Yourdecoration.be- Logo - Beoordelingen

Yourdecoration.be
Beoordelingen:

117 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden474 beoordelingen in totaal  

4,51
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gekochte goederen zijn PERFECT wat betreft de kwaliteit. Alleen jammer dat er met de zending via DPD telkens wat fout loopt. Moet altijd zoeken waar de goederen zijn afgeleverd. Nochtans staat het leveringadres correct vermeld en zijn wij steeds thuis op de leveringsdatum.

Meest relevante negatieve beoordeling

1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product is EXTREEM ernstig in kwaliteit op achteruitgegaan tussen eind december en eind maart. Hetgeen niet door de beugel kan is dat de transparantie van het acrylglas zodanig veel slechter is en dat men weigert dit op de website te vermelden. na 6-8 keer heen en weer te mailen met de klantendienst is dit mijn ervaring: Je vragen worden genegeerd en ze liegen waar je bijstaat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Yourdecoration.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(5)
(1)
(6)
Resetten
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product is EXTREEM ernstig in kwaliteit op achteruitgegaan tussen eind december en eind maart. Hetgeen niet door de beugel kan is dat de transparantie van het acrylglas zodanig veel slechter is en dat men weigert dit op de website te vermelden. na 6-8 keer heen en weer te mailen met de klantendienst is dit mijn ervaring: Je vragen worden genegeerd en ze liegen waar je bijstaat.
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
30 apr 2024
Goedemorgen, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. De artikelen die besteld zijn, zijn niet dezelfde artikelen. Daardoor kunnen er verschillen zijn. In december is er een Evry gekocht en in maart een Annecy. Het verschil is duidelijk te zien aan de achterkant. Ze hebben een andere manier van openen. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Trekt op niets.

Heel slechte kwaliteit van het plastiek. De voorzijde zit VOL met krassen. Dit exemplaar is enkel goed ter decoratie van een containerpark.
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
27 mrt 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Goed dat je dit aangeeft. Heb je aan beide kanten van het kunststof glas de beschermfolie verwijderd? Dit is wel belangrijk voor een goed resultaat. Indien dit niet helpt en er zitten krassen op het kunststof glas, neem dan contact met mij op. Graag ontvang ik een foto van de situatie en die kan gemaild worden naar klantenservice@yourdecoration.be Graag tot een volgende bestelling en hele mooie dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration België
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
J'ai reçu deux cadres avec le contour noir alors que j'ai commandé le contour argenté.
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
16 apr 2024
Bonjour, Merci beaucoup pour votre avis. C'est bien que vous ayez signalé cela. Si une commande n'est pas correcte, veuillez me contacter. Ensuite, je peux vous aider davantage. Veuillez envoyer un email à customerservice@yourdecoration.be à l'attention de Marga. Cordialement, Marga Service client Your Decoration Belgium
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
23 apr 2024
Goedemorgen, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Indien er iets is, waarmee ik jou kan helpen, dan ontvang ik graag een e-mail. Deze kun je sturen naar klantenservice@yourdecoration.be. Graag tot een volgende bestelling en een hele mooie dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration België
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Moeilijk om kader open te krijgen, maar is gelukt. Het plexiglas was wat gekrast. Quasi prijs zeker ok en top.

Moeilijk om kader open te krijgen, maar
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
8 mrt 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Goed dat je dit aangeeft. Heb je wel aan beide kanten van het plexiglas de beschermfolie verwijderd? Op de beschermfolie kunnen namelijk wel krassen voorkomen. Tot een volgende bestelling. Fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration België
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
20 mrt 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Goed dat je dit meldt. Volgens onze gegevens is op 13 maart het pakket geleverd. Indien je niets hebt, ontvang ik graag een e-mail om het verder af te kunnen handelen en tot een goede oplossing te komen. Je kunt hierover een e-mail sturen naar klantenservice@yourdecoration.be Tot een volgende bestelling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration België
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
grote kaders te weinig ondersteuning. Hierdoor spant het middengedeelte niet voldoende. plexiglas is flexibel dus iets extra van versteviging in het midden aan de achterkant zou beter zijn
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
27 okt 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Goed dat je dit aangeeft. Ik zal het doorgeven aan de desbetreffende afdeling zodat ze dit mee kunnen nemen. Een goed alternatief kan de fotolijst Annecy zijn. Deze fotolijst is in dezelfde prijsklasse, maar kan net bij grotere maten anders vallen. Graag tot een volgende bestelling en fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration België
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
1 kader licht beschadigd op de hoek met het vervoer. In de toekomst de hoeken beter beschermen. 1 van de 3 bestelde kaders had kleine hoekbeschermers. De 2 andere niet.
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
29 dec 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Goed dat je dit aangeeft. Inmiddels is er contact geweest en heb je van ons een nieuwe fotolijst ontvangen. Gelukkig kun je nu jouw schilderij collectie afmaken. Graag tot een volgende bestelling en een hele fijne jaarwisseling gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration België
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kunststof kader 50 x 50 cm

Beschrijving artikels op site kan duidelijker. Kader in kunststof heeft ook plastic front maar is niet doorzichtig als glas dus teleurstellend.
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
21 jul 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Goed dat je dit meldt. Wel is belangrijk, dat de matte kant van het glas op het kunstwerk geplaatst wordt, voor een goed resultaat. Tot een volgende bestelling en fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration België
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het spastic glas heeft strepen zelfs na het verwijderen van de folie.
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
29 jan 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Goed dat je dit aangeeft. Als ik het zo lees, heb je niet aan beide kanten van het glas de beschermfolie verwijderd. Heb je dat wel gedaan en er zijn nog strepen, stuur mij dan een foto, zodat ik het in behandeling kan nemen. De e-mail kan gestuurd worden naar klantenservice@yourdecoration.be t.a.v. Marga. Graag zeg ik tot een volgende keer. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration België
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kader mag ietsje steviger
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
23 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Goed dat je dit aangeeft. Ik heb het uitgezocht. Door de grote maat, wordt zelfs een stevige fotokader minder stevig. Maar ik zal het doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat ze het verder kunnen afhandelen. Tot een volgende bestelling. Fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration België
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Yourdecoration.be
31 okt 2023
Goedemiddag, Hartelijk dank voor jouw e-mail. Ik heb het voor jou uitgezocht. Voor dit artikel is er een levertijd tussen de 5 en 10 werkdagen. Jouw bestelling is op 22 oktober gedaan. Gelukkig kan ik je vertellen dat jouw bestelling ingepakt is en klaar staat voor verzending. Wellicht heb je inmiddels de track en tracelink al gekregen. Alvast een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Marga Klantenservice Your Decoration België