hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

339 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.794 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov. 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.be (NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service van bestelling tot levering. In de winkels kunnen beter wat meer paspoppen worden ingezet. De lingerie kan je dan beter beoordelen. De BH was totaal niet mooi zoals het daar gewoon hing. Op webpagina zag het er prima uit; ook als ik het paste: heel mooi. Ik zou het nooit hebben gekocht zoals het er hing in de winkel.
LV
Lisette V.
Erembodegem

de meest kritische beoordeling

15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had problemen met die website. Telkens is mijn wachtwoord fout. Alle technieken om een nieuwe aan te maken ging niet. Telkens wanneer ik weer proberen in te loggen was mijn nieuw wachtwoord alweer fout. Verder heb ik identieke beha’s besteld als in 2019 (5) maar de kwaliteit is echt niet meer wat het was. Die elastiek is veel dunner geworden, de drie haakjes van achter zijn nu twee geworden, de stevigheid is soek en zo kan ik laar doorgaan. Ongelukkig heb on direct de etiketten verwijderd en kon ik dat niet meer retourneren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(11)
(4)
(13)
Resetten
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
verpakking (losse plastic zak?) zonder naam afgehaald in winkel
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Waardeloos bedrijf met de meeste slechtste klantenservice ooit!

Een bestelling die 19 dagen onderweg is en waar niemand in het hele bedrijf iets over kan zeggen, enkel dat het vast staat in het magazijn is een hele slechte en beroerde firma! Telefonisch niet bereikbaar, je hangt uren aan de lijn en via chat wordt van alles beloofd, maar niemand die er iets aan doet.
Beoordeling melden
GV
G. V.
Maaseik
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Past mooi enkel de kleur wit is niet wit.
Beoordeling melden
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling onvolledig. Na contact met Hunkemöller wacht nog steeds op zogezegde mail voor het vervolg. Vind dit spijtig voor mij geen aanrader.
Beoordeling melden
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb geen antwoord ontvangen op mijn mail, vandaar mijn score.
Beoordeling melden
23 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb nog steeds niks ontvangen

Ik heb nog Steeds niks mogen ontvangen
Beoordeling melden
15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had problemen met die website. Telkens is mijn wachtwoord fout. Alle technieken om een nieuwe aan te maken ging niet. Telkens wanneer ik weer proberen in te loggen was mijn nieuw wachtwoord alweer fout. Verder heb ik identieke beha’s besteld als in 2019 (5) maar de kwaliteit is echt niet meer wat het was. Die elastiek is veel dunner geworden, de drie haakjes van achter zijn nu twee geworden, de stevigheid is soek en zo kan ik laar doorgaan. Ongelukkig heb on direct de etiketten verwijderd en kon ik dat niet meer retourneren
Beoordeling melden
15 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Klantvriendelijk

Tijdens afhaling pakket in het filiaal Geraardsbergen waren zij alles behalve klantvriendelijk en discreet. Pakket werd meegegeven in doorzichtige plastieken zak ,waardoor andere klanten zagen wat er in zit. Laatste passage in Geraardsbergen . Daarintegen in filiaal Zottegem Zijn ze klantvriendelijk en discreet, waar uw pakket discreet en proper wordt ingepakt
Beoordeling melden
5 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zowel de tracking als het uiteindelijke ophalen van mijn pakketje waren niet vanzelfsprekend. Bij tracking zou ik automatisch mijn pakket moeten kunnen volgen, ipv te knoeien met order nummers enz. Bij het afhalen zou mijn naam als naam moeten staan en niet 'Pick-up point'. Dat zou de afhandeling vlot maken en voelt technisch nogal gedateerd aan.
Beoordeling melden
RV
R. V.
België
6 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Al enkele keren online besteld met levering bij een fysieke winkel in mijn buurt. Telkens 3 a 5 dagen moeten wachten..., te lang, in meerdere internetwinkels wordt er sneller geleverd, ik denk bij levering aan huis dat dit sneller gaat. Dit kan (moet) beter kunnen. Vriendelijkheid & service in de winkel is steeds prima.
Beoordeling melden
22 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Topje beha

De levering is ging heel vlotjes . Kwaliteit is prima . Pasvorm redelijk behalve dan aan de nek vind ik persoonlijk dat het de veel spant dan het voel wel aan dat iemand bij de keel grijp .
Beoordeling melden
2 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket niet geleverd, nog geen feedback op mijn vraag waar het vast zit. Pakket blijft zitten in winkelmand op de website en de app werkt niet.
Beoordeling melden
21 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering beloofd van 1à2 werkdagen maar na 1 week is mijn artikel nog niet aangekomen in de winkel Zwaar teleurgesteld
Beoordeling melden
30 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Retourkosten

Spijtig, dat wanneer er iets geleverd en geleverd wordt in een shop, er toch 10.95 aangerekend wordt!
Beoordeling melden
AV
Ashley V.
Zwevegem
18 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Reactietijd te lang + antwoord niet passend . Te laat leveren vinden jullie blijkbaar normaal .
Beoordeling melden
11 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Misschien bij de maten vermelden of het Fr maten zijn of de nl. Heb 2x moeten terug sturen
Beoordeling melden
19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog niets gekregen! Vertrek over 2 dagen op verlof dus zal terugsturen worden
Beoordeling melden
IV
isabelle v.
sint-laureins
3 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds niet aangekomen in de winkel, trage service!
Beoordeling melden