Logistiekdirect- Logo - Beoordelingen

Logistiekdirect
Beoordelingen:

375 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.169 beoordelingen in totaal  

4,33
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 jul 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Logistiekdirect voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel goed ontvangen binnen de drie dagen. Het voldoet ook aan onze wensen. Spijtig dat de track & trace van jullie toevertrouwde partner Post NL niet functioneerde. Parcel was niet te volgen. Van jullie tot het sorteercentrum was het ok. Maar toen liep het mis. Toch vervelend want op die manier ben je gedurende geruime tijd toch aangewezen om thuis te blijven. Uiteindelijk heeft dit niks met jullie service te maken maar wel met die van Post NL.

de meest kritische beoordeling

22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij gebruiken al jaren de CMR's en andere producten van Logistiekdirect , en zijn altijd super tevreden geweest . juist van de laatste levering zijn wij helemaal niet tevreden . De dozen CMR's moesten geleverd worden door Post-NL . Op de bewakingscamera zien wij de bestelwagen aangereden komen . Hij stop bij ons op de inrit voor de poort , draait zijn bestelwagen om en rijd gewoon door . Niet uitgestapt , niet gebeld , gewoon door gereden . ook al stond de buitendeur van ons kantoor wagenwijd open . ik kan begrijpen dat deze koeriers gehaast zijn en niet veel tijd verspillen op hun stopplaats , maar uitstappen en aanbellen is toch niet moeilijk denk ik dan zo . Hij was zo snel weg , dat wij nog niet de tijd hadden om op de knop van de poort te drukken . Wij bestellen bij jullie omdat wij zelf geen tijd hebben om dergelijk producten in de speciaalzaak op te halen , en daarom laten wij ze leveren . Maar om dan een mail te krijgen met daarin de verwijzing naar een plaatselijk ophaalpunt van Post-NL , waar we het kunnen gaan afhalen . Is net het zelfde als dat wij het zelf gaan halen in de speciaalzaak . Dit kan echt de bedoeling niet zijn vind ik . Ons ongenoegen gaat niet uit naar Logistiekdirect , maar wel naar Post-NL . Vriendelijk groeten Distributie Govaerts
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Logistiekdirect

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Logistiek Direct opzich is betrouwbaar en de producten zijn altijd ok. Enkel de leveringen verlopen niet goed. Bestellingen keren vaak terug naar de afzender zonder dat we iemand gezien hebben. We zijn een bedrijf dat 24/24 en 7/7 open is maar toch verlopen de leverinigen niet zoals het zou moeten. En daarom bestellen we regelmatig zelfde artikelen ergens anders.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd een fort steekwagen Deze bevalt niet heb oudere versie Die veel lichter kantelt bij deze zit wiel 8 cm verder van product dat je wil opheffen Gevolg moet veel meer kracht zetten om om te trekken
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
7 mei 2024
Hartelijk bedankt voor je review. Wij gaan dit zeker meenemen in ons kwaliteitsoverleg.
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en verzonden. Enkel vondt ik de levertijd wat aan de lange kant. Verder goede kwaliteit van spanriemen.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het was voor 1 van onze afdelingen dus heb het pakket niet gezien, maar ik vond wel dat het vlug geleverd was
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
The ordered products correspond to the description and of ok quality.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en correcte afhandeling. Prima service.
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs kwaliteit van de spanbanden zeer goed
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, zonder problemen
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct afgehandeld
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie prijs snelle service
Beoordeling melden
10 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle levering
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
uitgebreid gamma
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
gewoon top!!!!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
correctheid
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
alles ok
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden