Bierwebshop.be- Logo - Beoordelingen

Bierwebshop.be
Beoordelingen:

54 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden345 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1/ Na mijn bestelling, maar vòòr de betaling vond ik nergens de mogelijkheid om mijn bestelling nog te wijzigen. 2/ Ik heb betaald via overschrijving maar ik zag nergens een mogelijkheid om de kortingcode in te vullen. 3/ Dus ik hoop alsnog op een "black friday" of "cyber monday" korting (middels een tegoed bon of terugstorting bijvoorbeeld). Met viendelijke groet, Johny

Meest relevante negatieve beoordeling

3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en netje verpakt! Echter, bij het zoeken op de site was er heel erg veel uitverkocht. Ook was de minimale aankoopwaarde om gratis verzending te krijgen vrij hoog. Het aanbod van bieren was zeker niet groter of spectaculairder dan mijn lokale bierhandelaar, dus helaas blijft het waarschijnlijk bij 1 bestelling.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bierwebshop.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(3)
(1)
Resetten
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd en netje verpakt maar niet speciaal.

Snel geleverd en netje verpakt! Echter, bij het zoeken op de site was er heel erg veel uitverkocht. Ook was de minimale aankoopwaarde om gratis verzending te krijgen vrij hoog. Het aanbod van bieren was zeker niet groter of spectaculairder dan mijn lokale bierhandelaar, dus helaas blijft het waarschijnlijk bij 1 bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van Bierwebshop.be
4 mrt 2024
Bedankt voor je review. We verzenden iedere doos gratis wanneer deze vol is en koppelen hier dus geen minimum-bedrag aan vast. We beweren ook nooit dat we betere of andere bieren hebben dan jullie lokale bierhandelaars. Je hebt inderdaad enkele duurdere maar lekkere bieren gekozen en hebt deze gelukkig deels met je cadeaubon kunnen betalen. We hopen dat je geniet van de ontvangen bieren!
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik vond het oké .

De webshop was zeer goed maar ik vind wel dat ze het aantal producten moeten aangeven op de webshop . Want ik moest achteraf mijn winkelwagentje nog aanpassen omdat er van bepaalde biertjes niet voldoende op voorraad waren.
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling geplaatst , en Post NL tot 3 x toe een datum gezegd dat ze gingen leveren , uiteindelijk na een week de bestelling thuis geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Bierwebshop.be
12 dec 2023
Bedankt voor je review. Je bestelling is op een zeer druk moment door PostNL behandeld geweest, dit heeft er helaas toe geleid dat zij je pakket enkele dagen later pas hebben kunnen bezorgen. Vanaf het moment dat zij het pakket bij ons ophalen, hebben wij hier helaas geen invloed meer op. Ik heb jouw review ook doorgegeven aan PostNL om te bekijken wat hier exact is misgelopen.
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zero Waste THT Bierpakket wat ik besteld had viel mij erg tegen doordat er heel veel dezelfde bieren in zaten
Beoordeling melden
Antwoord van Bierwebshop.be
4 aug 2023
Bedankt voor je aankoop en review. Zoals je wellicht op de productpagina hebt kunnen lezen bevat een Zero Waste pakket altijd minstens 24 bieren waarvan minstens 6 verschillende. Jouw pakket bevatte 28 bieren omdat we de kleine blikken meestal dubbel meegeven. In jouw pakket zaten normaal rond de 10 verschillende soorten bier. Ik begrijp dat je niet geheel tevreden bent met het pakket dat je ontvangen hebt. We hebben helaas nog geen melding van je ontvangen hierover. Je mag in zo'n geval altijd contact met ons opnemen via mail zodat we samen voor een passende oplossing kunnen kijken.