Decorunner- Logo - Beoordelingen

DecorunnerReviews

: 45Uitstekend

4,69

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
Decorunner is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Decorunner kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
Decorunner is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Decorunner kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Decorunner

36 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

45 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 apr. 2022
Bij toeval op de website van Decorunner terechtgekomen. Deze is gebruiksvriendelijk en heeft o.a. een aardig assortiment keukenlopers. De bestelling en ook de levering van mijn Naaldvilt Keukenloper verliepen beide geheel naar wens.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 nov. 2021
Veel te duur voor een simpel stuk vinyl zonder antislip!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Decorunner

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(28)
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering en tapijt was goed verpakt, ook van de kwaliteit van het tapijt zijn we tevreden. We hadden wel in de opmerking gevraagd om af te snijden op 2m30, omdat je telkens per 50 cm moet bestellen, maar dat was niet gedaan. We hebben dit wel vlot zelf kunnen doen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Zeer snelle levering 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Persoonlijke aanpak Uitmuntende service Snelle reacties Goede kwaliteit van de producten Degelijk verpakt en geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Goede verhouding prijs - kwaliteit, snelle levering, vlot en persoonlijk contact ivm de bestelling!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Juiste en vlotte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Perfecte kwaliteit van de geleverde objecten, esthetisch hoogstaand produkten, steeds ingepakt zodat er bij verzending geen schade mogelijk is! Mijn tweede aankoop en niets dan positieve opmerkingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Ik ben op allerlei manieren geholpen! Zeker door het chatten met Jurgen die mij met zijn tips al mijn moeilijkheden oplostte.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jun. 2022
Vooral het gekozen artikel ( en geen andere kleur) in perfecte staat ontvangen, en duidelijke informatie qua dag en tussen welke uren je bestelling aan huis komt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Correcte levering en goede kwaliteit !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022
Voor mij was alles naar wens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jun. 2022
ALLERAARDIGST GEHOLPEN.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2022
Bij toeval op de website van Decorunner terechtgekomen. Deze is gebruiksvriendelijk en heeft o.a. een aardig assortiment keukenlopers. De bestelling en ook de levering van mijn Naaldvilt Keukenloper verliepen beide geheel naar wens.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2022 
van P v.
Een keukenloper met tegelmotief op maat besteld. Het bestelproces verliep uitstekend en de levering was vlot en precies de afbeeldingen kleur als aangegeven op de site. Kortom een aanbeveling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 apr. 2022 
geweldige ervaring komt dit zelden tegen ,mijn pakket zat vast bij post nl in belgie maar er werd direct actie ondernomen en opgelost super
Beoordeling melden