hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

343 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.910 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .

Meest relevante negatieve beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een bestelling die 19 dagen onderweg is en waar niemand in het hele bedrijf iets over kan zeggen, enkel dat het vast staat in het magazijn is een hele slechte en beroerde firma! Telefonisch niet bereikbaar, je hangt uren aan de lijn en via chat wordt van alles beloofd, maar niemand die er iets aan doet.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(247)
(15)
Resetten
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

aankoop

goede informatie bij aankoop
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie setjes en toch van beter kwaliteit .Ook om te bestellen online omwille de maten van de verschillende modellen van setjes toch steeds terug passen .
Beoordeling melden
LV
Lisette V.
Erembodegem
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service van bestelling tot levering. In de winkels kunnen beter wat meer paspoppen worden ingezet. De lingerie kan je dan beter beoordelen. De BH was totaal niet mooi zoals het daar gewoon hing. Op webpagina zag het er prima uit; ook als ik het paste: heel mooi. Ik zou het nooit hebben gekocht zoals het er hing in de winkel.
Beoordeling melden
WJ
Willy J.
Kontich
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

lingerie kompleet

De levering van BH, body, camu, en Brazilian slips, waren keurig verpakt, de verpakking is intern geplastifeerd, op een veilige manier gelebeld, om ongewenste handelingen te vermijden, de BH die het beste paste voor mij is geëvolueerd van 85B naar 90B en sluit nu beter aan.
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Snelle levering, alles mooi verpakt. Enige wat ik jammer vond, is dat ik maar 3 cadeaucheques kon gebruiken per bestelling, terwijl ik 5 bons gekregen had. Daardoor moest ik mijn bestelling opsplitsen. Niks onoverkomelijk maar gewoon jammer.
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben een zeer tevreden klant! Een leuk setje aangekregen.. Snel geleverd.. Helemaal juist in prijs en een mooie kwaliteit en ik voelde me weer op en top vrouw! ❤️
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Komt altijd perfect gesloten verpakt toe zodat jet bij de juiste persoon terecht komt. Zeer mooi gerief en betaalbaar...leuke dingen zowel´lief als stout 😁
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering in de winkel. Thuis gepast en wat niet ok was teruggebracht. Da dag zelf nog geld terug gekregen. Mooi ondergoed tegen een mooie prijs.
Beoordeling melden
AD
Andrea D.
Overijse/Belgien
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie bh’s voor een redelijke prijs en altijd leuke kleurtjes. Ook grote cupmaten zijn beschikbaar al zou de keuze daar iets uitgebreider kunnen.
Beoordeling melden
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je gekozen beha pastte perfect op mijn borsten en nauwe aansluiting met mijn lichaam alsook de slip voelde aan alsof ik ze al jaren droeg .
Beoordeling melden
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfect, duidelijke site, snel geleverd in de winkel. Je mag zelfs nog passen in de winkel moest dit nodig zijn. Hele goede service
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Blij met de snelheid van de bestelling

De bestelling bereikte ons zeer snel. Alles was prima ingepakt, we vroegen een geschenkdoos en ook die was erbij.
Beoordeling melden
LC
Lisette C.
Berendrecht
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie lingerie.Fijne kortingen.Dit mag gedurende heel het jaar
Beoordeling melden
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

De modellen die in de winkel.

De modellen aanwezig in de winkel waren er in meerdere maten, niet alleen de kleine of heel grote.
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Supersnelle levering + correcte maten lingerie

Supersnelle levering, itt vele anderen wél levering de volgende dag. De maten zijn realistisch
Beoordeling melden