Atuin- Logo - Beoordelingen

Atuin
Beoordelingen:

264 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.144 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooie gezonde plantjes, werd correct en op persoonlijke manier verwittigd dat bestelling kleine vertraging had. Was even wennen om plantjes in een doos te ontvangen (eerste keer online plantjes besteld) maar na het uitpakken en water geven zag ik stuk voor stuk mooie plantjes (ze stralen leven uit). Zeer mooi gesoigneerd, aarde was nog goed vochtig, geen enkel plantje was losgekomen (zie foto's, was best grote bestelling). Goeie gezonde aarde met de natuurlijke beestjes. Zeer tevreden, ik bestel zeker nog eens. Bedankt Yves en collega's!

de meest kritische beoordeling

1 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending was snel en ok. Kwaliteit van planten lijkt ok, behalve één potje met zielige droge stengel in (de naam plant niet eens waardig). dat moet u gezien en geweten hebben. Jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Atuin

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima site, prima producten maar de leverancier meldde slechts een half uur voor aankomst dat die kwam.
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer , maar begrijpelijk, dat jullie niet meer in Wallonië leveren.
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De enige reden waarom ik een ster minder gaf is omdat ze hadden laten weten dat ze gingen leveren tussen 14u30 en 16u 30, als ik om 14u thuis kwam stond de levering al voor mijn deur.
Beoordeling melden
5 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

langere levretijd

Ik begrijp dat het druk is, maar we moesten wel 11 dagen wachten.... Een vriendelijk mailtje/sms met een melding van latere levering zou dan fijn zijn. Want nu (zeker als je hier een 1ste x bestelt) begin je te twijfelen of alles wel ok is.
Beoordeling melden
14 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had gevraagd leveren op vrijdag, kreeg telefoon dat het op donderdag ging zijn, heb het kunnen regelen.. Omdat ik gérante ben,, en mss is dit niet voor iedereen mogelijk. Anderszijds top service! Vriendelijk aan tel en levering!!
Beoordeling melden
17 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alles goed!

Snelle verzending van de planten. Vriendelijk met advies afgezet. Zeer goede prijs ook. De plantjes waren eerder fijn maar zagen er gezond uit.
Beoordeling melden
25 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

On line besteld // tevreden.

On line besteld, levering tijdig aangekondigd en ook stipt volgens plan afgeleverd. De planten zitten inmiddels in de grond en kunnen groeien.
Beoordeling melden
7 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Plantjes in goede staat geleverd. Wel weinig tot geen informatie tussen moment van bestelling en moment van levering.
Beoordeling melden
20 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering en zeer vriendelijk . Levering werd tot op de plaats in de tuin gebracht.
Beoordeling melden
8 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, perfecte levering, sommige planten misschien iets wat duur maar 👍👍👍
Beoordeling melden
9 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vroeg naar de hoogte van de plantjes.? Dit is met potje bijgerekend blijkbaar
Beoordeling melden
3 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

klimop

Meer verzorgde aflevering van de planten
Beoordeling melden
16 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles correct , service vriendelijk
Beoordeling melden
8 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering.
Beoordeling melden
14 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HV
henri v.
de Haan aan zee
29 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden