Atuin- Logo - Beoordelingen

Atuin
Beoordelingen:

264 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.144 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooie gezonde plantjes, werd correct en op persoonlijke manier verwittigd dat bestelling kleine vertraging had. Was even wennen om plantjes in een doos te ontvangen (eerste keer online plantjes besteld) maar na het uitpakken en water geven zag ik stuk voor stuk mooie plantjes (ze stralen leven uit). Zeer mooi gesoigneerd, aarde was nog goed vochtig, geen enkel plantje was losgekomen (zie foto's, was best grote bestelling). Goeie gezonde aarde met de natuurlijke beestjes. Zeer tevreden, ik bestel zeker nog eens. Bedankt Yves en collega's!

de meest kritische beoordeling

1 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending was snel en ok. Kwaliteit van planten lijkt ok, behalve één potje met zielige droge stengel in (de naam plant niet eens waardig). dat moet u gezien en geweten hebben. Jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Atuin

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(230)
(27)
Resetten
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super tevreden!

Ik zocht een tuincentrum waar ik online met ecocheques van Monizze kon betalen en dat vond ik bij Atuin. Op dinsdag plaatste ik mijn bestelling, op donderdag werd ik opgebeld met de vraag of de levering op vrijdag zou passen voor mij en op vrijdag werd de bestelling netjes geleverd. Aangenaam verrast over de leveringstermijn en de planten zien er zeer mooi uit, kortom super tevreden van Atuin!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Great family business, the website is easy to use and understand, prices are competitive, the business is reliable and the delivery is fast and efficient! I appreciate the call the day before, to let me know the delivery time in advance.Totally recommend!
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel vlugge levering van de haagplanten…

heel vlugge levering van de haagplanten (reeds dag na bestelling). Je wordt gebeld wanneer de levering plaats zal hebben. Mooie planten en vriendelijke , behulpzame leverancier.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Was weer heel mooi plantgoed en correcte levering!

Was weer heel mooi plantgoed. En fijn ook dat er 3 planten (van een eerdere grote bestelling) vervangen werden die kapot gegaan zijn.
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super

Planten worden netjes afgeleverd, steeds na telefonisch contact over datum van levering. Goeie, betrouwbare en vriendelijke service.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer sympathieke mensen,duidelijke communicatie,vlotte afspraken en stipte levering. Zeer tevreden!
Beoordeling melden
8 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een vlugge levering alles is correct en netjes verpakt ,en de belofte van groeigarantie is ok
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoge kwaliteit, goede kwaliteit prijs verhouding. Deskundig verpakt. Tijdig geleverd.
Beoordeling melden
13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede verwerking van bestellingen. Vlotte regeling voor levering na afspraak.
Beoordeling melden
HS
Hadewych S.
Sint-Laureins
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit van de planten. Behulpzaam en vriendelijk bij het afleveren.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Plantgoed van hoge kwaliteit, zorgvuldig verpakt, snelle levering.
Beoordeling melden
9 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle levering, goede service en duidelijke communicatie
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Derde keer dat ik hier bestel en altijd topservice!
Beoordeling melden
HB
Heidi B.
Kluizen
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correct ontvangen, goed advies en mooie producten
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Correcte zaak.

Degelijk plantgoed, correcte prijzen en levering
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Weeral perfect geleverd en kwaliteit plantgoed 👍
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een aanrader!

Goede bomen, prima communicatie!
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden