hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)Reviews

: 18.283Goed

4,48

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov. 2016
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
hunkemoller.be (NL) is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.be (NL) kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 nov. 2016
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
hunkemoller.be (NL) is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.be (NL) kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

612 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

18.283 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 jan. 2022 
Overzichtelijke website, snelle verwerking van bestellingen (de volgende dag geleverd), vriendelijk en behulpzaal personeel in Brugge. Goed zo! Absoluut tevreden over mijn aankopen. Er is van de 8 bh's, één waar ik mij op heb misgekeken. De pasvorm is niet voor mijn type buste. Toch handig de guide Sexy Shape, die je helpt uit te zoeken wat je mooi vindt en wat er bij jouw type lichaam past. De spaarpunten zijn een aantrekkelijk extra ;) Ineens kreeg ik door mijn loyaliteit 20 euro korting!! Happy me, natuurlijk! Overigens is het fijn shoppen. De discretie van de afhandeling van de bestelling is een dikke PLUS.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 feb. 2022 
De communicatie met de klantenservice is enorm bagger. Eerst hang je enkele uren aan de lijn. Waar je geen gehoor krijgt. Vervolgens stuur je via de chat. Er zijn 14 wachtende voor u. Ok het is druk voor iedereen. Snap ik. Maar net als je aan de beurt bent wordt de chat afgesloten dit 2x. Na enkele uren de klantenservice proberen te bereiken. Probeerde ik het via mail. Eerste reactie van een medewerker enkele dagen later gaat als volgt we kunnen niks voor u doen. De case wordt afgesloten( Linda ) … hele fijne manier van communiceren zo. Ik doe een aankoop van enkele slipjes waardoor ik een betere prijs krijg voor 5 stuks. Daarna wil ik een tas aankopen waarvoor ik een voucher heb van -20% deze blijkt dan niet te werken in de app of de korting van 5 slipjes vallen weg. Dus dien ik de tas apart te bestellen met korting om vervolgens verzendkosten te betalen of naar een winkel rijden om daar 20% korting te krijgen. Wat doe ik dan al heel de tijd online ? De communicatie met jullie medewerkers is geweldig… 🙄 niet vriendelijk, niet oplossend denkend en zo snel mogelijk de case willen afsluiten. Goed bezig Hunkemöller !
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(105)
(20)
(12)
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Artikel grootte van het honden truitje was qua grootte omschreven als chiwawa.. maar de kap is veeeeel te groot. De kap 2 x kleiner maken dan is deze dezelfde proportie als het truitje
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
ik bestel dit artikel altijd online ,spijtig wel, om dat het in de winkel niet verkrijgbaar is . Het zijn super goede midi slips , zeer goed om te sporten en voor mijn job ....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Alles was perfect, behalve 1stuk die ontbrak maar waarvan ik direct het geld teruggestort kreeg ( zonder melding vooraf)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
mogelijkheid om af te halen in winkel zonder kosten alsook het terugzenden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Bh zat heel goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
ok
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Als je reclame doorstuurt ivm spullen die je op weektijd voor 21u besteld de dag erop thuis krijgt maak het dan waar, onze bestelling is op donderdag 17u gedaan en maandag aangekomen, terwijl het voor het weekend nodig was. Geen leuke ervaring en niet voor herhaling vatbaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Alles inorde, alleen spijtig van de verzendkosten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
De snelle en correcte levering. De kwaliteit van de artikelen is zeer goed. Spijtig genoeg moet je voor 70 euro shoppen voor je in aanmerking komt voor een gratis thuisbezorging.
Beoordeling melden