lampenlicht.be- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.be
Beoordelingen:

1.606 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.214 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lampenlicht.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er is veel keuze in soorten, kleur, type verlichting, Smart lampen,...aan een betaalbare prijs. Snel geleverd zonder al teveel problemen. Top! Het feit dat je met Eco Cheques kan betalen in de winkel zelf is een pluspunt. Maar daar wringt het schoentje wel meteen: De winkel in Hasselt is een schim van wat het kan zijn: geen telefoonnummer om heen te bellen, onjuiste info die wordt gegeven over het gebruik van Eco Cheques in de winkel zelf. We hebben een 40-tal minuten in Hasselt moeten wachten alvorens de hoogste in rang ons kwam helpen, waar ik tot op heden nog niets van gehoord heb. De jobstudent ter plaatste heeft ons wel snel bijgestaan en deed dit vlot. Puntje bij paaltje: de website en hun medewerkers geven aan dat Ecocheques gebruikt kunnen worden in Hasselt, maar dat is dus niet het geval. Bespaar je dus de moeite als je hier naartoe wilt rijden, er is nog niks in orde. De winkel samengevat: zeer onprofessioneel

de meest kritische beoordeling

23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling met ordernummer 54000448591 dateert van dinsdag, 16 mei ll. om ongeveer 15:30 à 16:00 u. De slogan op de webshop van lampenLicht.be "indien vóór 22:00 u. besteld, wordt uw pakket de volgende dag bij u thuis geleverd" is waardeloos. We zijn vandaag dinsdag, 23 mei en het pakket is nog steeds niet geleverd. Meer nog, ik ontving sinds vorige week geen enkel bericht, ook geen Track en Trace. Het pakket is dus blijkbaar nog niet klaar bij de leverancier ??? Ik blijf dus ondertussen met lege handen, terwijl de bestelling onmiddellijk betaald werd. Het mag duidelijk zijn: dat doe ik nooit meer, de leverancier komt in een machtspositie waardoor willekeur niet ondenkbaar is. Jozef Tobé
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lampenlicht.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beste Service! Wij hadden een hanglamp besteld en door verfwerken pas na 10 dagen geopend. Nu was er 1 glas gebarsten en ik neem contact op met lampenlicht en binnen de 2 min geregeld. Dag erna al een nieuwe lamp, VOOR dat ik de onze kapotte had terug gestuurd! Bedankt!!
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
er is enorm veel keuze in alle soorten verlichting en in alle prijscategorieën op de website. In de fysieke winkel in Schoten kan je ook terecht, is voor mij dichtbij en daar werken heel vriendelijke verkopers en kan je altijd terecht voor vragen.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi assortiment aan scherpe prijzen. Ook de dienstverlening is prima. Toen ik merkte dat de hoeveelheidskorting niet was toegepast op mijn factuur, werd het bedrag dat ik teveel betaalde onmiddellijk teruggestort.
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect voor onze eerste keer

Perfect. Gewoon fantastisch! Een voorbeeld voor velen maar ook typisch voor onze Noorderburen! Ze zijn correct en houden het core en zorgen voor tevredenheid! Super! Doe zo voort. Groetjes uit Vlaanderen ;-)
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs, snelle levering, correct verpakt.

Goede prijs, vond dezelfde lampkap nergens goedkoper. Snelle levering bestelling werd volgende dag geleverd. Correct verpakt in kartonnen doos met luchtzakjes om verschuiven van kap te voorkomen.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Kwaliteit moeten we nog ervaren natuurlijk. Eerste levering ging niet helemaal lekker maar lag aan de vervoerder (iets met Post en L)
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Soms wat slordig gemonteerde lampen

Goede website, snelle en correcte levering, maar de uitvoering laat wat te wensen over. Mijn lampen stonden wat schuin, geen zicht dus.
Beoordeling melden
IB
Ingrid B.
Blankenberge
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi van vormgeving . Past best in een modern interieur . Voet graag wat zwaarder metaal gehad . Verder prijs /kwaliteit best in orde .
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Afhandeling van bestelling verloopt heel vlot. Klantendienst is heel behulpzaam bij (technische) vragen. Ook retourneren verloopt vlot.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie lampen, soms moeilijk in te schatten op internet welk effect ´t zal geven in onze kamer , maar supercontent met onze aankoop
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correct en snel. Goeie en vlotte webshop. Veel keuze en steeds handig dat ze bijpassende lampen aanbieden bij het armatuur.
Beoordeling melden
NS
Nicole S.
Maastricht
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en goede service. Bij een defect product binnen de garantietermijn kreeg ik gelijk een vervangend product.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke mensen in de winkel, heel behulpzaam. Besteld via website en de dag erna de lampen al in huis
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect en vlug ontvangen. Bij 1 spot was er wel een brokje wit van vandaar geen 5 sterren.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van mijn bestelling. Een aanrader !
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Bestelling was de volgende dag al aan huis geleverd. Netjes ingepakt . Top
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Professioneel materiaal, vlugge levering, duidelijke webshop, concurrentiële prijzen.
Beoordeling melden
KV
Kelly V.
Zottegem
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service, heel goede prijs-kwaliteit

Snelle service, mooie lampen aan een voordelige prijs, heel tevreden met de aankopen.
Beoordeling melden
7 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Nieuwe inbouwspotjes badkamer

Alles is prima verlopen, van A tot Z, van bestellen tot montage en (na)genieten.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en efficiente bestelling en levering Ik beveel dit bedrijf zeker aan
Beoordeling melden