Formafast.be- Logo - Beoordelingen

Formafast.be
Beoordelingen:

21 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.485 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben op 1 week tijd een 4tal kilo vermagerd. Heel fijn om dat resultaat te behalen! De maaltijden zijn lekker en vullen goed. Enkel jammer dat niet op elk zakje staat, hoeveel ML water of melk erbij moet. Dat zorgde voor mislukte pannenkoeken en waterige carbonara Ook bereidingswijze of hoe je het jest aanpakt met de warme maaltijden, had er voor mij bij mogen staan. Verder echt top allemaal!

Meest relevante negatieve beoordeling

15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel vervelend dat je telkens moet opzoeken hoe je iets klaarmaakt ; waarom staat dat niet op de verpakking?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Formafast.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was naar wens en ook volgens de afspraak !!
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede klantenservice en snelle levering.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles wat ik al geprobeerd heb is lekker.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben op 1 week tijd een 4tal kilo vermagerd. Heel fijn om dat resultaat te behalen! De maaltijden zijn lekker en vullen goed. Enkel jammer dat niet op elk zakje staat, hoeveel ML water of melk erbij moet. Dat zorgde voor mislukte pannenkoeken en waterige carbonara Ook bereidingswijze of hoe je het jest aanpakt met de warme maaltijden, had er voor mij bij mogen staan. Verder echt top allemaal!
Beoordeling melden
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product maar het zou fijner zijn mocht het in een box iets beter verdeeld zitten. Nu heb ik meer ontbijten dan andere dingen.
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect verlopen. Snelle levering zoals beloofd en de producten voldoen aan de beschrijving
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Valt goed mee tot hier toe, wat ik spijtig vind is dat de gebruikswijze niet op het zakje staat
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke uitleg en hopelijk brengt het iets op
Beoordeling melden
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk om te bestellen, super snel geleverd
Beoordeling melden
JV
Johan V.
ROOSDAAL
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
2x besteld en werd dag nadien geleverd
Beoordeling melden
JV
Johan V.
ROOSDAAL
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Fijne producten
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden zalige shakes 😋
Beoordeling melden
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle service en levering
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zijn lekkere smaken
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden