hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

339 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.794 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov. 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.be (NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service van bestelling tot levering. In de winkels kunnen beter wat meer paspoppen worden ingezet. De lingerie kan je dan beter beoordelen. De BH was totaal niet mooi zoals het daar gewoon hing. Op webpagina zag het er prima uit; ook als ik het paste: heel mooi. Ik zou het nooit hebben gekocht zoals het er hing in de winkel.
LV
Lisette V.
Erembodegem

de meest kritische beoordeling

15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had problemen met die website. Telkens is mijn wachtwoord fout. Alle technieken om een nieuwe aan te maken ging niet. Telkens wanneer ik weer proberen in te loggen was mijn nieuw wachtwoord alweer fout. Verder heb ik identieke beha’s besteld als in 2019 (5) maar de kwaliteit is echt niet meer wat het was. Die elastiek is veel dunner geworden, de drie haakjes van achter zijn nu twee geworden, de stevigheid is soek en zo kan ik laar doorgaan. Ongelukkig heb on direct de etiketten verwijderd en kon ik dat niet meer retourneren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .
Beoordeling melden
DV
Diane V.
Hemiksem
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De kleur dit was de eerste keer dat ik een bruine kon hebben in dit model. Nu nog een gele
Beoordeling melden
MD
Martine D.
Erembodegem
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie collecties. Ruime keuze. Makkelijke betaling. Snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering, snel geleverd.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
SNELLE EN GEMAKKELIJKE LEVERING
Beoordeling melden
VA
Vera A.
Kalmthout
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi en goede pasvorm
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering,
Beoordeling melden
RI
Rita I.
Hasselt
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Model van slips
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
ID
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
verpakking (losse plastic zak?) zonder naam afgehaald in winkel
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering in de winkel. Thuis gepast en wat niet ok was teruggebracht. Da dag zelf nog geld terug gekregen. Mooi ondergoed tegen een mooie prijs.
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie lingerie

De makkelijke site, de snelle levering , de vriendelijke service in de winkel en natuurlijk de mooie lingerie. Voor elk wat wils
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van gekende producten Overzichtelijke site
Beoordeling melden
SD
Steffi D.
Heist op den Berg
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne bestelling en snel geleverd, sneller dan verwacht.
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi item met perfecte pasvorm. Snelle bezorging.
Beoordeling melden