UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.be
Reviews

: 9.974Uitstekend

4,52

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted ShopsHet bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

1.689 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.974 beoordelingen in totaal
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

UwCartridgeWinkel.be-klant
6 apr. 2023
De bestelling was vlot behandeld maar door B-post verknoeid. Ze hebben het pakje met foute informatie teruggestuurd. Reden : eerst stond op hun mailing mijn adres juist vermeld en het tijdstip dat ging geleverd worden. Plots een andere mail met een adres dat zeker niet het mijne was. En dan ten slotte een mail waarin ze melden dat het pakje niet geleverd werd en teruggestuurd werd omwille van de begunstigde niet meer op dat adres woont. Ik heb dit aan Inktcartridgewinkel gemeld en zij hebben onmiddellijk een nieuwe zending verzonden (zonder kosten) en die is inmiddels wel geleverd.

de meest kritische beoordeling

UwCartridgeWinkel.be-klant
4 nov. 2022
Geen beloftes maken die men niet kan waarmaken: de cartridges zouden zogezegd de volgende dag worden geleverd, maar ik kreeg ze pas aan 6 dagen na bestelling! Ik kreeg 2 zwarte cartridges gratis bij mijn bestelling (2 multipacks), maar deze vervallen al in februari 2023. Goed, ze waren gratis, maar ook de 2 zwarte die deel uitmaakten van mijn multipacks vervallen ook in die maand. Dus ze verkopen cartridges die slechts enkele maanden meegaan (de andere hebben nog een levensduur van nagenoeg 2 jaar en meer). Dit kan anders...

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter
 Sorteren 
Relevantie
UwCartridgeWinkel.be-klant
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en coulant! Ik had per ongeluk de verkeerde cartridges besteld, ik mocht ze gratie terugsturen en ze stortrn mijn aankoop bedrag terug. Ik heb in overleg met ze direct nieuwe en nu wel de goede besteld. Top service Bedankt
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 dagen geleden
Heel graag gedaan en u bedankt voor deze review. We denken graag met u mee in oplossingen. We wensen u veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
UwCartridgeWinkel.be-klant
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
correct aan huis geleverd zoals beloofd ! het vertrouwen om achteraf te betalen is een PRIMEUR voor ouderen die meestal over geen bankkaart beschikken ! Dank hiervoor groeten elisa snoeks
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
21 uur geleden
We willen u bedanken voor deze mooie woorden! Heel veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
UwCartridgeWinkel.be-klant
29 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een ongeopende cartridge die bleek defect te zijn na 2 jaar en deze werd gratis vervangen mits een simpel mailtje. Top. Pok de prijzen zijn heel interessant.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
29 aug. 2023
Super! U heeft 10 jaar garantie en mocht er inderdaad iets zijn wanneer u de producten in gebruik gaat nemen, dan zullen we dit altijd voor u oplossen. Wens ik u veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
UwCartridgeWinkel.be-klant
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed, doch wie goed zoekt vindt zelfs bij hen beste aanbiedingen. Naast de zogenaamde super aanbiedingen ...
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 dagen geleden
We willen u bedanken voor deze geweldige review! Met kleurrijke groet, Desirée
OV
OTTO V.
ZOTTEGEM
3 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
DE POST KOM BETER 5 DAGEN WACHTEN NA HET BERICHT VAN DE POST IS WEL EEN BEETJE OVERDREVEN
UwCartridgeWinkel.be-klant
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Scherpste prijs en zeer snelle levering. De huismerk toners werken voortreffelijk.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 dagen geleden
Dank u wel voor deze voortreffelijke review! Heel veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
UwCartridgeWinkel.be-klant
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Zeer snel geleverd en zeer degelijke kwaliteit van hun producten.
UwCartridgeWinkel.be-klant
7 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bedankt voor de zeer vlugge levering. Alles was netjes ingepakt.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
8 sep. 2023
Super, dank u wel voor deze mooie beoordeling met 5 *****! Met kleurrijke groet, Linn
UwCartridgeWinkel.be-klant
13 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte communicatie en op juiste manier geleverd. Aan te raden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
14 sep. 2023
Ah wauw wat een top beoordeling! Hier worden we heel erg blij van :D Dank u wel! Veel printplezier gewenst. Met kleurrijke groet, Linn
JV
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog nooit problemen gehad en steeds snel geleverd
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
6 sep. 2023
Geweldig! Mooi te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor :) We wensen u veel printplezier toe. Met kleurrijke groet, Linn
UwCartridgeWinkel.be-klant
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, wel een dagje later dan gepland
UwCartridgeWinkel.be-klant
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en korrekte behandeling van de bestelling
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 dagen geleden
Zoals het hoort... en we zijn blij te horen dat u tevreden bent! Heel veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
UwCartridgeWinkel.be-klant
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering en de cartridges werken goed.
UwCartridgeWinkel.be-klant
14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling en goede prijs verhouding
UwCartridgeWinkel.be-klant
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Is niet toegekomen op de afgesproken dag
UwCartridgeWinkel.be-klant
6 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, past perfect, goede print
UwCartridgeWinkel.be-klant
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

snelle levering en goede prijs kwaliteit.

snelle levering en de prijs kwaliteit.
UwCartridgeWinkel.be-klant
3 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling van bestelling
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 sep. 2023
We willen u bedanken voor deze vijf sterren score! Heel veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
KK
KC K.
Haacht
3 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit / snelle levering
UwCartridgeWinkel.be-klant
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
vlotte levering, goede kwaliteit