UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.be
Beoordelingen:

2.784 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.551 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
wij zijn al jaren klant bij cartridgewinkel. er deed zich een probleem voor met onze toners die we besteld hadden, dit was de eerste keer dat we dit tegenkwamen. cartridgewinkel heeft ons dan ook direct verder geholpen om zo snel als mogelijk verder te helpen met ons probleem. dit zijn mensen met vakkennis en niet zomaar een zoveelste webwinkel!! meestal als ik een probleem heb met online aankopen heb ik altijd een hele boel werk en miserie, BIJ HEN NIET!!!! direct verder geholpen, snelle en klare antwoorden, en correct afgehandeld! een echte aanrader om bij cartridgewinkel te bestellen! Hartelijk dank voor jullie hulp en ondersteuning en snelle afhandeling!!!! wim soffers

Meest relevante negatieve beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat vlot en de levering is correct. Maar de timing lijkt nergens op: bestelling op donderdag, levering op woensdag, bijna een week later. Ook het "vandaag besteld, morgen geleverd" klopt niet. Dit is het verloop: 07.12 avond Bestelling 08.12 00:23 Mail met bestelbevestiging en factuur 08.12 16:14 Mail: bestelling is ingepakt en verzonden naar DHL 08.12 21:38 Mail van bpost: wij gaan uw pakje bezorgen 13.12 09:24 Mail van bpost: levering op 12.12 tussen 08:53 en 11:57 13.12 10:10 Levering door bpost
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs en nuttige informatie toegevoegd bij verzending

De prijs van de toners die ik heb aangekocht was zeer scherp. Deze waren niet van het oorspronkelijke merk van de printer. Bovendien werd er nuttige informatie toegevoegd via een blaadje in de doos waarin staat wat te doen om dit witte product van toners correct te doen werken. De ontvangst was ook snel en alles was goed ingepakt. Top!
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd een snelle levering. Ok Alleen was het leveringsadres en pakje door bpost bezorgd niet in overeenstemming met het adres dat ik tijdens de bestelling had ingegeven ??
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
25 jun 2024
Bedankt voor deze beoordeling. We wensen u veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Correct verpakt en waarschijnlijk zal de inkt-en cartridgekwaliteit even goed zijn. Als dit laatste zo is hebben ze er zeker een vaste klant bij.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De levertermijn "morgen geleverd"... Moet je met een korrel zout nemen, want ondanks vóór 19u besteld, werd de bestelling pas na 3 dagen geleverd
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid en accuraatheid van levering was zeer goed. Het product zelf kan ik op dit ogenblik nog niet beoordelen wegens nog niet gebruikt.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wel al besteld en geleverd gekregen,alleen zit er nog een inktpatroon in de printer. Maar op eerste zicht ziet het er goed uit.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
6 dagen geleden
We willen u bedanken voor deze vier sterren. We wensen u veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Heel snelle levering, inktpatronen blijken van dezelfde kwaliteit als het merkproduct en de prijs is voordeliger. Heel tevreden
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel snel en gemakkelijk geleverd in een afhaalpunt naar keuze. zeer tevreden en voor de tweede keer een bestelling gedaan!!!
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correct en tijdig

Elke bestelling wordt correct en op het beloofde tijdstip geleverd. De (kleine) ingesloten attentie wordt erg gewaardeerd.
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leuk kadoke erbij

Snelle levering. Goeie inkt. Goed in gepakt. En ten slotte nog eens een leuke korting bon met een pen er aan. Dank u wel
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levering was beloofd voor zaterdag en kwam pas op maandag! Wel in perfecte staat en in de daartoe voorziene box!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
1 jul 2024
Bedankt voor deze review! Wat jammer dat de bezorging toch wat vertraging heeft opgelopen, maar goed te horen dat alles perfect voor u is ingepakt. Met kleurrijke groet, Desirée
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
hoe kan ik nu een beoordeling geven na 2 dagen !! heb ze nog niet eens gebruikt heef u dat niet in voorraad !!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
4 op 5 omdat ik ze nog niet heb gebruikt. Dus nog geen weet van kwaliteit. Aankoop, verzending en prijs oké
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
10 dagen geleden
Dank u wel! Hiermee zijn we zeker tevreden en we wensen u dan ook alvast veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel tevreden over mijn aankoop en perfect op tijd ga zeker nog een aankoop doen kan het sterk aanbevelen!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 dagen geleden
Bedankt voor deze perfecte review! U blij, wij blij. We zien u graag terug in onze mooie webshop. Met kleurrijke groet, Desirée
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
De inktpatronen zijn goed ben er tevreden over en word goed op tijd geleverd dank jullie wel.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 jul 2024
U bedankt! U blij, wij blij! Heel veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle service ! Om 15 uur besteld, de dag er om 8:30 geleverd En betaalbare kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
13 dagen geleden
Een top compliment! Dank u wel. We streven ernaar om u zo snel mogelijk weer te kunnen laten printen. Met kleurrijke groet, Desirée
OD
Olga D.
Stekene Belgique
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer interessant prijzen voor de cartridge, goed kwaliteit, en super service; Dank U wel
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 dagen geleden
Bedankt voor deze mooie woorden! Hier worden we als team erg blij van. We wensen u veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, zelfs in het weekend. Goedkoop en ook gratis inktpatronen. Top.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
10 dagen geleden
Een TOP review waarvoor we u even persoonlijk voor willen bedanken. We hopen u dan ook terug te zien bij een volgende bestelling. Met kleurrijke groet, Desirée
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfect geleverd, snelle levering, goede kwaliteit patronen ben heel tevreden!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Livraison rapide + très bons toners

Livraison rapide et cartouches de toners de très bonne qualité. Merci !
Beoordeling melden