08-2018
Tent was stuk bij levering. Na 3 weken nog altijd geen oplossing om de tent terug op te halen. Geen antwoord op mijn mails. Moest telkens zelf de zaak contacteren. Voor mij een dikke nul. Als alles ok is bij de levering is altijd alles goed maar bij problemen is dit een dikke nul 1 ster is zelfs teveel
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 13-08-2018
Beste Bernadette Sweron, Onze klantenservice neemt een dezer dagen contact met u op om uw problemen door te spreken. Wij beloven u zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
15-07-2018
05-08-2018
5 star
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
15-07-2018
05-08-2018
Bij 2 verschillende bestellingen telefoon gekregen om een afspraak te maken. So far so good. Telkens op de leveringsdag moeten bellen met de vraag waar de levering bleef. Telkens pas de werkdag nadien geleverd, prettig is anders, temeer omdat Azalp volgens de voorwaarden de klant verplicht om thuis te zijn voor het plaatsen van een handtekening. Azalp legt de schuld bij een derde partij...
2.67
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 06-08-2018
Beste meneer Gyles, Allereerst vervelend om te horen dat u de levering zo had ervaren. Ik heb dan ook contact opgenomen met onze vervoerder om te vragen wat er mis is gegaan. Echter gaf hij mij aan (inclusief bewijs) dat de gehele levering in samenspraak met u is gegaan. Wij hopen echter dat u wel tevreden bent met het tuinhuis dat u had besteld. Met vriendelijke groet, Azalp

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
12-07-2018
03-08-2018
goed product, beste prijs op het internet, alleen een beetje trage levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
31-07-2018
Voor de eerste keer bij Azalp besteld en zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
31-07-2018
Tweede tuinhuis besteld en een paar dagen later ontvangen in perfecte staat.
Proficiat Azalp en transportfirma
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
30-07-2018
We hadden bij ons tuinhuis een ondervloer besteld. Bij het assembleren bleek als snel dat enkele delen niet pasten. Helaas tot op heden nog altijd geen antwoord van de klantendienst op de vraag om het pakket retour te sturen. Het tuinhuis zelf was een ramp om in elkaar te zetten: de materialen zijn dun en verbuigen snel, gaten komen niet overeen, de tekeningen waren in vele gevallen onduidelijk.
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 31-07-2018
Beste meneer Meynen, De losse onderdelen van uw tuinhuis zijn inderdaad fragiel. Echter wanneer u dit tuinhuis op een juiste wijze in elkaar zet is het een stevig geheel. Terugkomend op de klantenservice, ik zal ervoor zorgen dat ze vandaag nog contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
27-05-2018
30-07-2018
zomerseizoen was een beetje de spelbreker in de duur van de leveringstermijn.

maar is begrijpelijk.

verdere afspraak en levering voor de rest prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
13-04-2018
30-07-2018
Lichte beschadiging maar zonder veel erg. Goed opgevolgd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
29-07-2018
vlotte en vriendelijke levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
29-07-2018
Twee onderdelen te leveren: 1e onderdeel is 2 straten verder op verkeerd adres geleverd, het 2e onderdeel heeft de vooropgestelde levertermijn 3 X overschreden heb 3X telefonisch contact opgenomen en een paar mailtjes, ik heb dan uiteindelijk nogmaals telefonisch gevraagd wanneer men het onderdeel leverde. Bij het onderdeel betaald op 08/07/18 staat levertijd 2 tot 5 werkdagen ontvangen 26/07/18.
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 13-08-2018
Beste meneer Smolders, Het is heel vervelend om te horen dat uw producten later geleverd werden dan de daadwerkelijke planning. Wij gaan contact opnemen met de leverancier welke uw dropshipment verzorgde om te vragen wat er mis is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
24-05-2018
27-07-2018
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
27-07-2018
Na ontvangst werkt het toestel niet naar behoren. Naar klantendienst een mail gestuurd en nog steeds geen reactie hierop.
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 31-07-2018
Beste meneer Gerits, Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze klantenservice neemt vandaag nog contact met u op om samen tot een passende oplossing te komen. met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
26-07-2018
Goede wijjn behoeft geen krans...
Van bestelling tot en met levering alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
26-07-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
26-07-2018
Alles naar wens verlopen binnen de 14 dagen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
25-07-2018
De juiste prijs en zeer vlotte levering voor kwaliteitsvol artikel. Zo moet het.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
25-07-2018
Prima service en product zoals omschreven
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
24-07-2018
prima service met prima prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
12-06-2018
24-07-2018
planken zijn niet altijd recht en daardoor moeilijk te plaatsen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
18-05-2018
21-07-2018
Geen azalp voor mij meer .
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 23-07-2018
Beste meneer Vergracht, Vervelend om te horen dat u uw bestelling zo ervaart. Graag zouden wij u nog graag willen helpen met eventuele problemen. Wilt u uw eventuele bevindingen/klachten sturen naar webcare@azalp.com? Wij pakken dit dan gelijk met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
21-07-2018
Als ze bellen en er geen antwoord komt na het meermaals bellen van de leverancier en mailtje zou altijd welkom zijn dat ze mij gecontactteerd hebben, ik neem niet altijd zomaar elk nummer op dat belt, een handleiding in her nederlands zou wel welkom zijn, mijn duits is namelijk niet goed
Maar voor de rest wel content van het zwembad zelf
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
21-07-2018
all ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
20-07-2018
vlotte bestelling en levering
4.67
Uitstekend

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.be werd op 08-03-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
Leopoldlaan 67
8300 Knokke-Heist
België
Tel: +32 (0) 3 500 9128
Fax: +32 (0) 3 303 5215
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.