Bierwebshop.be- Logo - Beoordelingen

Bierwebshop.be
Reviews

: 303Uitstekend

4,83

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 jan. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Bierwebshop.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted ShopsHet bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Beoordelingen voor Bierwebshop.be

76 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

303 beoordelingen in totaal
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

Bierwebshop.be-klant
15 nov. 2022
 Geverifieerde beoordeling
Speciaal een pakketje op maat gevraagd om cadeau te geven. Ze antwoorden zeer snel en professioneel. De doos ziet er heel leuk uit en de bieren waren goed verpakt. Levering direct de dag erna al. Doe zo verder! Ik bestel zeker nog eens.

de meest kritische beoordeling

Bierwebshop.be-klant
31 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zero Waste THT Bierpakket wat ik besteld had viel mij erg tegen doordat er heel veel dezelfde bieren in zaten

Beoordelingen voor Bierwebshop.be

Filter
 Sorteren 
Relevantie
Bierwebshop.be-klant
8 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Snelle levering, goed verpakt en zeer leuk aanbod aan speciaalbieren.
Bierwebshop.be-klant
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

pico bello

goede communicatie efficiente regeling
Bierwebshop.be-klant
17 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bierwebshop.be-klant
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bierwebshop.be-klant
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bierwebshop.be-klant
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
JS
Jos S.
Breda
15 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Liever levering niet meer aan POSTNL overlaten. Bezorger heeft het pakket gewoon voor de deur geplaatst en zelf met mijn voornaam getekend voor ontvangst. Zie bijlage. Inmiddels klacht ook bij PostNL geplaatst.
Antwoord van Bierwebshop.be
16 aug. 2023
Bedankt voor je review. Het is inderdaad niet de bedoeling dat pakketten zomaar voor je voordeur worden achtergelaten zonder dat dit zo overeen gekomen is. We hebben ondertussen ook contact opgenomen met PostNL om dit uit te klaren, zij zullen de betreffende chauffeur hier voor aanspreken.
Bierwebshop.be-klant
30 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bierwebshop.be-klant
27 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd volgens verwachting in een stevige doos, nu nog allemaal opdrinken ;)
Bierwebshop.be-klant
7 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top aanbod, goede prijzen en snelle levering.
Bierwebshop.be-klant
4 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, uitmuntende customer service
Bierwebshop.be-klant
14 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super goede en snelle reactie

Duidelijke uitleg op berichtjes via WhatsApp en heel snelle service.
Bierwebshop.be-klant
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ruime keuze en efficiënt

Ruime keuze. Efficiënte filters.
Bierwebshop.be-klant
15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bierwebshop.be-klant
15 nov. 2022
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en vlotte communicatie

Speciaal een pakketje op maat gevraagd om cadeau te geven. Ze antwoorden zeer snel en professioneel. De doos ziet er heel leuk uit en de bieren waren goed verpakt. Levering direct de dag erna al. Doe zo verder! Ik bestel zeker nog eens.
Bierwebshop.be-klant
10 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuzes en snelle levering. Enige nadeel is wel dat je vrij hoge verzendkosten betaald als je niet "een volle doos aan speciaal biertjes" bestels
Bierwebshop.be-klant
7 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

mooie mooi

Mooie bieren, leuke items en een zeer korte levertermijn en opvolging, ook met gepersonaliseerde items in mijn bestelling. Ik ga zeker aanbevelen!
Bierwebshop.be-klant
2 dec. 2022
 Geverifieerde beoordeling

Lokale bieren

Ruime keuze lokale, Limburgse bieren. Prijzen zijn ok en snelle afhandeling van de verzending.
Bierwebshop.be-klant
31 jan. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuk assortiment, goede prijzen en snelle bezorging. Biertjes die je in nl niet zo snel vind
Bierwebshop.be-klant
16 nov. 2022
 Geverifieerde beoordeling
Snel en makkelijk ook al moest de bestelling naar nederland voor herhaling vatbaar