hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)Reviews

: 18.416Uitstekend

4,51

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
hunkemoller.be (NL) is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.be (NL) kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 nov. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
hunkemoller.be (NL) is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.be (NL) kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

546 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

18.416 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 aug. 2022
 
van S V.
Prima geregeld behalve de levertijd die toch wat langer duurt dan bij bestelling aangegeven. De 1 à 2 dagen zijn uiteindelijk 3 à 5 dagen maar voor het overige is alles naar wens verlopen
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 feb. 2022
 
De communicatie met de klantenservice is enorm bagger. Eerst hang je enkele uren aan de lijn. Waar je geen gehoor krijgt. Vervolgens stuur je via de chat. Er zijn 14 wachtende voor u. Ok het is druk voor iedereen. Snap ik. Maar net als je aan de beurt bent wordt de chat afgesloten dit 2x. Na enkele uren de klantenservice proberen te bereiken. Probeerde ik het via mail. Eerste reactie van een medewerker enkele dagen later gaat als volgt we kunnen niks voor u doen. De case wordt afgesloten( Linda ) … hele fijne manier van communiceren zo. Ik doe een aankoop van enkele slipjes waardoor ik een betere prijs krijg voor 5 stuks. Daarna wil ik een tas aankopen waarvoor ik een voucher heb van -20% deze blijkt dan niet te werken in de app of de korting van 5 slipjes vallen weg. Dus dien ik de tas apart te bestellen met korting om vervolgens verzendkosten te betalen of naar een winkel rijden om daar 20% korting te krijgen. Wat doe ik dan al heel de tijd online ? De communicatie met jullie medewerkers is geweldig… 🙄 niet vriendelijk, niet oplossend denkend en zo snel mogelijk de case willen afsluiten. Goed bezig Hunkemöller !
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
J'avais trouvé dan le magasin en solde un pantalon de pantalon de pijama qui me plaisait mais plus la chemise. Je l'ai trouvé en ligne et ai demandé de la livrer en magasin. La livraison au magasin a été rapide. Le personnel du magasin est également très aimable.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
De webshop is heel duidelijk en gemakkelijk. Bij het omruilen in Wijnegem shopping center werd ik uitzonderlijk goed geholpen door 2 dames. Ik ben hun naam vergeten, maar ze hadden beide een hoofddoek met donkere ogen. Ik wil even benadrukken dat ze super waren!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Vlotte online service en opvolging. Jammer dat bepaalde artikelen buurt in elke winkel te vinden zijn. Ook niet online. (Bv Zwart lederen setje)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
De bestelde items waren juist geleverd eentje ga ik terug brengen vindt ik niet mooi de andere perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Ik vind Hunkemöller goed enkel de informatie op de site mag iets duidelijker zijn voor mij
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
 
Producten voldoen volledig aan de verwachting. Snelle levering, prima service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Ik bestel. Ga het afhalen bij heel toffe personeel op de Meir in Antwerpen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
 
Directe levering en netjes verpakt Ik ben altijd te vreden van de kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Overzichtelijke webshop. Snelle, gratis levering. Vriendelijk personeel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Gemakkelijk bestellen online, snel geleverd aan huis
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
verbetere beschikbaarheid van bepaalde artikelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering in de winkel zoals beloofd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Lange leveringstijd is minder aangenaam.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Correcte en snelle service Topkwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Alles naar wens en volgens verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Tevreden ben blij met de laatste sale.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Prima prijs-kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
De levering ging snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
De vlugge levering is heel fijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
 
Goede kwaliteit. Vlugge service
Beoordeling melden