profipack.be- Logo - Beoordelingen

profipack.beReviews

: 487Goed

4,46

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 jun. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
profipack.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij profipack.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 jun. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
profipack.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij profipack.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor profipack.be

112 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

487 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 jul. 2022
Gewoon perfecte levering, keuze zat op de webshop. Prijzen zijn deftig Een leuk extraatje: om alles wat op zijn plaats te houden bij transport, gebruiken ze gekreukt bruin papier. (Ideaal om deze ook als beschermmateriaal te gebruiken voor de verhuis)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 jun. 2022
Jullie aandeel was nog OK. Echter, als je in zee gaat met abominabele transporteur (Post.NL), dan straalt dat heel zeker ook af op jullie eindbeoordeling. Post.NL staat erom bekend om goedkoop te zijn, maar zijn dienstverlening is schrijnend. Het pakje werd na 4 dagen afgeleverd in de gemeente naast de mijne, op meer dan 5 km van mijn adres. Het afleverpunt blijkt overigens een luchtvaart-taxi-dienst te zijn, die (aan de telefoon, ik heb een half uur moeten zoeken op internet naar een tel.nr.) geen Nederlands praat. Ik heb Post.NL gevraagd om mijn pakje daar terug te gaan ophalen en op een afleverpunt in mijn gemeente af te leveren. Daar ga ik komende dinsdag (ten vroegste) antwoord op krijgen. Ik betaal voor deze service bij Profipack zo 'n 9 euro kosten. Al bij al kan ik de volgende keer dus beter naar GAMMA hier om de hoek rijden, dan heb ik de rollen tape een half uurtje later, zonder transportkost. Met vriendelijke groeten, Luc Embrechts
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor profipack.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Van sommige boekverpakkingen ontbrak de kleefstrip, waardoor die tegen de volgende aan plakte. Verder snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
Altijd goed geholpen en kwaliteit! Daarom keer ik met plezier Altijd terug naar profipack!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022 
verleden week besteld en een week lqater nog altijd geen bevestiging van verzending....
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
12 dagen geleden
Goedemorgen, Volgens de track en trace wordt uw bestelling vandaag geleverd. Mocht het niet zo zijn vernemen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
zeer snelle service. Vrijdag besteld en maandagmorgen reeds ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
12 dagen geleden
Veel plezier van de textielband omsnoeringsset, uit voorraad leverbaar en dan kan het super snel gaan. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Steeds correcte en snelle levering. Materiaal is van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
4 dagen geleden
Fijn te zien dat klanten elke keer weer terugkomen, super blij met klanten zoals u! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
zeer snelle levering en top communicatie
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
12 dagen geleden
En dan een TOP beoordeling, dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022 
van Leo H.
Op tijd geleverd en het juiste product
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
1 nov. 2022
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van de dozen! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
supersnelle en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
12 dagen geleden
Zulke mooie ervaringen lezen we graag, hartlijk dank! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snelle levering, goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
4 dagen geleden
Dat zijn mooie woorden, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Prima stevige dozen
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
4 dagen geleden
Fijn dat de dozen zo goed bevallen en hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Top! Gewoon Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
12 dagen geleden
De noppenfolie is uit voorraad leverbaar. We blijven ons best doen voorraadartikelen dezelfde dag te verzenden, super als dat met 5 sterren wordt beloond. Dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
12 dagen geleden
Wij blijven ons best doen voorraadartikelen dezelfde dag te verzenden en zijn dan ook zeer dankbaar voor de 5 sterren voor ons harde werk! Dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
1 nov. 2022
Uw vierkante kartonnen kokers lagen bij ons op voorraad en dan kan het heel snel gaan! Super als dat wordt gewaardeerd met 5 sterren, dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
4 dagen geleden
Fijn te zien dat u tevreden bent! Succes met vullen van alle dozen en hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
4 dagen geleden
5 sterren voor het zijdepapier, hartelijk dank en veel inpakplezier! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
4 dagen geleden
Veel plezier van de heerlijke verhuisdekens en bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack