Bierwebshop.be- Logo - Beoordelingen

Bierwebshop.be
Beoordelingen:

57 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden341 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 jan 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Bierwebshop.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1/ Na mijn bestelling, maar vòòr de betaling vond ik nergens de mogelijkheid om mijn bestelling nog te wijzigen. 2/ Ik heb betaald via overschrijving maar ik zag nergens een mogelijkheid om de kortingcode in te vullen. 3/ Dus ik hoop alsnog op een "black friday" of "cyber monday" korting (middels een tegoed bon of terugstorting bijvoorbeeld). Met viendelijke groet, Johny

de meest kritische beoordeling

3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en netje verpakt! Echter, bij het zoeken op de site was er heel erg veel uitverkocht. Ook was de minimale aankoopwaarde om gratis verzending te krijgen vrij hoog. Het aanbod van bieren was zeker niet groter of spectaculairder dan mijn lokale bierhandelaar, dus helaas blijft het waarschijnlijk bij 1 bestelling.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bierwebshop.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede opvolging van de bestelling en een accurate track&trace. Verzending ging ook zeer vlot en ik had het pakketje al na 1 dag in huis.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere nieuwe biertjes leren kennen en snel verzonden. Bij extra vragen reageren ze ook heel snel en zijn ze behulpzaam.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte levering
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correcte webshop!

Mooie keuze aan bier die zeer snel en correct verzonden is. Alles was mooi stevig verpakt en is goed toegekomen. Zeker een aanrader!
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer positieve ervaring gehad. Bestelling kwam mooi op tijd aan, aanbod is uitgebreid en veel nieuwe bieren leren kennen.
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch cadeau! Mijn vader houdt wel eens van een biertje dat hij niet kent. Het was dus een grote uitdaging een pakket te vinden waar hij geen enkel biertje kende. Dit is bij Bierwebshop goed gelukt! Wij kochten een Blond bierpakket. Een snelle levering en zéér correcte prijs. Dit is voor herhaling vatbaar!
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Leuk aanbod. Snelle levering en goed verpakt. Een aanrader!
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al was zoals voorzien
Beoordeling melden
JS
Jos S.
Breda
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Liever levering niet meer aan POSTNL overlaten. Bezorger heeft het pakket gewoon voor de deur geplaatst en zelf met mijn voornaam getekend voor ontvangst. Zie bijlage. Inmiddels klacht ook bij PostNL geplaatst.
Beoordeling melden
Antwoord van Bierwebshop.be
16 aug 2023
Bedankt voor je review. Het is inderdaad niet de bedoeling dat pakketten zomaar voor je voordeur worden achtergelaten zonder dat dit zo overeen gekomen is. We hebben ondertussen ook contact opgenomen met PostNL om dit uit te klaren, zij zullen de betreffende chauffeur hier voor aanspreken.
RV
Ruud v.
Voorschoten
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

TOP Bedrijf?

Mijn bestelling is goed en netjes uitgevoerd, netjes verpakt en keurig geleverd. De komende periode zal ik zeker bij de bierwebshop bestellingen blijven doen.
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitgebreid en goed assortiment van onbekendere bieren. Hier bestel ik zeker vaker!
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service!

Goede service en opvolging van de bestelling. Snel geleverd en zeer goed verpakt.
Beoordeling melden
RL
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als er een probleem laten ze direkt weten wat er aan de hand is en lossen het op
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd volgens verwachting in een stevige doos, nu nog allemaal opdrinken ;)
Beoordeling melden
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Snelle levering, goed verpakt en zeer leuk aanbod aan speciaalbieren.
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super goede en snelle reactie

Duidelijke uitleg op berichtjes via WhatsApp en heel snelle service.
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles zeer vlot verlopen. Communicatie is ook zeer snel en correct.
Beoordeling melden
BV
Bart V.
Koersel
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima website en goede afhandeling van de aangekochte goederen
Beoordeling melden