hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)Reviews

: 18.207Uitstekend

4,51

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
hunkemoller.be (NL) is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.be (NL) kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 nov. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
hunkemoller.be (NL) is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.be (NL) kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

708 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

18.207 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 jan. 2022 
Overzichtelijke website, snelle verwerking van bestellingen (de volgende dag geleverd), vriendelijk en behulpzaal personeel in Brugge. Goed zo! Absoluut tevreden over mijn aankopen. Er is van de 8 bh's, één waar ik mij op heb misgekeken. De pasvorm is niet voor mijn type buste. Toch handig de guide Sexy Shape, die je helpt uit te zoeken wat je mooi vindt en wat er bij jouw type lichaam past. De spaarpunten zijn een aantrekkelijk extra ;) Ineens kreeg ik door mijn loyaliteit 20 euro korting!! Happy me, natuurlijk! Overigens is het fijn shoppen. De discretie van de afhandeling van de bestelling is een dikke PLUS.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 feb. 2022 
De communicatie met de klantenservice is enorm bagger. Eerst hang je enkele uren aan de lijn. Waar je geen gehoor krijgt. Vervolgens stuur je via de chat. Er zijn 14 wachtende voor u. Ok het is druk voor iedereen. Snap ik. Maar net als je aan de beurt bent wordt de chat afgesloten dit 2x. Na enkele uren de klantenservice proberen te bereiken. Probeerde ik het via mail. Eerste reactie van een medewerker enkele dagen later gaat als volgt we kunnen niks voor u doen. De case wordt afgesloten( Linda ) … hele fijne manier van communiceren zo. Ik doe een aankoop van enkele slipjes waardoor ik een betere prijs krijg voor 5 stuks. Daarna wil ik een tas aankopen waarvoor ik een voucher heb van -20% deze blijkt dan niet te werken in de app of de korting van 5 slipjes vallen weg. Dus dien ik de tas apart te bestellen met korting om vervolgens verzendkosten te betalen of naar een winkel rijden om daar 20% korting te krijgen. Wat doe ik dan al heel de tijd online ? De communicatie met jullie medewerkers is geweldig… 🙄 niet vriendelijk, niet oplossend denkend en zo snel mogelijk de case willen afsluiten. Goed bezig Hunkemöller !
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
zeer verzorgd mijn bestelling en de winkel in beveren waas daar zijn ze heel behulpzaam en vriendelijk van mij 10/10. het enige dat wel een beetje spijtig is dat het model diva voor grotere maten snel uit verkocht is daar zou het beter zijn voor vaste kopers een seintje te geven als er nieuwe modelen en kleurtjes binnen komen alvast bedankt gr daisy
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
zeer vriendelijk personeel in Leuven - omdat er heel weinig prothese bh's in L waren, heb ik ze online besteld en in de winkel gepast. Dan kan men het geld terug krijgen als er eentje niet ok is. Want met een aankoopbon door in de winkel te bestellen, is men niets als er erg weinig prothese bh's zijn en dus niets anders te kiezen valt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
De snelle en correcte levering. De kwaliteit van de artikelen is zeer goed. Spijtig genoeg moet je voor 70 euro shoppen voor je in aanmerking komt voor een gratis thuisbezorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Correcte beschrijving Foto's kleurcorrect Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
snelle correcte levering, grote keuze voor alle bodytypes
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
snelle levering, snelle reactie van de klantendienst,...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 uur geleden
Alles inorde, alleen spijtig van de verzendkosten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Alles is heel vlug verlopen Prima doe zo voort
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Snelle levering Heel vriendelijk in de winkel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Konnte den Bikini ohne Probleme umtauschen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022 
Zeer aangenaam en vriendelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Vlotte en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022 
Correcte en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden