UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.be
Beoordelingen:

2.160 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.629 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
wij zijn al jaren klant bij cartridgewinkel. er deed zich een probleem voor met onze toners die we besteld hadden, dit was de eerste keer dat we dit tegenkwamen. cartridgewinkel heeft ons dan ook direct verder geholpen om zo snel als mogelijk verder te helpen met ons probleem. dit zijn mensen met vakkennis en niet zomaar een zoveelste webwinkel!! meestal als ik een probleem heb met online aankopen heb ik altijd een hele boel werk en miserie, BIJ HEN NIET!!!! direct verder geholpen, snelle en klare antwoorden, en correct afgehandeld! een echte aanrader om bij cartridgewinkel te bestellen! Hartelijk dank voor jullie hulp en ondersteuning en snelle afhandeling!!!! wim soffers

de meest kritische beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat vlot en de levering is correct. Maar de timing lijkt nergens op: bestelling op donderdag, levering op woensdag, bijna een week later. Ook het "vandaag besteld, morgen geleverd" klopt niet. Dit is het verloop: 07.12 avond Bestelling 08.12 00:23 Mail met bestelbevestiging en factuur 08.12 16:14 Mail: bestelling is ingepakt en verzonden naar DHL 08.12 21:38 Mail van bpost: wij gaan uw pakje bezorgen 13.12 09:24 Mail van bpost: levering op 12.12 tussen 08:53 en 11:57 13.12 10:10 Levering door bpost
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Epson xl's besteld, perfect zoals op de website, enkel de foto op de website klopte niet wat voor verwarring zorgde. Na enkele mails was het snel duidelijk dat de bestelling klopte. Vriendelijke klantendienst die snel reageren en je met concrete info helpen. (zelfs meer gekregen dan besteld 😅)
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
6 dagen geleden
Bedankt voor uw geweldige review! Helaas was er wat verwarring ontstaan en ben blij dat we u duidelijkheid hebben kunnen geven. We wensen u veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Eerste bestelling

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. helaas was er een foutje bij de levering maar via de chat werd dit onmiddellijk in orde gebracht. 2 dagen nadien werd het correct artikel geleverd. De inkt zelf kan ik nog niet beoordelen omdat deze nog maar net vervangen is.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
25 mrt 2024
Heel fijn te horen dat we u goed hebben kunnen helpen. Onze klantenservice staat graag voor u klaar. We wensen u alvast veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Korting

In januari kreeg ik voor mijn verjaardag een code voor een korting van 15% bij mijn volgende bestelling. Toen ik een bestelling plaatste vorige week (eind maart) werd er slechts 10% korting gegeven. Ok, ik kreeg korting maar niet de beloofde. Dit wou ik even vermelden
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Makkelijk bestelproces en zeer snelle levering

Op zich zijn wij heel tevreden over het bestelproces en snelheid van leveren. Op zich kunnen wij nog geen beoordeling geven over de bestelde printcartridges zelf. Wij vertrouwen erop dat wij het juiste type hebben gekozen en dat deze van goede kwaliteit zullen zijn.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering ! Ik heb de cartridges niet geplaats daar mijn vorig nog werkt. De uitleg die er is bijgeleverd voor het werken van mijn HP 2549 is er niet , mijn printer heeft geen display. Wat kan ik doen als ik ze wil plaatsen ? bedankt lieve Janssens
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
25 mrt 2024
Bedankt! Deze is voor deze printer niet van toepassing. U kunt kijken of het via de pc zou kunnen. We willen u bedanken voor uw review en wensen u veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
LR
Liefke R.
Oostakker
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top service!

Jammer dat mijn printer niet werkte met het product dat ik bij UwCartridgewinkel kocht, maar de hulp die geboden werd maakt dat goed. Goede begeleiding, snelle respons en garantie zonder discussie.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Superservice na verkoop. Problemen met onze printer en inktcartridges die we niet meer kunnen gebruiken worden gecrediteerd. Onze volgende cartridges zullen opnieuw bij jullie worden aangekocht
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
7 dagen geleden
Bedankt voor dit geweldige compliment. We denken met onze klanten mee in oplossingen en heel fijn te horen dat u dit waardeert. We zien u graag terug. Met kleurrijke groet, Desirée
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed, maar geen 24u.

De cartouche werkt. Dat is het bijzonderdste. Maar wel 72u ipv 24. Niet enkel omwille van BPost. Voor de deadline besteld, maar het duurt toch 24u voor dat het pakje uit de deur is.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 apr 2024
Fin dat u de kwaliteit als goed kunt ervaren. Spijtig dat uw zending vertraging heeft opgelopen bij BPost. Ons excuus daarvoor en we hopen dat het de volgende keer wel binnen de tijd bij us is. Kleurrijke groet, Erik
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde goed werkt goed maar kreeg wel een foutmelding dat het géén originele cartridgen zijn .Mischien recentere chip voorzien.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website met een uitgebreid aanbod. De inktcassettes zijn zéér prijsgunstig en werken perfect. Levering zoals afgesproken.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service,snel,vriendelijk en correct. Ik had 2 niet werkende cardriges en deze zijn vervangen ,waarvoor hartelijk dank
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
2 apr 2024
We willen u bedanken voor deze geweldige review! We wensen u veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en volledig aan competitieve prijzen. En je moet niet thuisblijven voor ontvangst want het past in je brievenbus
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
9 apr 2024
Super! Wanneer uw bestelling in een envelop past, zullen we deze altijd zo verpakken zodat u er niet voor thuis hoeft te blijven. We wensen u veel printplezier toe. Met kleurrijke groet, Desirée
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij het afrekenen en het ingeven van mijn kortingscode van 5€ werkte dit niet hoewel dit mijn eerste bestelling was.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
8 apr 2024
Bedankt voor uw review. De korting is 5% op het aankoopbedrag. Mocht dit ook niet gelukt zijn dan mag u altijd contact met ons opnemen. Met kleurrijke groet, Desirée
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle verzending en ook nog een klein presentje erbij ☺ TOP ! (+ enkele handige tips over de printer)
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede ondersteuning bij aanpassen adres (huisnummer was twee maal vermeld waardoor DHL niet kon?? leveren.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
8 dagen geleden
Super! Goed te horen dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen. Met kleurrijke groet, Desirée
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beloften nakijken ik hou van een woord is een woord de producten zijn perfect en voldoen aan mijn wensen
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
7 dagen geleden
Dank u wel! We houden ons aan onze beloften. Goed te horen dat u erg tevreden bent en we hopen u dan ook weer terug te zien bij een volgende bestelling. Met kleurrijke groet, Desirée
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Het werkt

Snel geleverd. Cartridges passen in onze printer. Een paar foto's afgeprint en resultaat was prima.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
12 dagen geleden
Dank voor uw mooie 5 sterren beoordeling. En top dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze cartridges. Veel print plezier. Kleurrijke groet, Erik
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte service betaalbare inktpatronen levering zoals aangegeven alles verlopen zoals gewenst
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering! Snel en betrouwbaar. Moeilijk te zeggen wat er nog beter zou kunnen.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Printer werk prima met jullie cartridge en het was niet zo duur als de anderen Dank je
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
2 apr 2024
Bedankt voor deze vijf sterren! We zien u graag weer bij ons terug. Met kleurrijke groet, Desirée