FixPart.be/nl- Logo - Beoordelingen

FixPart.be/nl
Beoordelingen:

8.361 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden32.213 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het onderdeel dat ik bestelde bij FixPart België is OK en werkt goed. Spijtig dat Post NL, de pakjesbezorger het plezier dempt door ondermaatse communicatie over de leveringsdatum en uur, onjuiste info en willekeurige redenen. Tot 3x veranderd naar levering morgen morgen morgen, zo heb ik het pakje op dag 3 ontvangen. Laatste info was levering morgen op dag 4, ook onjuist, toch geleverd op dag 3.

Meest relevante negatieve beoordeling

9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
I made the order on 26 Oct, but DPD said my address is incorrect. I noticed that and tried to contact FixPart by email (the only way they provide to reach their customer service) on 31 Oct. Till now (9 Nov), I did not receive any response and the tracking said the package has been returned to the sender. No customer servic, no response to my email, no refund. I believe if anything goes smoothly, FixPart does offer products with good price. But if anything goes wrong, you cannot get any help from them.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor FixPart.be/nl

 Sorteren  
Relevantie
20 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

E09 op Siemens SX66N097EU/50

Besteld na E09 op Siemens SX66N097EU/50 ter vervanging van pomp 9000681690-P0006/14. Bovenplaat en rechter zijplaat verwijderd, witte module omhoog gewrikt en pomp kon losgetrokken worden. Inderdaad geen weerstand gemeten tussen de grote pinnen van verwarmelement. Nieuwe pomp na 2 dagen al geleverd. Voldoende vaseline aan vertikale aansluitpijp en paste perfect. Meegeleverde ombouwbedrading was niet nodig. Spijtig dat Fixpart op hun website niet aangeeft in welke gevallen je best het type met bedrading bestelt.
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte zoekmachine en correcte service.

Perfecte zoekmachine om het juiste onderdeel te vinden. Een correcte prijs en een zeer snelle verzending (binnen 2 dagen geleverd). Voorstel gekregen voor een betere prijs, maar met een langere levertijd, waarvoor ik deze keer niet heb gekozen (had het snel nodig). Algemeen gesproken: een super aangenaam bedrijf om mee samen te werken. Staat alvast in mijn favorieten als ik nog eens iets nodig hebt.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fixpart

De bestelling ging vlot. Duidelijke en goede website. Echter de samenwerking met GLS kan je beter stopzetten. Melding gekregen pakje geleverd, terwijl ik geen minuut men huis verlaten heb, maar niks ontvangen. Niemand aan de deur geweest en ook bij de buren niks. Ik had men 70 euro ook zonder frustratie gewoon in de vuilbak kunnen gooien. Had graag een foto bijgevoegd maar helaas......
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Siemens vaatwasser foutcode E19

Problemen gehad met onze Siemens vaatwasser (foutcode E19). De online service-desk van fixpart heeft mijn vraag ontvangen en onmiddellijk op zoek gegaan naar de onderdelen die ik nodig had. Ik kreeg al snel duidelijke linken doorgestuurd naar de onderdelen die ik moest bestellen. Een ventiel en de printplaat. Snelle levering en goed verpakt. Onze vaatwasser werkt weer! Topservice!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Nieuwe hendel paste perfect!

De hendel van de deur van onze droogkast was afgebroken. Via Google kwam ik bij fixpart terecht. Op d'r overzichtelijke webshop vond ik makkelijk de juiste hendel om de oude te vervangen. Twee dagen later was deze al geleverd. De oude hendel vervangen ging supervlot en de nieuwe hendel past perfect. Hopelijk kan onze droogkast nu terug heel wat jaren mee.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service, grote keuze, goede prijs-kwaliteitverhouding

Zeer tevreden met het manchet dat het oude manchet van mijn Miele wasmachine vervangt. Product makkelijk te vinden via ingeven van naam en nummer van het product op de site. Snelle levering en interessante prijs. Als ik nog eens een onderdeel van een van mijn toestellen moet vervangen, zoek ik het vervangingsproduct zeker weer op jullie site.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wat een geweldige service! Ik ben echt blij! Ze laten hun klanten nooit in de steek. Toen ik per ongeluk het verkeerde stuk bestelde, kon ik het meteen terugsturen. Met hulp van de klantenservice vonden ze het juiste stuk door het serienummer en het apparaatmodel door te geven. Dit kan gewoon niet beter!
Beoordeling melden
WG
Wim G.
Houthalen-Helchteren Belgie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fixparts fixt it! Ruime keuze, snelle verzending en premium onderdeel. Jammer dat het bij GLS volledig in de soep liep en ik daardoor mijn onderdeel met ruim een week vertraging mocht ontvangen. Hier kan Fixparts niets aan doen. Misschien wel uitkijken naar andere bezorgdienst voor brievenbuspakketjes.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tweede keer, goede keer voor mijn ovendeur

De eerste keer werd het onderdeel gebroken geleverd. Contact met de firma ging moeilijk daar het emailadres niet leek te bestaan. Maar niet alleen brachten ze de communicatie in orde, ik kreeg uiteindelijk een onderdeel in goede staat in een tweede poging. Mijn oven kan aan zijn tweede leven beginnen.
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Koolstofborstels Miele droogkast

Beste, Wat mij enorm beviel is de snelle en vlotte menu's op jullie website. Zeer gemakkelijk om je benodigde materialen te zoeken. Verder is er ook de snelle en verzorgde verpakking van de producten. Als ik nog onderdelen zou nodig hebben, liefst niet, bestel ik ze zonder twijfelen terug bij jullie.
Beoordeling melden
PG
Paul G.
Lennik
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Lade koelkast

Had een lade besteld voor een koelkast/vriescombinatie. Blijkbaar had ik een verkeerde lade besteld (die voor de vriezer). Fixpart heeft mij dan de juiste lade opgestuurd. Helaas werd deze bij het transport beschadigd. Na contact met Fixpart hebben ze me kostenloos een nieuwe toegestuurd.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Oude Braun keukenrobot van 24 jaar, terug herstelt

Super bedankt FixPart, mijn oude 24 jarige Braun keukenrobot, daar had de messenhouder het begeven. Bestelling bij FixPart geplaats op Zaterdag ,na 5 werkdagen is het stuk helemaal van uit ITALIE gearriveerd, dank U wel daarvoor. Super tevreden , kan ik aan iedereen aanbevelen.
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Oude microgolfoven Siemens

In een oude, maar nog perfect werkende microgolfoven Siemens was de rotary encoder defect. Volgens Siemens moet de ganse bedieningsmodule worden vervangen, is echter niet meer leverbaar. FixPart leverde de encoder op 3dagen !!! Ik heb er weer een tevreden klant bij.
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
rond de middag besteld en de dag erna reeds afgeleverdt . aan de hand van de referentie van de stofzuiger , heb ik heel eenvoudig het correcte vervangstuk ontvangen en zonder problemen kunnen installeren. ik ga Fixparts zeker aanraden bij vriendeen en familie.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
jullie service is super goed, maar kan jullie wel aanraden met een ander koerierbedrijf in zee te gaan. Ons bestelde stuk heeft drie dagen in transit gestaan bij GLS. Zo kunnen jullie nooit aan de belofte voldoen van nu besteld binnen een werkdag geleverd
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Die afstand bediening MET BATTERIJEN for mijn TV Samsung werkt perfect ! Ik ben echt blij dat ik de andere (met zonnepaneel) gewoon kan weg gooien. Die was echt a no go ( altijd aan het opladen, zelfs soms 2 keer per dag!). Dank u voor een fijne dienst
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website met vermelding van mogelijke niet-comptabiliteit voor het bestelde artikel. Het bestelde vervangstuk paste niet en kon met de gegeven richtlijnen vlot worden teruggestuurd, met een duidelijke melding van terugbetaling en termijn.
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service van de klantendienst.

Een aandachtspunt was de levering van DPD besteldienst. De klantendienst (Fixpart België) heeft het nodige gedaan zodat het pakket enkele dagen later (op mijn verzoek) afgehaald werd op een afhaalpunt - depot. Ter info : zie mail klantendienst.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Moeilijk te vinden ... FixPart !!!

Je kan er onderdelen vinden die je nergens nog kan terugvinden. Met een beetje zoekwerk kan je veel geld besparen om toestellen te herstellen. Op die manier bespaar je meestal veel geld en kan je gebruik blijven maken van de toestellen.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik was bijzonder blij om een nieuwe floorbrush te kunnen vinden op jullie site voor mijn Bosche steelstofzuiger. Ik heb wel een maand en half moeten wachten voor het verzonden werd wegens vertraging maar dat was niet al te erg.
Beoordeling melden