Atuin- Logo - Beoordelingen

Atuin
Beoordelingen:

264 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.144 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooie gezonde plantjes, werd correct en op persoonlijke manier verwittigd dat bestelling kleine vertraging had. Was even wennen om plantjes in een doos te ontvangen (eerste keer online plantjes besteld) maar na het uitpakken en water geven zag ik stuk voor stuk mooie plantjes (ze stralen leven uit). Zeer mooi gesoigneerd, aarde was nog goed vochtig, geen enkel plantje was losgekomen (zie foto's, was best grote bestelling). Goeie gezonde aarde met de natuurlijke beestjes. Zeer tevreden, ik bestel zeker nog eens. Bedankt Yves en collega's!

de meest kritische beoordeling

1 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending was snel en ok. Kwaliteit van planten lijkt ok, behalve één potje met zielige droge stengel in (de naam plant niet eens waardig). dat moet u gezien en geweten hebben. Jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Atuin

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(4)
(3)
Resetten
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Dure tak.

De levering ging snel en was prima ingepakt. Maar het was geen plant, maar slechts een DURE TAK !
Beoordeling melden
Antwoord van Atuin
3 dagen geleden
Hallo Phil, Ik heb je hierover gecontacteerd en op de foto die je me gestuurd hebt is de plant op zich OK (2 hoofdtakken + verdere vertakking). Maar hij stond inderdaad te duur geprijsd. De prijzen zijn ondertussen aangepast en het saldo van 20,00€ dat je teveel betaald hebt is terugbetaald. Nog veel tuinplezier! Groeten, Yves
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een etiket met de naam van de boom aanbrengen
Beoordeling melden
1 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verzending ok - Droge stengel ipv vaste plant (Is dit een plant?)

Verzending was snel en ok. Kwaliteit van planten lijkt ok, behalve één potje met zielige droge stengel in (de naam plant niet eens waardig). dat moet u gezien en geweten hebben. Jammer
Beoordeling melden
Antwoord van Atuin
7 okt. 2023
Hallo Luc, zoals via e-mail besproken is het plantje inderdaad beschadigd maar is de wortel van het vaste plantje nog wel intact. Mocht het toch een probleem zijn volgend voorjaar dan kan je steeds beroep doen op de groeigarantie van 1 jaar. Groeten, Yves.
10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De planten worden opeen gestapeld in een doos afgeleverd. In een deel zat amper potgrond en een deel was al aan het uitgedrogen. Dat laatste zal waarschijnlijk wel te maken hebbenmet de huidige temperatuur in het busje. Ik heb ze toch geplant en hopelijk komen ze erdoor.
Beoordeling melden
29 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leveringstijd, niet conform de tijd die aangegeven wordt Plantvormen (kwaliteit is op eerste zicht zeker goed, de bouw van de planten is dramatisch, het zal dus heel wat tijd kosten om deze d.m.v. snoeien deftig in vorm te krijgen)
Beoordeling melden
4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij bestelden 27 bloemplantjes, maar zijn teleurgesteld in de kwaliteit. De plantjes waren bij aankomst heel belabberd en ogen er heel fragiel uit. Hopelijk zullen er plantjes van overleven... Dit heeft ons bijna 100 euro gekost...
Beoordeling melden
Antwoord van Atuin
5 sep. 2023
Hallo, bedankt voor uw bericht. Ik heb het hier nagekeken en er is inderdaad iets misgelopen met uw bestelling. Deze was voorzien voor levering begin vorige week maar door een misverstand werd er geen verzendbon aangemaakt en is de doos blijven staan. Uiteindelijk is uw bestelling dan donderdag verzonden. Hierdoor hebben de planten te lang in de doos gezeten en is het blad gaan verdorren, maar de wortel zal nog goed zijn. M.a.w. ze zien er niet uit maar ze zullen er wel door komen. In ieder geval heeft u 1 jaar groeigarantie op uw planten. Dus mocht volgend voorjaar blijken dat sommige planten het niet gehaald hebben dan zullen we deze gratis vervangen. Daarnaast bieden we u als tegemoetkomning graag een waardebon aan van 25,00€. Ik stuur u straks nog een mail met een kortingcode. Mocht u nog vragen hebben dan kan u ons steeds contacteren op 09 334 50 60 (7/7 van 09-21u.) of via info@atuin.be. Met vriendelijke groeten, Yves
13 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt maar toch wel enkele schamele plantjes (14 van de 50)
Beoordeling melden