ATuin- Logo - Beoordelingen

ATuin
Beoordelingen:

271 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.310 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb de eerste keer online planten gekocht en ben hiervoor, door de vele positieve recensies, bij Atuin terecht gekomen. De bestelling en levering verliep zeer vlot. Daags voor de levering werd ik opgebeld door iemand van Atuin om te melden wanneer precies de planten zouden geleverd worden. De planten zien er heel mooi en gezond uit. Als ik in de toekomst nog planten nodig heb zal ik met zekerheid terug aan Atuin denken om ze aan te kopen. Ze hebben er nog een tevreden klant bij!

Meest relevante negatieve beoordeling

1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending was snel en ok. Kwaliteit van planten lijkt ok, behalve één potje met zielige droge stengel in (de naam plant niet eens waardig). dat moet u gezien en geweten hebben. Jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ATuin

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De plant is geen plant maar een stengel met enkele blaadjes.. Deze “stengel” zou op het zonneterras van de penthouse moeten komen om zijzicht af te schermen… De middenste plant is helaas gestorven en deze moest hem vervangen… Jammer maar dit is geen correcte weergave van een “plant”…🤷‍♂️ (Onbruikbaar dus, op zoek naar een volwaardige plant …)
Beoordeling melden
Antwoord van ATuin
24 jun 2024
Hallo, de plant die u gekocht heeft is inderdaad een jonge plant. Deze zal nog een jaar of 2-3 nodig hebben om het volume te krijgen om het zicht af te schermen zoals uw andere planten. We hebben ook zwaardere planten in extra kwaliteit die waarschijnlijk beter aan uw verwachtingen voldoen maar deze zijn helaas reeds uitverkocht. Als u niet tevreden bent met de plant mag u deze steeds retourneren en dan zal het volledige bedrag u terugbetaald worden.
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PW
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vriendelijk contact

Zeer snelle levering en heel erg vriendelijk contact !
Beoordeling melden
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit en goede service 👍🏻.
Beoordeling melden
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Planten werden vlot geleverd en waren in goede staat. Nu zien dat ze goed overleven. Maar de groeigarantie geeft me wel wat rust.
Beoordeling melden
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie klimopplantjes (de helft waren groter dan de 30-50 cm die ik had besteld, sommige zelfs 100-120 cm) en daarboven op heb ik nog eens 20 plantjes extra gehad.
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie plantjes, snel geleverd
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, plantjes netjes in kratjes geleverd. De rest doet de natuur.
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden