Bierwebshop.be- Logo - Beoordelingen

Bierwebshop.be
Beoordelingen:

54 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden345 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1/ Na mijn bestelling, maar vòòr de betaling vond ik nergens de mogelijkheid om mijn bestelling nog te wijzigen. 2/ Ik heb betaald via overschrijving maar ik zag nergens een mogelijkheid om de kortingcode in te vullen. 3/ Dus ik hoop alsnog op een "black friday" of "cyber monday" korting (middels een tegoed bon of terugstorting bijvoorbeeld). Met viendelijke groet, Johny

Meest relevante negatieve beoordeling

3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en netje verpakt! Echter, bij het zoeken op de site was er heel erg veel uitverkocht. Ook was de minimale aankoopwaarde om gratis verzending te krijgen vrij hoog. Het aanbod van bieren was zeker niet groter of spectaculairder dan mijn lokale bierhandelaar, dus helaas blijft het waarschijnlijk bij 1 bestelling.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bierwebshop.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(43)
(7)
Resetten
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Na 2 dagen had ik de bestelling al in huis. Bestellen ging vlot via de duidelijke website en alles was goed stevig verpakt.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede opvolging van de bestelling en een accurate track&trace. Verzending ging ook zeer vlot en ik had het pakketje al na 1 dag in huis.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere nieuwe biertjes leren kennen en snel verzonden. Bij extra vragen reageren ze ook heel snel en zijn ze behulpzaam.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte levering
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bemerkingen

1/ Na mijn bestelling, maar vòòr de betaling vond ik nergens de mogelijkheid om mijn bestelling nog te wijzigen. 2/ Ik heb betaald via overschrijving maar ik zag nergens een mogelijkheid om de kortingcode in te vullen. 3/ Dus ik hoop alsnog op een "black friday" of "cyber monday" korting (middels een tegoed bon of terugstorting bijvoorbeeld). Met viendelijke groet, Johny
Beoordeling melden
Antwoord van Bierwebshop.be
1 dec 2023
Bedankt voor je goede review! Op onze afreken-pagina kan je je bestelling nog wijzigen via het Winkelmand-icoon. De code kan je bovenaan de afreken-pagina ook ingeven voor je de bestelling plaatst. We begrijpen dat dit niet helemaal duidelijk is geweest en nemen deze feedback zeker ter harte zodat we jouw koop-ervaring nog beter kunnen maken.
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch cadeau! Mijn vader houdt wel eens van een biertje dat hij niet kent. Het was dus een grote uitdaging een pakket te vinden waar hij geen enkel biertje kende. Dit is bij Bierwebshop goed gelukt! Wij kochten een Blond bierpakket. Een snelle levering en zéér correcte prijs. Dit is voor herhaling vatbaar!
Beoordeling melden
JS
Jos S.
Breda
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Liever levering niet meer aan POSTNL overlaten. Bezorger heeft het pakket gewoon voor de deur geplaatst en zelf met mijn voornaam getekend voor ontvangst. Zie bijlage. Inmiddels klacht ook bij PostNL geplaatst.
Beoordeling melden
Antwoord van Bierwebshop.be
16 aug 2023
Bedankt voor je review. Het is inderdaad niet de bedoeling dat pakketten zomaar voor je voordeur worden achtergelaten zonder dat dit zo overeen gekomen is. We hebben ondertussen ook contact opgenomen met PostNL om dit uit te klaren, zij zullen de betreffende chauffeur hier voor aanspreken.
RV
Ruud v.
Voorschoten
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

TOP Bedrijf?

Mijn bestelling is goed en netjes uitgevoerd, netjes verpakt en keurig geleverd. De komende periode zal ik zeker bij de bierwebshop bestellingen blijven doen.
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correcte webshop!

Mooie keuze aan bier die zeer snel en correct verzonden is. Alles was mooi stevig verpakt en is goed toegekomen. Zeker een aanrader!
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer positieve ervaring gehad. Bestelling kwam mooi op tijd aan, aanbod is uitgebreid en veel nieuwe bieren leren kennen.
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitgebreid en goed assortiment van onbekendere bieren. Hier bestel ik zeker vaker!
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service!

Goede service en opvolging van de bestelling. Snel geleverd en zeer goed verpakt.
Beoordeling melden
RL
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als er een probleem laten ze direkt weten wat er aan de hand is en lossen het op
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd volgens verwachting in een stevige doos, nu nog allemaal opdrinken ;)
Beoordeling melden
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Snelle levering, goed verpakt en zeer leuk aanbod aan speciaalbieren.
Beoordeling melden