Decorunner- Logo - Beoordelingen

Decorunner
Beoordelingen:

74 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden171 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Decorunner voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik bestelde klopte.De maat en kleur waren oké. Er werd mij wel verteld dat er staaltjes mee gestuurd zouden worden op verzoek zodat wanneer de loper die ik had ontvangen niet zou bevallen kosteloos geretourneerd kow worden en ik een loper aan de hand van de staaltjes kon uitkiezen zonder extra kosten. Helaas, geen staaltjes en daarom vier sterren. Maar ik ben blij met wat ik heb ontvangen. Zeker voor die prijs en helemaal naar Rdam zonder verzendkosten. Dat dit allemaal nog kan. 👍🏼

de meest kritische beoordeling

9 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Werk met een vervoerder die te vertrouwen is en niet liegt over het verkeerd bezorgen omdat hij te lui is om met de lift naar de 3e verdieping te gaan. Hij schrijft in een e-mail dat het pakket aan mij is gegeven terwijl dat niet waar is. Wat blijkt : na 4 dagen kwam een beneden buurvrouw het pakket brengen omdat het bij haar was afgegeven omdat wij niet thuis zouden zijn. Terwijl wij 24 uur aanwezig waren op de afleverdatum. .
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Decorunner

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
2 dagen geleden
Bedankt voor de mooie beoordeling. Team Decorunner
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
2 dagen geleden
Bedankt voor de 5 sterren. Groetjes, Decorunner team
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima kwaliteit, snelle levering

Snel geleverd en prima kwaliteit! De keukenloper ziet er precies zo uit als op de foto, blijft goed liggen en voelt fijn aan onder de voeten. Onze keuken is er echt van opgefrist!
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
2 dagen geleden
Heel vriendelijk bedankt voor de beoordeling. De loper ligt er inderdaad prachtig bij. Groetjes, Team Decorunner
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben er zeer blij mee super fijne loper ik raad het iedereen aan super
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
2 dagen geleden
Super vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Team Decorunner
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super content met de mat . Mooi op de gevraagde maat , vlotte service. Hele mooie mat mijn opvang kindjes zijn er heel blij mee 😁 Mercikes !
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
30 jan. 2024
Mooi gedaan! De kindjes zullen hier heel veel leuke uren op beleven. Veel succes hiermee. Groetjes, Jurgen
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel vlotte en vriendelijke levering,chapeau
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
30 jan. 2024
Super vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes Jurgen
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed keukenloper was voor ons zeer mooi.
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
21 jan. 2024
Heel vriendelijk bedankt voor het vertrouwen en uw mooie beoordeling. Team Decorunner
MW
Marie W.
Amsterdam
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product conform beschrijving, snel beschikbaar
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
21 jan. 2024
Heel vriendelijk bedankt voor het bestelling, vertrouwen en uw mooie beoordeling. Team Decorunner
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede Keukenloper en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
21 jan. 2024
Heel vriendelijk bedankt voor het vertrouwen en uw mooie beoordeling. Team Decorunner
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
21 jan. 2024
Heel vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Team Decorunner
JR
Jan R.
Wuustwezel
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Grote keuze, snelle verwerking bestelling, verzorgde en snelle verzending.
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
16 jan. 2024
Heel vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Team Decorunner
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
7 jan. 2024
Super bedankt voor de mooie beoordeling. Team Decorunner
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima erbar

Prima ervaring
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
7 jan. 2024
Hallo, Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Alles was perfect maar *** dat is een beetje jammer zonder te weten waarom. Groetjes Decorunner team
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep vlot.
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
7 jan. 2024
Super bedankt voor de mooie beoordeling. Team Decorunner
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
7 jan. 2024
Super bedankt voor de mooie beoordeling. Team Decorunner
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
7 jan. 2024
Super bedankt voor de mooie beoordeling. Team Decorunner
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering betrof per vergissing een verkeerde kleur. Is perfect in orde gebracht.
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
7 jan. 2024
Super bedankt voor de mooie beoordeling. We kunnen fouten maken, maar ze rechtzetten moet ook gebeuren. Team Decorunner
NM
Nordin M.
Zottegem
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Antislip loper

Al een hele tijd hebben we last van gladde houten vloer in de winter. We hebben bij decorunner advies gekregen voor een weersbestendige antisliploper en zo een goed geïnformeerde keuze kunnen maken.
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
7 jan. 2024
Beste Nordin, Het was heel tof van dit met jullie te kunnen regelen. Super bedankt voor de mooie beoordeling. Team Decorunner
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk en vlug geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
14 dec. 2023
Super bedankt voor de mooie beoordeling. Team Decorunner
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ze doen wat ze beloven, zelfs sneller dan verwacht. Goede kwaliteit. Ik heb nog meer op mijn verlanglijstje Ik kom bij ze terug en beveel het ook aan anderen.
Beoordeling melden
Antwoord van Decorunner
14 dec. 2023
Super bedankt voor de mooie beoordeling. Team Decorunner