diamondsbyme.beReviews

: 34Uitstekend

4,67

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
diamondsbyme.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij diamondsbyme.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
diamondsbyme.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij diamondsbyme.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor diamondsbyme.be

3 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

34 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor diamondsbyme.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
13 dagen geleden
Beste klant, Dank voor de vijf sterren die u ons heeft gegeven. Wij wensen u veel plezier toe van uw aankoop, en hopen u nog eens te mogen verwelkomen. Vriendelijke groeten, Saskia - team DiamondsByMe
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Aangenaam verrast door de kwaliteit en presentatie⁸
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
27 dec. 2022
Beste klant, Dank voor uw mooie review van DiamondsByMe. Fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over uw ervaring met ons bedrijf. Heel veel en lang plezier gewenst van het handgemaakte sieraad, en hopelijk tot een volgende keer. De beste wensen alvast voor het nieuwe jaar! Vriendelijke groeten, Saskia - team DiamondsByMe
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
nog niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van diamondsbyme.be
15 nov. 2022
Beste klant, Wij hebben inmiddels contact gehad over onze werkwijze, en het feit dat omdat alles met de hand wordt gemaakt, het ongeveer 16 dagen kan duren voor een sieraad klaar is voor verzending. Vanaf dat moment kan het tot ongeveer 4 dagen duren eer de koerier uw bestelling levert, bij de door u gekozen verzendmethode. Ik ben blij dat een en ander duidelijk is, en hoop dat het sieraad boven verwachting zal zijn. Vriendelijke groeten, Saskia - team DiamondsByMe