MegaGadgets.be- Logo - Beoordelingen

MegaGadgets.beReviews

: 2.589Goed

4,17

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
MegaGadgets.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MegaGadgets.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 2 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
MegaGadgets.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MegaGadgets.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

78 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.589 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 aug. 2022
Zending was verkeerd geleverd, direct weer een nieuwe nagestuurd, ook bij de buren geleverd die op vakantie waren en waar de pist binnengelegd werdt zonder te kijken. Niets dan begrip vanuit megagadget.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 mrt. 2022
Beste, Mijn bestelling #5000507295 Is nog steeds niet geleverd. Ik heb contact opgenomen met Post NL Hieronder de Chatten met Post NL zij schrijven het volgende: Neem contact op met de verzender om afspraken te maken over een oplossing. De verzender kan daarna contact met ons opnemen over de mogelijke vervolgstappen voor dit pakket. Ik hoop dat je dit kunt oplossen, zoniet zou ik graag mijn 79,95€ terug krijgen. Afschrift van mijn factuur in bijlage. Vriendelijke groeten, Willy Steels ---- Chat met Post NL Goedemorgen We zitten voor je klaar! Onze contactopties vind je hieronder. Chatten Oké! Ik stel je nu alvast wat vragen. Dan kunnen mijn collega's je straks sneller helpen. Waarover gaat je vraag of klacht? Pakket niet bezorgd Wat vervelend dat je pakket (nog) niet is bezorgd! Kun je kort omschrijven wat er gebeurd is? Hoe duidelijker je vraag of klacht, hoe sneller onze klantenservice je kan helpen. Pakje met barcode 5000507295 is niet bezorgd Heb je een track & trace- of KB code? Ja Wat is je code? 5000507295 Ben jij de afzender of ontvanger? Ontvanger Wat is jouw postcode? 9111 Wat is de bestemming van het pakket? België Wat is je huisnummer (incl. toevoeging of bus)? 25 En de straatnaam? Arkestraat Dankjewel! Ik heb dit adres gevonden: ARKESTRAAT 25 9111 SINT-NIKLAAS, BE Klopt dit helemaal? Ja Staat genoteerd. Wat zijn je initialen? Wanneer wordt het nu geleverd En wat is je achternaam? Steels Je bent er bijna. Mochten we na het chatten nog vragen hebben: op welk telefoonnummer kunnen we je dan bereiken? 037724968 Nog 1 vraag! Wat is je e-mailadres? info.150@familie-steels.be Bedankt! We hebben jouw gegevens opgeslagen onder nummer 16598448. Houd dit nummer bij de hand als je contact opneemt. Een medewerker neemt het gesprek nu over. Succesvol verbonden met een chat collega _____ Welkom bij PostNL. Je chat met Sape. Eén moment, dan pak ik je gegevens erbij. Wat vervelend dat niet duidelijk is waar jouw pakket is bezorgd. Soms maakt de chauffeur een fout bij het scannen van het pakket. Dan krijgt het foutief of te vroeg de melding bezorgd op huisadres. Heb je al aan de buren gevraagd of zij misschien een pakket voor je aangenomen hebben? Als het ook niet bij de buren ligt, wil ik je vragen om nog even af te wachten. Mijn ervaring is dat bijna altijd het pakket alsnog binnen 2 werkdagen afgeleverd wordt. Is jouw pakket morgenavond nog niet binnen? Neem dan contact op met de verzender om afspraken te maken over een oplossing. De verzender kan daarna contact met ons opnemen over de mogelijke vervolgstappen voor dit pakket. Is het verder zo duidelijk?
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor MegaGadgets.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Juist en accuraat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
 
Snel bezorgd originele gadgets
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Snelheid van levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
pakket nog steeds niet toegekomen na 10 dagen, geen track and trace nummer, niets
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
slechts 1artikel geleverd ipv de bestelde 2, geen reactie van klantendienst
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Bestelling bezorgd op tijd, zoals afgesproken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Snelle levering en alles zoals beloofd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden