FixPart.be/nl- Logo - Beoordelingen

FixPart.be/nlReviews

: 20.287Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
FixPart.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij FixPart.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
FixPart.be/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij FixPart.be/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor FixPart.be/nl

5.673 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

20.287 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 apr. 2022
Het onderdeel dat we zochten was bij u gemakkelijk te vinden. Alleen moesten we op de foto afgaan om te zien of het om hetzelfde onderdeel ging want voor het merk van onze koelkast kon u niet bevestigen dat het onderdeel zou passen wat ik wat raar vond. Toch het risico genomen en het paste dus. Alleen willen we er aan toevoegen dat voor een stukje plastiek het behoorlijk duur is en dat er daar bovenop nog eens verzendingskosten moesten betaald worden. De beloofde 'goeie' verpakking was een veel te grote doos uit zeer licht karton met een stukje bubbelwrap (dekte niet eens één zijde van de doos) en het onderdeel nog in de oorspronkelijke lichte zak zoals die ook bij de oorspronkelijke koelkast zat. Dus helemaal niet beschermd. Levering was zoals beloofd de volgende dag (een zaterdag). Dat was fijn.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 jun. 2022
Bestelling geplaatst via de website. Ik kreeg een email met een track and trace nummer van chronopost.fr. Als ik echter mijn bestelling wil opvolgen dan zou mijn pakket reeds afgeleverd zijn en afgetekend door 'geleverd'. We hebben echter niks ontvangen, na opvragen van camerabeelden van onze deurbel is er ook niemand langsgeweest op dat tijdstip, er heeft ook niemand aangebeld. Er is niks te vinden in onze brievenbus. Er is nergens in de tuin een pakket te vinden, ook de buren hebben geen pakket voor ons ontvangen. Dit is een erg vervelende situatie en erg negatieve ervaring omdat deze bestelling bedoeld is voor een dringende herstelling aan onze wasmachine. Ik heb nog geen reactie ontvangen van Fixpart...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor FixPart.be/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Wanneer gaat er iets stuk ? Op altijd een slecht moment. 1 wasmachine gedraaid en in de droogkast. Nog 3 wasmachine te gaan. Na 20 min. begeeft de droogkast. Boch WTW84360FG van 2011. F**k. Je hoort wel iets, alleen draait de binnetrommel niet meer. Gelukkig is mijn man wel handig en zwiert de droogkast open in een hand omdraai. De aandrijfsnaar in stukken gebroken. Even snel het type droogkast inbrengen op de site van Fixpart en hup de dag nadien een originele aandrijfsnaar in de bus. Fixpart staat in onze favorieten. Snel, correcte prijs en steeds originele onderdelen of een kwalitatief alternatief. Dank U Fixpart voor goede 20€ weeral geFixt. ;-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Ik was op zoek naar een specifiek onderdeel van een koelkast diepvriezer: de handgreep van de koelkast. Zelf zou ik dit nooit zonder FIXPART medewerking gevonden hebben er zijn immers zoveel types van dergelijke toestellen. Ik had ook nooit gedacht dat de hangreep zelfs in aparte onderdelen beschikbaar was, wat de aankoop dus heel specifiek en goedkoper maakt. Ik kreeg een ruim plan van de onderdelen van het toestel en uiteindelijk waren er 4 nummers van 4 onderdelen van de handgreep waarvan ik maar 1 onderdeel nodig had, zo specifiek kan het zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Korrekt onderdeel werd voor mij opgezocht. Eerste 2 dagen snelle response en vragen naar mij, daarna pas afgehandeld na 1 week na 2 reminders. Maar korrekt product werd voorgesteld. Spijtig dat ik niet gezien heb dat het per paar verkocht werd. Heb er 2 besteld ( dus 4 gekregen). Gelukkig niet te duur Topservice
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Jammer genoeg glasbreuk van het onderdeel bij de transporteur. Na toch wel even wachten op antwoord, maar telkens met excuses voor lange wachttijd, omwille van drukte, toch uiteindelijk zeer kordaat geantwoord en gehandeld! Super tevreden dus van de algemene service en kwaliteit! Voor mij een aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
het produkt en de levering .de levering was zelfs een week vroeger en werd ook correct vermeld. wat ik zou doen de poten het statief kan je in een zak doen het platform niet ,ik zou daar ook iets voor maken zodat het bij het opbergen niet beschadigd geraakt. verder heb ik niets te vermelden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Goede service en gemakkelijk om te bestellen. Maar GLS pakketservice was niet zo goed. Geen bericht als mijn pakket was aangekomen van de dinsdag lag het al klaar en ik wist het niet. En het kon ook niet ingescand worden. Ik ben het de vrijdag zelf gaan vragen en zo had ik dan ijk pakje
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Het is hinderlijk als men je steeds contacteert dat de bestelling niet beëindigd is. Door een foutje van mij tewege moest ik herbeginnen met mijn bestelling. Jullie zouden toch moeten kunnen zien of dit een dubbele bestelling is. Het onderdeel werd vlug geleverd +++.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Wat me natuurlijk vooral beviel, is dat FIX Part het kleine onderdeel uit een klein apparaat van meer dan zes jaar oud in voorraad had, in ieder geval een wieletje dat compatibel bleek met onze melkopklopper. Het werd binnen de kortste keren thuisgestuurd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snel en correct antwoord op mijn vraag. Snelle levering. Mogelijks toch nog een verbetering in te voeren op jullie verpakkingen. Ik kreeg een zeer grote doos om een relatief klein artikel te vervoeren. Naar duurzaamheid toe kan het nog beter!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Super leuke ervaring, had de hendel van de droogkast in mijn handen, en daar het om een ouder model gaat dacht ik dat dit mij enkele honderden euros ging kosten. Dankzij Fixpart een mooie besparing kunnen doen. En zeer snel geleverd !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
FixPart is een betrouwbare en een zeer effectieve website om allerlei onderdelen te bestellen. Het is namelijk zeer makkelijk om bestellingen te plaatsen. De leveringen zijn ook snel. Kort gezegd ben ik nooit ontevreden geweest!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Het zou fijn zijn moest er sneller communicatie geweest zijn dat het artikel niet meteen op voorraad was (was niet aangegeven op de website), maar het artikel werd niet heel lang erna alsnog verstuurd, dus helemaal tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Wij hebben een nieuwe koelkastrubber besteld. Er zaten duidelijke instructies bij de levering. Nadat we deze zorgvuldig gevolgd hebben, sluit onze koelkast weer zoals het moet en besparen we op onze elektriciteitskosten!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Onderdelen voor mijn vaatwas besteld heel gemakkelijk via de site Pakje traceerbaar en geleverd zoals afgesproken Onderdelen geïnstalleerd en passen perfect Super content Bedankt voor deze correcte service doe zo verder
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Ik twijfelde over het onderdeel die ik nodig had en chatte om te vragen of het wel de goede onderdeel was. Ik kreeg heel vlug een antwoord en heb het besteld. Twee dagen later lag mijn bestelling in de brievenbus …
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Zeer handig dat je het type toestel kan ingeven en zo kan controleren of een onderdeel in aanmerking komt voor het toestel. Als je niet zeker bent staan ze altijd paraat om je verder te helpen met je zoektocht!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Deurrubber voor Bosch wasmachine, keuze uit origineel en aftermart versie die ik heb gekozen voor 50 % minder €. Levering kon wel iets sneller, niet leuk om 4 dagen met kapotte machine te blijven zitten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Op zondag een nieuwe motor voor onze microgolfoven besteld, op dinsdag werd deze al geleverd. Op woensdag hebben we de nieuwe motor geïnstalleerd en onze microgolf draait weer als tevoren!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Site gemakkelijk te vinden,veel onderdelen van oudere toestellen,bestelling vlot verlopen,bestelling,snel verwerkt en de bezorging plus de tracking heel goed en juist Mvg,Nuyts Walter
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022 
Ŕeaction et livraison impeccable. .👍 Néanmoins les messages sont en néerlandais et pas toujours facile pour moi de faire une traduction efficace certains termes étant trop technique.
Beoordeling melden