hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

343 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.910 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .

Meest relevante negatieve beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een bestelling die 19 dagen onderweg is en waar niemand in het hele bedrijf iets over kan zeggen, enkel dat het vast staat in het magazijn is een hele slechte en beroerde firma! Telefonisch niet bereikbaar, je hangt uren aan de lijn en via chat wordt van alles beloofd, maar niemand die er iets aan doet.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(8)
(5)
(15)
Resetten
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
klantendienst onbereikbaar
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling vorige week woensdag gedaan en ik heb nog steeds geen bericht of? mijn bestelling al aangekomen is in de winkel in torhout😏 Vorig weekend was een lang weekend, ok. Maar we zijn intussen al meer dan 2 werkdagen verder, niet?
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lange levertijd

Ik heb na een week mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is nog altijd niet toegekomen in de winkel
Beoordeling melden
ED
Evelien D.
Zaamslag
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een week na bestelling en nog niets ontvangen...
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Weten als je je maat doorgeef dat het de juist maat is dat je ze niet moet terug gaan na de winkel om te wisselen Anders alles perfect
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bh stuk na 2 maanden beugel eruit en krijg geen oplossing
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
verpakking (losse plastic zak?) zonder naam afgehaald in winkel
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Trage levering
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Waardeloos bedrijf met de meeste slechtste klantenservice ooit!

Een bestelling die 19 dagen onderweg is en waar niemand in het hele bedrijf iets over kan zeggen, enkel dat het vast staat in het magazijn is een hele slechte en beroerde firma! Telefonisch niet bereikbaar, je hangt uren aan de lijn en via chat wordt van alles beloofd, maar niemand die er iets aan doet.
Beoordeling melden
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Topje beha

De levering is ging heel vlotjes . Kwaliteit is prima . Pasvorm redelijk behalve dan aan de nek vind ik persoonlijk dat het de veel spant dan het voel wel aan dat iemand bij de keel grijp .
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling onvolledig. Na contact met Hunkemöller wacht nog steeds op zogezegde mail voor het vervolg. Vind dit spijtig voor mij geen aanrader.
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket niet geleverd, nog geen feedback op mijn vraag waar het vast zit. Pakket blijft zitten in winkelmand op de website en de app werkt niet.
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering beloofd van 1à2 werkdagen maar na 1 week is mijn artikel nog niet aangekomen in de winkel Zwaar teleurgesteld
Beoordeling melden
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb geen antwoord ontvangen op mijn mail, vandaar mijn score.
Beoordeling melden
IV
isabelle v.
sint-laureins
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds niet aangekomen in de winkel, trage service!
Beoordeling melden
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Al 1 week aan het wachten bestelling nog niet geleverd!
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi ingepakt in plastic en in doos. Snelle levering.
Beoordeling melden