hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

347 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.876 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.be (NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .

de meest kritische beoordeling

15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had problemen met die website. Telkens is mijn wachtwoord fout. Alle technieken om een nieuwe aan te maken ging niet. Telkens wanneer ik weer proberen in te loggen was mijn nieuw wachtwoord alweer fout. Verder heb ik identieke beha’s besteld als in 2019 (5) maar de kwaliteit is echt niet meer wat het was. Die elastiek is veel dunner geworden, de drie haakjes van achter zijn nu twee geworden, de stevigheid is soek en zo kan ik laar doorgaan. Ongelukkig heb on direct de etiketten verwijderd en kon ik dat niet meer retourneren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(253)
(14)
Resetten
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .
Beoordeling melden
DV
Diane V.
Hemiksem
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kleur dit was de eerste keer dat ik een bruine kon hebben in dit model. Nu nog een gele
Beoordeling melden
MD
Martine D.
Erembodegem
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie collecties. Ruime keuze. Makkelijke betaling. Snelle levering
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
SNELLE EN GEMAKKELIJKE LEVERING
Beoordeling melden
VA
Vera A.
Kalmthout
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi en goede pasvorm
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering,
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
ID
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LV
Lisette V.
Erembodegem
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service van bestelling tot levering. In de winkels kunnen beter wat meer paspoppen worden ingezet. De lingerie kan je dan beter beoordelen. De BH was totaal niet mooi zoals het daar gewoon hing. Op webpagina zag het er prima uit; ook als ik het paste: heel mooi. Ik zou het nooit hebben gekocht zoals het er hing in de winkel.
Beoordeling melden
WJ
Willy J.
Kontich
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

lingerie kompleet

De levering van BH, body, camu, en Brazilian slips, waren keurig verpakt, de verpakking is intern geplastifeerd, op een veilige manier gelebeld, om ongewenste handelingen te vermijden, de BH die het beste paste voor mij is geëvolueerd van 85B naar 90B en sluit nu beter aan.
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Snelle levering, alles mooi verpakt. Enige wat ik jammer vond, is dat ik maar 3 cadeaucheques kon gebruiken per bestelling, terwijl ik 5 bons gekregen had. Daardoor moest ik mijn bestelling opsplitsen. Niks onoverkomelijk maar gewoon jammer.
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben een zeer tevreden klant! Een leuk setje aangekregen.. Snel geleverd.. Helemaal juist in prijs en een mooie kwaliteit en ik voelde me weer op en top vrouw! ❤️
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Komt altijd perfect gesloten verpakt toe zodat jet bij de juiste persoon terecht komt. Zeer mooi gerief en betaalbaar...leuke dingen zowel´lief als stout 😁
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering in de winkel. Thuis gepast en wat niet ok was teruggebracht. Da dag zelf nog geld terug gekregen. Mooi ondergoed tegen een mooie prijs.
Beoordeling melden