MegaGadgets.be- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.be
Beoordelingen:

125 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.715 beoordelingen in totaal  

4,24
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 aug. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MegaGadgets.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Toen het pakketje de 1ste keer volgens leverancier DPD werd afgeleverd (wat geen waar was, geen pakketje ontvangen) heeft klantendienst mij zeer correct en snel geholpen, de dag erna werd mijn pakketje al geleverd door post nl. Wat kan beter: leveranciers voor bezorging zorgvuldig uitkiezen en indien mogelijk controleren. Wie heeft en waar is het 1ste pakketje dat mij werd toegestuurd? Kan niet zijn dat het werd afgeleverd, mijn vrouw was ganse dag thuis en ook op mijn camerabeelden (je kan mijn woning niet bereiken zonder in beeld te komen) is niemand van DPD te zien

de meest kritische beoordeling

28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg na bestelling geen feedback over de verzending. Dit moet ik via klarna vernemen dat het bij dpd is en van mega gadget krijg ik niets communicatie, hoewel de track en trace wel beloofd is in de bestellingsmail... ondertussen is het pakket al 2 dagen overgedragen aan dpd maar zou het nog 4 stappen moeten ondernemen voor het geleverd is. Maar nog steeds geen enkele mail van mega gadgets. Op de website staat vandaag voor 22u besteld morgen geleverd... ondertussen zijn we 6 dagen verder en zat er een feestdag tussen maar dan zou het toch al wel geleverd moeten zijn als je zegt voor 22u besteld morgen geleverd. Dan zou het vrijdags al overgedragen moeten zijn en dit gebeurde pas gisteren...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(82)
(22)
(13)
Resetten
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering van grote bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
9 jan. 2024
Hi Steven! Jouw review was als een confetti-explosie in onze inbox. Geweldig! 🎉 Dank je wel voor het delen van je ervaring. Bij ons is elke dag een feestje, dus voel je vrij om terug te komen en nog meer online shoppingplezier te beleven! Tot gauw, Anne
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en deftig materiaal.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
9 jan. 2024
Hi Karen! Jouw review was als een virtueel high-five - hartstikke gaaf! 🙌 Bedankt voor het delen van je ervaring. Bij ons draait alles om blije klanten, dus als je nog meer glimlachen wilt verzamelen, staan onze digitale schappen altijd voor je open! Groetjes Anne
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs conform gadget.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
15 jan. 2024
Hi Annick! Wat een leuke review, veel plezier ermee en tot ziens op onze webshop. Groetjes Anne
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
;:cb i-$ µ $$
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
8 feb. 2024
Jouw review is als een zonnestraal op een regenachtige dag - het maakt alles meteen een stuk beter! 🌞 Bedankt voor het delen van je geweldige ervaring. Als we nog meer glimlachen op je gezicht kunnen toveren, laat het ons dan zeker weten! Groetjes Anne
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
18 jan. 2024
Hi Ivo, bedankt voor je fantastische review! 🌟 Jij verdient een virtuele high-five! 🙌 We zijn zo blij dat je van onze service genoten hebt. Als je nog meer 'wauw'-momenten wilt beleven, staan we klaar om je opnieuw te verbazen! Groetjes Anne
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
18 jan. 2024
Hi Luc! Bedankt voor je review. Wij staat altijd open voor verbeteringen. Graag horen wij van je wat er beter kan om toch een 5 sterren review te ontvangen :) Groetjes Anne
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Express pakje levering pas gepland binnen 7dagen, nog steeds aan het wachten

Ik heb extra betaald voor express levering waardoor het normaal gezien de volgende dag geleverd zou worden. Volgende dag kreeg ik de boodschap dat het pas een dag later geleverd zou worden, geen probleem. Maar dan op de 2e dag krijg ik plots boodschap dat het pas binnen 6 dagen geleverd zal worden! Onaanvaardbaar... Ik ben dus nog steeds aan het wachten op iets waar ik extra voor betaald heb voor een express levering!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
9 jan. 2024
Beste Liesbeth, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we waarderen eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@megagadgets.nl? We willen graag meer details horen en je helpen om eventuele zorgen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om het goed te maken. Dank je wel voor je begrip en de kans om het beter te doen. Met vriendelijke groeten, Anne
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Waardeloze service! Bijbetaald voor snellevering met post.nl, besteld op 27/12, beloofd op 30/12 en het pakket is nu nog niet geleverd. Wat een klucht!
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
9 jan. 2024
Beste Jo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we waarderen eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@megagadgets.nl? We willen graag meer details horen en je helpen om eventuele zorgen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om het goed te maken. Dank je wel voor je begrip en de kans om het beter te doen. Met vriendelijke groeten, Anne
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
“2-3 werkdagen” en ik heb zelfs nog geen bevestiging dat het al bij de koerier zou zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
9 jan. 2024
Beste Quinten, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we waarderen eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@megagadgets.nl? We willen graag meer details horen en je helpen om eventuele zorgen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om het goed te maken. Dank je wel voor je begrip en de kans om het beter te doen. Met vriendelijke groeten, Anne
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog steeds niets ontvangen, zelf nog geen mail dat het verzonden is
Beoordeling melden
Antwoord van MegaGadgets.be
9 jan. 2024
Beste Ann-Sofie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we waarderen eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met onze klantenservice via klantenservice@megagadgets.nl? We willen graag meer details horen en je helpen om eventuele zorgen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om het goed te maken. Dank je wel voor je begrip en de kans om het beter te doen. Met vriendelijke groeten, Anne
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

To shop fun till you drop…..

Super snel correct levering . Funny artikelen zijn prijs kwaliteit . Ik heb “Roll Up Keyboard “gekocht , nog niet geprobeerd. Ik hoop , ik zal blij zijn voor dit te uitproberen….. Doe zo verder. Groetjes D
Beoordeling melden