FixPart.be/nl- Logo - Beoordelingen

FixPart.be/nl
Beoordelingen:

8.176 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.568 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het onderdeel dat ik bestelde bij FixPart België is OK en werkt goed. Spijtig dat Post NL, de pakjesbezorger het plezier dempt door ondermaatse communicatie over de leveringsdatum en uur, onjuiste info en willekeurige redenen. Tot 3x veranderd naar levering morgen morgen morgen, zo heb ik het pakje op dag 3 ontvangen. Laatste info was levering morgen op dag 4, ook onjuist, toch geleverd op dag 3.

Meest relevante negatieve beoordeling

2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde een motor voor mijn droogkast en bij het openen van de verpakking merkte ik dat de motor niet soepel draait(handmatig)en dat er een aanzienlijke speling op de as zit daarom contact opgenomen met jullie klantendienst na twee mails met uitleg had men mij nog steeds niet begrepen na een iets minder vriendelijke mail en foto,s en filmpje van de defecte motor is het stil geworden en hoor ik al enkele dagen niets meer van de klantendienst dan maar een vraag gedaan om te retourneren,nu moet ik blijkbaar zelf gaan betalen om een kapot onderdeel waar ikzelf niets mee gedaan heb terug te zenden,ik zal u zeggen wat het volgende gaat zijn dat ik die motor zelf beschadigd heb en geen geld terug krijg en mijn verzendkosten ben ik dan ook nog kwijt dit heb ik bij een andere webshop al eens meegemaakt een webshop is goed als alles goed gaat maar als er iets mis gaat ben je de pineut.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor FixPart.be/nl

 Sorteren  
Relevantie
(6396)
(1023)
Resetten
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fixpart zorgt voor het juiste onderdeel aan een correcte prijs.!

Omdat er een diepvriesdeur in de koelkast stuk was gegaan bij mijn dochter op kot, ben ik na wat te zoeken bij Fixpart.be/nl terechtgekomen. Wat me direct opviel, dat dit een handige website is, met een uitgebreid assortiment aan onderdelen waarbij je direct kan zien of het onderdeel overeenkomt met je toestel en serienummer. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Perfect verloop van het opzoeken, bestellen, betaling, levering. Binnen enkele minuten het nieuwe deurtje geplaatst. Dankzij Fixpart weer een zorg minder Ik raad zeker iedereen Fixpart aan. Bedankt voor de goede service. Mvg Frank K. - België
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde een koppelstuk (meenemer voor de kneedhaak) voor een broodbakmachine. De herstelling was vrij eenvoudig. Drie schroefjes verwijderen; defect koppelstuk weghalen en nieuw koppelstuk monteren. Ik vond het wel jammer dat er bij het wisselstuk geen nieuwe afdichtingsring zat. Ik heb de oude dan maar opnieuw gebruikt, maar zoiets is meestal niet ideaal. Afbeeldingen en informatie op de website waren erg duidelijk. De bestelprocedure verliep ook zoals verwacht.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte zoekmachine en correcte service.

Perfecte zoekmachine om het juiste onderdeel te vinden. Een correcte prijs en een zeer snelle verzending (binnen 2 dagen geleverd). Voorstel gekregen voor een betere prijs, maar met een langere levertijd, waarvoor ik deze keer niet heb gekozen (had het snel nodig). Algemeen gesproken: een super aangenaam bedrijf om mee samen te werken. Staat alvast in mijn favorieten als ik nog eens iets nodig hebt.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was onze eerste aankoop, maar door het handige menu van ingeven van merk toestel en type kwamen wij van de eerste keer op de goede pagina's/onderdelen uit. Na bestelling zijn deze ook zeer snel toegekomen en dat voor naar België te moeten sturen. En de prijs was tegenover in België ook 40% goedkoper. Als ik nog stukken nodig heb mogen jullie terug een bestelling verwachten. Grtjs
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Wat een service !!

Wat een service ! Ik bestelde dinsdagavond laat en woensdag om 12 h had ik al mijn levering, straf !! Ook vind ik het super dat ik voor mijn stofzuiger van 15 jaar oud (maar nog prima in staat) nog altijd onderdelen kan vinden. Eindelijk een oplossing voor de wegwerpmaatschappij ! Wees maar zeker dat ik reclame zal maken voor jullie firma ! Zeer tevreden !
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke informatie en goede levering

Een heel duidelijke en overzichtelijke website waar ik het gezochte onderdeel voor mijn Dyson stofzuiger meteen vond. Er staat duidelijk uitgelegd hoe je via het serienummer van je toestel kan nagaan of het zeker een onderdeel voor jouw toestel is. De levering verliep snel en was goed verpakt tegen eventuele schade door transport.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

de bijna onmogelijke keuze mogelijk gemaakt

Fixpart maakt een bijna onmogelijke keuze tussen de talloze onderdelen op de markt toch mogelijk. Waarom de productiebedrijven voor een regelmatig te vervangen onderdeel telkens weer andere vormen op de markt brengen blijft mij een raadsel. Klantvriendelijk is dat niet! Gelukkig helpt Fixpart de klant wegwijs in die chaos.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed is de snelheid waarmee de producten geleverd worden. Wat er beter kan is dat er niet altijd duidelijke of zelfs geen foto's bij de onderdelen zijn, dit is voor de klant toch belangrijk omdat het anders moeilijk is het juiste onderdeel te vinden want fabrikant nr zijn niet altijd aanwezig op het defecte onderdeel.
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Diepvries vervang onderdeel

Ik kon niet direct opmaken uit de beschrijving op de website dat ik het correcte vervang onderdeel voor mijn diepvries voor mij had, na contact via e-mail kreeg ik snel reactie en enkele bijkomende vragen waardoor ik snel en correct het juiste onderdeel kon bestellen. Snelle levering en onderdeel past prima!
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering ; was niet dringend , voor mij best om te wachten op alle artikels en gelijk 1 complete zending zonder backorders ; beter ecobeleid , zou een extra mogen zijn om aan te vinken tijdens of na bevestiging bestelling : "wenst u op die datum een deellevering of compleet op andere latere datum ;)"
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Entreprise très fiable.

Les échanges avec le service après vente. J'ai commandé le mauvais produit mais j'ai été guidé pour commandé le bon. J'ai eu le schéma global de mon appareil pour une future éventuelle commande. En plus la livraison a été facile. J'ai eu des informations précises concernant le retour du produit.
Beoordeling melden
JQ
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd aan scherpe prijs

De website laat toe om snel je keuze te bepalen. De snaar voor mijn Miele was op voorraad, zowel van het originele stuk als 2 goedkopere alternatieven. Kon mijn keuze bepalen. Procedure verliep vlot en 's anderdaags zat het pakje in mijn brievenbus. Echter zonder aan te bellen of wat dan ook.
Beoordeling melden
JP
John P.
Roosdaal - Belgium
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vervangstuk (zuigmond) van een oude AEG stofzuiger direct gevonden en de niet origineel vervangstuk besteld op een vrijdag. Past perfect en visueel niet te ondersceiden van het origineel zuigmond (behalve de opschrift "AEG". Aan mij deur geleverd de volgende maandag. Kon niet beter zijn.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Filter voor dampkap gevonden, wat niet mogelijk was in winkel en die verkeerde hadden besteld die ik moest betalen, mijn verbazing was groot toen ik er zelf op internet vond. Heb er onmiddellijk twee bestelden die werden s.anderendaags al geleverd! Ik ben zeer tevreden klant.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb al twee keer bij jullie voor mijn droogkast iets gekocht en werkelijk ik heb mijn droogkast al meer als 10 jaar dus zonder jullie zou ik mijn droogkast al 2 keer weggedaan hebben en en nieuwe gekocht dus ben super blij dat ik jullie gevonden heb op internet thanks
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet aan de verwachting. Werd netjes verpakt en snel opgestuurd. Maar jammer genoeg liep het heleaam mis met de bezorgdienst DPD (niet de eerste keer in mijn ervaring) Uiteindelijk toch nog goed gekomen en een behulpzame helpdesk (al zijn ze wat overbevraagd)
Beoordeling melden
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
rond de middag besteld en de dag erna reeds afgeleverdt . aan de hand van de referentie van de stofzuiger , heb ik heel eenvoudig het correcte vervangstuk ontvangen en zonder problemen kunnen installeren. ik ga Fixparts zeker aanraden bij vriendeen en familie.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heel duidelijke website en SNEL

Heel duidelijke website. Makkelijk te zoeken welk onderdeel je nodig hebt, en EXTREEM SNELLE LEVERING. Enkel het wisselstukken zelf moest nog een kleine aanpassing krijgen (plastic stukje moest worden afgezaagd om echt te passen, maar was snel gefixt!)
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte levering

Origineel koelkast houder past perfect en is exact dezelfde als diegene die met de koelkast geleverd werd. De levering was snel en precies te volgen via tracking. Als ik nog een onderdeel nodig heb, aarzel ik zeker niet om hier terug te bestellen.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijk en betrouwbaar,je wordt heel vriendelijk geholpen als je een vraag hebt.ook heel belangrijk is vandaag besteld en de dag er na ontvangen.ik ben zeker als je iets nodig hebt van wat ook ,vb wasmachine je het hier vindt.Super content.
Beoordeling melden