profipack.be- Logo - Beoordelingen

profipack.be
Beoordelingen:

224 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden944 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs. De rollen folie zelf zien er OK uit. Gebruik zal uitwijzen of ze kwalitatief voldoen, maar rekfolie van 20 micron is en blijft rekfolie van 20 micron, waar je die ook koopt. Juist de kleefkracht kan verschillen. Het verpakkingsmateriaal voor verzending is wel wat licht. DPD diende de levering van de 2 pakken in 2 leveringen te doen omdat één van de dozen het begaf tijdens de ronde. Ze dienden die doos zelf in een oververpakking te doen.

Meest relevante negatieve beoordeling

27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had online iets besteld dat volgens de site op voorraad was. Bij bestelling ineens betaald. Tijdje later kreeg ik een mail met het bericht dat ze mijn bestelling niet konden leveren. Daarop heb ik mijn bestelling geannuleerd en hebben ze de betaling terug op mijn rekening gestort. Keurig afgehandeld dus, maar wel jammer dat de site niet aangaf dat de voorraad op was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(187)
(26)
Resetten
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering De verzenddoos met de artikelen was reeds kapot, misschien een stevigere doos gebruiken?
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Verwacht uur of tijdslot van levering meedelen zou heel handig zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
24 jun 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wat een vlotte en klantvriendelijke uitleg bij vragen. Dank je wel
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
6 dagen geleden
Wat een top beoordeling, bedankt! We helpen onze klanten graag bij vragen of onduidelijkheden. Fijne dag!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte communicatie en bestelling in orde.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
9 dagen geleden
Fijn dat je tevreden bent over onze artikelen en service! Wij helpen je graag een volgende keer!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed en snel

Goede producten en snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
18 uur geleden
Top beoordeling, bedankt!
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle handeling.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
6 dagen geleden
Bedankt voor deze positieve beoordeling! FIjne dag!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle service !
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
9 dagen geleden
Bedankt voor deze positieve beoordeling! We helpen jullie graag een volgende keer weer!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge levering.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
18 uur geleden
Fijn dat jullie bestelling snel geleverd is! Fijne dag!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
9 dagen geleden
Bedankt voor deze top beoordeling! Fijne dag!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
18 uur geleden
Perfecte beoordeling! Tot een volgende keer!
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
top
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
24 jun 2024
Top beoordeling! Bedankt!
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
4 jul 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
4 jul 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
28 jun 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
28 jun 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Goedkoop en altijd zeer kwalitatieve dozen die we altijd krijgen! Voor dozen weten we altijd waar we moeten zijn!!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
3 jun 2024
Top beoordeling! Fijne dag!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte dozen en inpakpapier, Net wat ik nodig had aan aanvaardbare prijs
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
27 mei 2024
Perfecte beoordeling! Fijne dag!
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed product, goede prijs, goede service.

Goed product, goede prijs, vlotte en vriendelijke levering.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
10 jun 2024
Geweldige beoordeling! Bedankt!
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd vlotjes inorde. Snel geleverd, goede kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
10 jun 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Fijne dag!
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede, vriendelijke en vlugge informatie.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
17 jun 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!