Logistiekdirect- Logo - Beoordelingen

Logistiekdirect
Beoordelingen:

389 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.207 beoordelingen in totaal  

4,34
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel goed ontvangen binnen de drie dagen. Het voldoet ook aan onze wensen. Spijtig dat de track & trace van jullie toevertrouwde partner Post NL niet functioneerde. Parcel was niet te volgen. Van jullie tot het sorteercentrum was het ok. Maar toen liep het mis. Toch vervelend want op die manier ben je gedurende geruime tijd toch aangewezen om thuis te blijven. Uiteindelijk heeft dit niks met jullie service te maken maar wel met die van Post NL.

Meest relevante negatieve beoordeling

22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij gebruiken al jaren de CMR's en andere producten van Logistiekdirect , en zijn altijd super tevreden geweest . juist van de laatste levering zijn wij helemaal niet tevreden . De dozen CMR's moesten geleverd worden door Post-NL . Op de bewakingscamera zien wij de bestelwagen aangereden komen . Hij stop bij ons op de inrit voor de poort , draait zijn bestelwagen om en rijd gewoon door . Niet uitgestapt , niet gebeld , gewoon door gereden . ook al stond de buitendeur van ons kantoor wagenwijd open . ik kan begrijpen dat deze koeriers gehaast zijn en niet veel tijd verspillen op hun stopplaats , maar uitstappen en aanbellen is toch niet moeilijk denk ik dan zo . Hij was zo snel weg , dat wij nog niet de tijd hadden om op de knop van de poort te drukken . Wij bestellen bij jullie omdat wij zelf geen tijd hebben om dergelijk producten in de speciaalzaak op te halen , en daarom laten wij ze leveren . Maar om dan een mail te krijgen met daarin de verwijzing naar een plaatselijk ophaalpunt van Post-NL , waar we het kunnen gaan afhalen . Is net het zelfde als dat wij het zelf gaan halen in de speciaalzaak . Dit kan echt de bedoeling niet zijn vind ik . Ons ongenoegen gaat niet uit naar Logistiekdirect , maar wel naar Post-NL . Vriendelijk groeten Distributie Govaerts
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Logistiekdirect

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(14)
(9)
(32)
Resetten
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit is matig. Het inbindapparaat is van goede kwaliteit maar de ponsen mogen een stuk scherper zodat de gaten mooier zijn en het ponsen vlotter gaat.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
28 mei 2024
Hartelijk bedankt voor je review. We gaan dit zeker doorgeven aan de betrokken afdeling.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
beste. er is nog steeds 1 pakket niet geleverd is nu al bijna 2weken bezig . de andere 2paketten zijn wel geleverd die waren ook wel met een week verschil .het product op zijn eigen is goed. had toch zeer graag de rest ook nog ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
8 dagen geleden
Beste Luc, jammer dat te horen. We gaan dit opvolgen, zodat je je bestelling zo snel mogelijk kunt ontvangen. Onze excuses hiervoor.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Verandering kwaliteit zijdepapier

Ik bestelde hetzelfde zijdepapier als vorig jaar maar merk helaas kwaliteitsverschil. Daarom was ik minder tevreden deze keer.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
7 dagen geleden
Hartelijk bedankt voor je review. We nemen dit mee in ons kwaliteitsoverleg.
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

kwalitatief niet ok

na 1 week al twee riemen stuk vorige stuk pas na enkele jaren
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
8 mei 2024
Hartelijk bedankt voor je review. We nemen persoonlijk contact met je op om dit op te lossen.
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb nog geen goederen ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
16 mei 2024
Hartelijk bedankt voor je review. Het klopt inderdaad dat je deze nog niet ontvangen hebt. Hier zat namelijk een levertermijn op. We verwachten dit morgen bij je te leveren.
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Deze tool is redelijk

Deze tool werkt op zich prima, maar de sterke van de magneten zijn niet zo goed waardoor je het horizontaal niet kan opstellen... Verticaal werkt het wel prima. Ik ben op zich wel tevreden over de aankoop, mijn spanbanden zijn in no time opgerold.. zeker als je er 14 stuks van hebt. verticaal werkt het wel primaafgewerkt en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
2 apr 2024
Hartelijk bedankt voor je review! We nemen deze feedback zeker mee in onze evaluatie.
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit levering

Beste, De chauffeur is deze morgen langs geweest met 1 pallet kartonnen dozen en 1 grote rol schuimfolie. Dit werd zonder ontvangst van een leveringsbon gedumpt op het trottoir net voor de postbussen waardoor de postbode geen briefwisseling zal kunnen afgeven. In principe zou ik dan samen met de chauffeur naar ons magazijn rijden om daar de goederen te laten leveren, maar deze keer was hij al vertrokken. Bijgevolg moeten wij nu een apart transport regelen en zullen er ons bijkomende kosten worden aangerekend. Als de dozen kapot zijn door de regen zullen wij niet nalaten jullie hiervan een factuur te bezorgen. Gelieve mij hiervan de bon te willen bezorgen en nadrukkelijk aan de chauffeur uit te leggen dat dit geen manier is van werken. De chauffeur trouwens, spreekt geen woord Nederlands enkel wat Frans.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
2 apr 2024
Hartelijk bedankt voor je review. We nemen persoonlijk contact met je op om dit op te lossen.
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

De levertijd van het product staat op…langer dan notmal

De levertijd van het product staat op de website als 3 dagen, maar de levering duurde 4 dagen. De accu van de machine die ik kocht, laadde niet op en ik heb hem teruggestuurd voor reparatie. Er werd mij verteld dat ze het zouden repareren en dat ik het binnen twee werkdagen terug zou ontvangen, maar het is inmiddels 5 werkdagen geleden en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik bel en ze zeggen dat ze het transportbedrijf niet kunnen bereiken. Ik vertrouwde deze site, nu kan ik niet werken en het is niet duidelijk wanneer ik deze zal ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
26 mrt 2024
Hartelijk bedankt voor je review. Wij hebben persoonlijk contact met je opgenomen om dit op te lossen.
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog altijd geen zending ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
5 apr 2024
Hartelijk bedankt voor je review. We hebben mail contact over dit probleem en zullen dit zo verder oplossen.
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
als je iets besteld, en je hebt het nog niet aangekregen, hoe kan ik dan iets beoordelen? Begrijp het niet , maar steeds problemen met Post.NL, terwijl ik vaak zaken bestel uit het buitenland (etsy) en nooit problemen met de levering, kan er dan niemand eens iets aan doen dat Post.NL een boete krijgt voor de verdwenen goederen ??? is niet de eerste keer voor mij, tenslotte neem je een dag vrij omdat ze zogezegd komen, erg in deze zo moderne maatschappij
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
6 mrt 2024
Hartelijk bedankt voor je review. Wij nemen dit zeker mee in ons overleg met PostNL om onze service te verbeteren. We hebben al persoonlijk contact met je in verband met je bestelling.
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verpakking van de opvulchips

De opvulchips waren verpakt in zakken die te licht zijn en gemakkelijk openscheuren tijdens het transport. Twee van de vijf zakken waren gescheurd. Ik vind de chips ook iets te groot. En niet goedkoop.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
6 mrt 2024
Hartelijk bedankt voor je review. We gaan dit zeker meenemen om onze service te verbeteren. We nemen even persoonlijk contact met je op om dit op te lossen.
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds geen levering ontvangen... Direct verzonden? weinig geloofwaardig...geen feedback omtrent verzending terwijl je dat bij aparte betaling toch zou mogen verwachten een opvolgcode te krijgen..
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
11 mrt 2024
Hartelijk bedankt voor je review. We nemen persoonlijk contact met je op om dit op te lossen.
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 1 week na geen levering van goederen
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
5 mrt 2024
Hartelijk bedankt voor je review. Wij nemen persoonlijk contact met je op, want volgens de track & trace werd dit al geleverd.
7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Produkt ok.

Over het uiteindelijk geleverd product ben ik tevreden, alleen de communicatie omtrent de leverdatum was voor mij persoonlijk zeer slecht. Ik heb nooit een leverdatum gekregen waardoor ik gewoon thuis zat te wachten. Uiteindelijk heeft het een week geduurd vooraleer ik het produkt had.
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

1 produkt met vragen.....

Bestelde dozen zijn top! Maar had ook 'kraft tape' besteld..... en versta niet hoe ik die kan gebruiken! Dacht dat die zelfklevend ging zijn.... maar is niet het geval.... Kunt u me meer info geven?
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
8 jan 2024
Hartelijk bedankt voor je review. We geven je met plezier meer uitleg over de tape. De papiertape is dus gemaakt van papier met een lijmlaag van gom. Dit is vergelijkbaar met een envelop. Om de lijm te activeren op de tape is er water nodig. De papiertape is daarom alleen geschikt voor verwerking in een manuele papierplakband dispenser type B6 (https://www.logistiekdirect.be/papierplakband-dispenser-b6).
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Service is heel goed, snelle verzending maar de 50 mails die ik krijg om een beoordeling te geven zijn er teveel aan. Niet iedereen heeft tijd of zin daarvoor.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
21 sep 2023
Hartelijk bedankt voor je review. We geven het door aan de betreffende departement.
30 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
levering bij een bedrijf na kantooruren??? uiteindelijk pakket kunnen gaan afhalen bij een postpunt, niet de juiste service
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
30 aug 2023
Hartelijk bedankt voor je review! Wij werken elke dag hard om ons te verbeteren. Wij nemen dit zeker mee in onze gesprekken met onze transporteur.
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
ketting cmr's waren niet 100% in orde , printer kon niet aannemen aangezien slechte sortering.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
19 sep 2023
Hartelijk bedankt voor je review! Dit helpt ons om onze kwaliteit elke dag te verbeteren.
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levertermijn werd uitgesteld, waardoor mijn factuur zal volgen in een ander boekjaar.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
5 jan 2024
Hartelijk bedankt voor je review. Wij nemen dit mee om onze dienstverlening te verbeteren.