Certificaat voor hunkemoller.be (NL)

No. X5395E1D3A8FA29CFF152DEEFA4C7C05A
 

Geldig vanaf
16-11-2016
Geldig tot
15-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)



Goed

4.40/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.878 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.be (NL) al 10.352 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Zeer goede kwaliteit en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
15-06-2019
zit perfect, geen knellingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
15-06-2019
Super mooie bikini en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
15-06-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
15-06-2019
Voor een 1ste keer online te bestellen zelfs beter dan goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
15-06-2019
Handig om SMS te krijgen als het in winkel gearriveerd is, handig dat ik in winkel nog mag passen en ik had een heeeeeeel vriendelijke verkoopster die oprecht vriendelijk overkwam, zonder moeite, chapeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
15-06-2019
Snel juist en nauwkeurig geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
15-06-2019
Alles prima de luxe
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
15-06-2019
Super bediening in Heist op den berg.Alvast heel erg bedankt Heidi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
15-06-2019
Levertermijn
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
15-06-2019
Makkelijk besteld via app
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
Snelle levering, product van goede kwaliteit, zoals te verwachten van dit merk en goede service Enkel de verzendingskosten liggen wat aan de hoge kant...
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
alles dik oke
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
Alles was tiptop in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
Perfecte maat, mooie pasvorm, levering kan sneller...
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
Snelle levering, correct afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
Toen ik mijn pakketje ging afhalen, zijn mijn dochter en ik bijna uit de winkel gezet... ja we waren een beetje laat. De verkoopster bleef in overleg met vorige klant en de dochter ziet de leuke korte pyama sets.... snel 1 passen voor de maat. verkoopster was blijkbaar niet blij dat we onze 6-7e bestelling deden van de maand. Beetje beleefdheid graag? Voor de rest alles tip top I Hunkemöller.
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
13-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
13-06-2019
alles verliep helemaal prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
13-06-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
13-06-2019
Snelle service
1tip; bestelling laten toekomen in een winkel en dan pas betalen als je het gepast hebt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
13-06-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
13-06-2019
Zeer goede service ivm afhaling en terugzending via de winkel in Tongeren
Jammer genoeg moest ik mijn bestelling terug zenden .
Dag erna ontving ik mijn saldo.
Tevreden met de service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
13-06-2019
Levering duurde méér dan 2 weken. Het geld werd WEL netjes geint

Service (klantenserivce): zeer slecht Standaard-antwoord ontvangen op zeer uitgebreide klachtenmail Klantenservice streeft niet naar continuous improvement. Klant staat zeker niet centraal

Problemen met Bpost kan men vermijden/verhelpen door een andere leverancier te kiezen.
1.00
Slecht

hunkemoller.be (NL) antwoordt: 14-06-2019
.Beste klant, dat vinden wij erg vervelend. De klantenservice neemt contact met je op. Liefs, Hunkemöller

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
13-06-2019
Correct
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
13-06-2019
Vlot en gemakkelijk
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
13-06-2019
Zo gezegd is mijn pakket vorige week maandag geleverd maar niet dus. Ik moet nu wachten tot zondag 2 weken later en als ik het dan nog niet heb dan gaat Hunkemöller actie ondernemen.
1.00
Slecht

hunkemoller.be (NL) antwoordt: 14-06-2019
.Beste klant, Ik zie dat jij over dit onderwerp inmiddels contact heeft gehad met mijn collega van de klantenservice. Ik ga ervan uit dat je vraag hiermee is behandeld. Mocht je nog meer vragen aan ons hebben, neem contact met de klantenservice. Liefs, Hunkemöller

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
13-06-2019
Zeer tevreden over de webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
13-06-2019
Fijne stof. Leuke aankoop. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
12-06-2019
Bestelling volledig in orde. Tijdig geleverd en prima verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
12-06-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
12-06-2019
Top snel levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
12-06-2019
1 bh terug binnengebracht in de winkel en nog voor ik thuis was, stond het geld al terug op mijn rekening.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
12-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
12-06-2019
HEEL TEVREDEN
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
12-06-2019
Nog steeds geen pakket ontvangen ondanks de levertermijn die reeds verstreken is. In de winkel sturen ze je gewoon wandelen wanneer ze vaststellen dat je pakket er niet is. En dat zonder zelf eens te communiceren met het hoofdkantoor omtrent de levering. In plaats daarvan gaan ze in discussie over het feit dat mijn trackinggevens via post nl niet kloppen terwijl deze in hun eigen mail staan.
1.00
Slecht

hunkemoller.be (NL) antwoordt: 13-06-2019
.Beste klant, Ik zie dat jij over dit onderwerp inmiddels contact heeft gehad met mijn collega van de klantenservice. Ik ga ervan uit dat je vraag hiermee is behandeld. Mocht je nog meer vragen aan ons hebben, neem contact met de klantenservice. Liefs, Hunkemöller

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
12-06-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
12-06-2019
De levering duurt een beetje te lang
4.33
Goed

hunkemoller.be (NL) klantbeoordeling

hunkemoller.be (NL)

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.be (NL) werd op 16-11-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze Omni-Channel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Frankrijklei 65 bus 7/8
2000 Antwerpen
België
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.be (NL)
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.be (NL).

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.