Certificaat voor hunkemoller.be (NL)

No. X5395E1D3A8FA29CFF152DEEFA4C7C05A
 

Geldig vanaf
16-11-2016
Geldig tot
15-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.217 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.be (NL) al 7.567 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
10-12-2018
Het is de tweede keer dat ik bestel bij jullie Alles is tot in de puntjes inorde. Bestelling is tijdig en mooi verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
10-12-2018
mijn eerste online bestelling is goed verlopen met uitzondering van de bestelde en betaalde geschenkdoos die niet bijgeleverd was. Dit werd gelukkig rechtgezet van de vriendelijke verkoopster in de Hunkemullerwinkel van Ninove waarvoor dank.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
21-11-2018
10-12-2018
Door de black Fridaydeals duurde het iets langer dan verwacht.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
10-12-2018
Bestelling zou binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd worden is uiteindelijk 6 werkdagen geworden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
10-12-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
10-12-2018
De trui was te kort aan de mouwen maar probleemloos kunnen ruilen voor een andere. Super service in eeklo.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
10-12-2018
Vrij snelle levering,goede producten, uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
10-12-2018
Mooie body, goede levering en service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
10-12-2018
Livraison rapide et facile
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
10-12-2018
Goede leveringstijd, uitstekende producten, goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
10-12-2018
1 artikel te klein, terug gezonden volgens de richtlijnen maar niks ontvangen van terugbetaling.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
10-12-2018
Maten perfect snelle levering goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
10-12-2018
Service verschilt van winkel tot winkel, algemeen toch tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-12-2018
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
09-12-2018
Snelle en goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
09-12-2018
Alles was in orde. Bestelling kwam wel 1 dag later aan dan verwcht
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
09-12-2018
Altijd goede service en gemakkelijke manier van bestelling en afhaling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
09-12-2018
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
21-11-2018
09-12-2018
De bestelling was deze keer aan de late kant
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
09-12-2018
Geen verdere toelichting nodig.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
09-12-2018
bijbehorende papieren klopte niet
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
09-12-2018
Ik had 20 min moeten zoeken achter een parkeerplaats en kreeg mijn bestelling niet mee omdat ik mijn bevestigingsmail niet kon tonen. Mijn identiteitskaart was niet voldoende. Ik vind dit papierverspilling. De winkeljuffrouw wou ook geen uitzondering maken want met de nieuwe privacywetgeving
Ik denk dat het weer even zal duren voor ik weer bij jullie bestel. Spijtig
1.67
Matig

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
09-12-2018
Het is zeer dom dat je na bestelling het adres niet meer kan wijzigen ondanks dat het pakketje ik mijn geval nog niet eens gemaakt was.
1.00
Slecht

hunkemoller.be (NL) antwoordt: 10-12-2018
.Beste klant, Ik zie dat jij over dit onderwerp inmiddels contact heeft gehad met mijn collega van de klantenservice. Ik ga ervan uit dat je vraag hiermee is behandeld. Mocht je nog meer vragen aan ons hebben, neem contact met de klantenservice. Liefs, Hunkemöller

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
09-12-2018
Oke
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
09-12-2018
Zeer goede kwaliteit.
Alles op tijd geleverd en zeer vriendelijk bij afhaalen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
09-12-2018
Alles was perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
08-12-2018
alles zoals gewoonlijk tiptop in orde, levering op tijd en uitstekende service in de winkel bij het afhalen... ik draag al jaren dit model, en is het enige waar ik me goed in voel, het zou in die maat wel in meerdere kleurtjes mogen zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
08-12-2018
Levering duurde wel lang tussen het moment van de bestelling en het ontvangen van een bevestiging dat mijn aankoop in de winkel aanwezig was. Maar verder, juiste producten, goede producten en leuke service in de winkel. Tevreden klant
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
08-12-2018
prima service en makkelijke bestelwijze via duidelijke webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
08-12-2018
alles was ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
08-12-2018
Nog niks ontvangen
1.00
Slecht

hunkemoller.be (NL) antwoordt: 10-12-2018
.Beste klant, dat vinden wij erg vervelend. De klantenservice neemt contact met je op. Liefs, Hunkemöller

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
08-12-2018
Het artikel is te klein en jullie beschikken niet over grotere maat dat is erg jammer
2.33
Matig

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
08-12-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
08-12-2018
Niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
08-12-2018
Allesperfect verlopen zonder moeilijkheden .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
08-12-2018
Zeer goede kwaliteit
Zeer rappe bediening en zeer vriendelijke meisjes bij afhaalpunt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
08-12-2018
Levering duurde bijna twee weken en heel onduidelijk bij PostNL
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
07-12-2018
Ik vind de kleren zeer mooi ze zitten altijd goed en in de winkel zijn ze ook altijd zeer vriendelijk ik ga hier dan ook zeer graag winkelen als ik punten moet geven zou ik een 9 op 10 geven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
07-12-2018
Verzending duurt te lang
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
07-12-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

hunkemoller.be (NL) klantbeoordeling

hunkemoller.be (NL)

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.be (NL) werd op 16-11-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze Omni-Channel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Frankrijklei 65 bus 7/8
2000 Antwerpen
België
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.be (NL)
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.be (NL).

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.