hunkemoller.be (NL)- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.be (NL)
Beoordelingen:

339 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18.794 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 nov. 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.be (NL) voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service van bestelling tot levering. In de winkels kunnen beter wat meer paspoppen worden ingezet. De lingerie kan je dan beter beoordelen. De BH was totaal niet mooi zoals het daar gewoon hing. Op webpagina zag het er prima uit; ook als ik het paste: heel mooi. Ik zou het nooit hebben gekocht zoals het er hing in de winkel.
LV
Lisette V.
Erembodegem

de meest kritische beoordeling

15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had problemen met die website. Telkens is mijn wachtwoord fout. Alle technieken om een nieuwe aan te maken ging niet. Telkens wanneer ik weer proberen in te loggen was mijn nieuw wachtwoord alweer fout. Verder heb ik identieke beha’s besteld als in 2019 (5) maar de kwaliteit is echt niet meer wat het was. Die elastiek is veel dunner geworden, de drie haakjes van achter zijn nu twee geworden, de stevigheid is soek en zo kan ik laar doorgaan. Ongelukkig heb on direct de etiketten verwijderd en kon ik dat niet meer retourneren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.be (NL)

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verkoopster wist precies welke BH ik nodig had na veel miskopen. Wat nog beter kan is een gelijkaardige BH ontwerpen maar eentje met een ander uitzicht zodat niet alleen de kleur maar ook het model voor afwisseling kan zorgen.
Beoordeling melden
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Grote keuze aan artikelen . Goede prijs/kwaliteit. Gemakkelijk online te bestellen en super snel geleverd. Jammer dat sommige kleuren moeilijk te verkrijgen zijn en ook niet alle maten zijn verkrijgbaar in het model dat ik wens.
Beoordeling melden
24 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie collectie, niet duur, ordelijke winkel, vriendelijk personeel Graag grotere maten BH's wat de omtrek betreft.... heel belangrijk als je wat breder bent
Beoordeling melden
22 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs/kwaliteit is heel goed. Verpakking om op te sturen is met heel veel plastiek. Iedere slip apart verpakt + een plastieken kapstok
Beoordeling melden
11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, snelle en vlotte levering. Helaas nog steeds alleen maar zwarte of witte BH's te verkrijgen in de grote maten.
Beoordeling melden
CV
Chris V.
LEUVEN
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij online bestelling, snelle levering, ik laat het leveren in mijn winkel en altijd vriendelijke service
Beoordeling melden
14 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
de artikels voldeden aan de verwachtingen volgens afbeelding, prima
Beoordeling melden
LV
Lucienne V.
Beringen
9 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk om bestelling te plaatsen en geen lange wachttijden
Beoordeling melden
21 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, product voldeed aan mijn verwachtingen
Beoordeling melden
6 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik ben zeker tevreden over se service en de kwaliteit
Beoordeling melden
9 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wordt altijd netjes op tijd geleverd goede service
Beoordeling melden
NV
Nancy V.
Dendermonde
15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel vriendelijk in de winkel. Snelle levering.
Beoordeling melden
3 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering op tijd en bestelde lingerie perfect.
Beoordeling melden
3 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service. Meer maten in de winkel.
Beoordeling melden
19 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
het was de eerste keer zo bestelt
Beoordeling melden
13 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
mijn bestelling vlug afgehandeld
Beoordeling melden
12 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt, tijdig geleverd.
Beoordeling melden
19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
modieus en voordelig in prijs
Beoordeling melden
6 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden, goed verpakt
Beoordeling melden
MA
14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden