diamondsbyme.be
Beoordelingen:

10 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden44 beoordelingen in totaal  

4,90
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 okt 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
diamondsbyme.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor diamondsbyme.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf! Zeer hoge kwaliteit en afwerking
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
5 apr 2024
Beste Nicolaay, Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst weer assisteren met het aanschaffen van een sieraad. Met vriendelijke groet, Iris, team DiamondsByMe.
DS
Dirk S.
kortrijk
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uiterst tevreden

Reeds meerdere bestellingen geplaatst. Ik ben altijd heel tevreden over de juwelen. Gemakkelijk te bestellen, zaken aanpassen volgens jouw wensen. Vlotte afwerking, je wordt steeds op de hoogte gehouden van de vorderingen bij het maken. Top kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
1 mrt 2024
Beste Dirk, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze sieraden. Veel plezier toegewenst van uw aankoop en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Warme groet, Iris, Team DiamondsByMe.
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top service en top producten!

Al verschillende keren iets besteld (trouwringen en ketting) en telkens zeer tevreden van het resultaat. Ook al telefonisch contact gehad met de klantenservice voor een inlichting en ik ben uiterst vriendelijk geholpen geweest.
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
26 feb 2024
Beste Leni, Hartelijk dank voor uw lovende woorden en positieve recensie. Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en het is fijn om te horen dat we dat hebben waargemaakt. Heeft u in de toekomst nog vragen of heeft u advies nodig over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen. Veel plezier gewenst van uw aankopen, en hopelijk tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Saskia - team DiamondsByMe
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het item is prachtig, voldoet aan de beschrijving, goede communicatie!
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
11 mrt 2024
Beste Willy, Bedankt voor uw positieve feedback en fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop! We streven ernaar om een goede communicatie te onderhouden en zijn blij dat u dit ook zo heeft ervaren. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop, en wij hopen uiteraard u nog eens terug te zien! Vriendelijke groeten, Saskia - team DiamondsByMe
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service en alles verliep zeer vlot. Ik bestelde een prachtige trouwring. Ik ben gewoonweg verliefd ❤️
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
16 feb 2024
Beste Frokat, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en het resultaat van uw ring. Veel plezier van uw aankoop toegewenst en we hopen u nog eens van dienst te mogen zijn bij DiamondsByMe. Met vriendelijke groet, Iris, Team DiamondsByMe
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
14 feb 2024
Beste klant, Dank voor uw vijf sterren. Fijn dat uw ervaring met DiamondsByMe naar wens is geweest. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop, en hopelijk tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Saskia - team DiamondsByMe
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Jackie ring

Ik bestelde een jackie 2.5 ring met labgrown diamonds, deze is schitterend. Dit is mijn tweede bestelling bij DBM. De service is steeds perfect en zeer klantvriendelijk. Er is onmiddellijk reactie op de vragen die je stelt en ik heb een mooi geschenk als extra gekregen.
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
29 dec 2023
Beste Klant, Dank voor uw mooie beoordeling van DiamondsByMe. Fijn om te lezen dat ook deze ervaring naar wens is geweest, en dat u zo blij bent met de Jackie ring. We hopen dat hier lang van zal worden genoten, en hopen u ook een volgende keer weer aan een mooi sieraad te mogen helpen. Een hele fijne jaarwisseling gewenst en hopelijk tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Saskia - team DiamondsByMe
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goeie service en het eindresultaat van het product is top. Vakmanschap
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
23 jan 2024
Beste Gregory, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en het resultaat van uw aankoop. Veel plezier van uw sieraad en hopelijk zien we u nog eens terug bij DiamondsByMe. Met vriendelijke groet, Iris, Team DiamondsByMe.
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden