FixPart.be/nl- Logo - Beoordelingen

FixPart.be/nl
Beoordelingen:

7.818 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.760 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 okt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
FixPart.be/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het onderdeel dat ik bestelde bij FixPart België is OK en werkt goed. Spijtig dat Post NL, de pakjesbezorger het plezier dempt door ondermaatse communicatie over de leveringsdatum en uur, onjuiste info en willekeurige redenen. Tot 3x veranderd naar levering morgen morgen morgen, zo heb ik het pakje op dag 3 ontvangen. Laatste info was levering morgen op dag 4, ook onjuist, toch geleverd op dag 3.

de meest kritische beoordeling

2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde een motor voor mijn droogkast en bij het openen van de verpakking merkte ik dat de motor niet soepel draait(handmatig)en dat er een aanzienlijke speling op de as zit daarom contact opgenomen met jullie klantendienst na twee mails met uitleg had men mij nog steeds niet begrepen na een iets minder vriendelijke mail en foto,s en filmpje van de defecte motor is het stil geworden en hoor ik al enkele dagen niets meer van de klantendienst dan maar een vraag gedaan om te retourneren,nu moet ik blijkbaar zelf gaan betalen om een kapot onderdeel waar ikzelf niets mee gedaan heb terug te zenden,ik zal u zeggen wat het volgende gaat zijn dat ik die motor zelf beschadigd heb en geen geld terug krijg en mijn verzendkosten ben ik dan ook nog kwijt dit heb ik bij een andere webshop al eens meegemaakt een webshop is goed als alles goed gaat maar als er iets mis gaat ben je de pineut.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor FixPart.be/nl

 Sorteren  
Relevantie
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Handige en snel

Ik was op zoek naar een nieuwe deurrubber voor mijn wasmachine en kwam via een online zoektocht op fixpart website terecht. Via de makkelijk in te vullen zoekfunctie op merk en type vond ik al snel de juiste stukken. Heel fijn om te zien dat er originele stuks maar ook alternatieven aangeboden worden. Via enkele klikken heb ik mijn bestelling geplaatst en binnen de kortste keren was mijn pakketje er al! Heel tevreden over de website en de levering. Nu nog een klusjesman zoeken want naderhand blijkt het bestellen nog het makkelijkste deel van mijn reparatie ;)
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

juiste onderdeel tegen een correcte prijs bij jullie besteld

bij jullie vond ik het onderdeel die ik nodig had om mijn Mièle wasmachine te herstellen bij het merk zelf konden ze het niet meer leveren voor mij is dit een uiterst belangrijke ontdekking geweest zo niet moest ik uitkijken naar een nieuwe wasmachine die mij behoorlijk wat € zou gekost hebben en nu kan ik na de vervanging gewoon verder met mijn vertrouwde machine en dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs zowel de bestelling, betaling en levering zijn zeer correct verlopen
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Onvoorstelbaar goede service !

Wij zijn super tevreden over jullie service. Dankzij jullie hebben we een 'onvindbaar' onderdeel voor onze 15 jaar oude wasmachine gevonden en moeten we geen nieuwe machine kopen maar waren we gesteld voor 43€. Fantastisch dus. Jullie service was heel efficiënt en snel, de volgende dag hadden we het stuk ontvangen. We zeggen het zeker voort, minder verspilling en meer hergebruik vinden wij fantastisch. Dankuwel !!!
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlekkeloze nieuwe laptopventilator ervaring

De ventilator van mijn laptop was vrij luidruchtig geworden en ik wilde deze vervangen. Het zoeken naar het juiste onderdeel was erg makkelijk op de site van FixPart, bestellen ging ook vlot, en de volgende dag had ik de nieuwe ventilator in huis. Was inderdaad identiek, vervangen was zo gebeurd. Geen verstoorde blikken meer om mij heen als ik op m'n laptop werk en hij is weer lekker stil als nieuw!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Correcte aanpak en doorloop van het project van in het begin:

Correcte aanpak van in het begin: - Pia, stuurde mij dezelfde dag nog per mail de juist informatie over het onderdeel van de droogkast - bestelling, betaling; bevestiging enz.. is perfect verlopen. - levering via DPD was er gisteren in het door hun doorgegeven tijdschema Dus: prima !!!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het was zeer handig om via de duidelijke website precies dat onderdeel te vinden dar defect was in mijn (15 jaar oude !) dampkap. De bestelling en betaling gingen heel vlot. De volgende dag kort na de middag werd mijn bestelling, zorgvuldig verpakt, afgeleverd. Chapeau voor jullie !
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden!

Duidelijke site om te bestellen. Gemakkelijke betaling. Vlotte, verzorgde en vriendelijke levering. Zeker een aanrader voor vrienden. Misschien één opmerking of het niet mogelijk is om de bestelling in 1 verpakking te leveren? (beter voor het milieu, CO2 uitstoot, verpakking....)
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Via jullie website vond ik heel gemakkelijk de telescopische buis die ik zocht voor mijn Nilfisk GM 200 stofzuiger. De bestelling en betaling online verliep vlot. Ook de levering is perfect gelopen. En ik kan mijn stofzuiger weer nazr hartelust gebruiken.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Absolute topsite. Duidelijk, overzichtelijk en geeft goedkopere OEM alternatieven aan. Voor 17€ een wasmachine kunnen maken die ons anders enkele 100en €s had gekost. Snelle levering er ook nog eens bij. Zo zouden alle webshops moeten zijn.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
aantrekkelijke prijs en zeer degelijk verpakt. Afmetingen ontbreken wel op de site waardoor ik niet kon controleren of het stuk ging passen. Hierdoor was wat internet onderzoek noodzakelijk om na te gaan of het het juiste stuk was.
Beoordeling melden
PR
Philippe R.
Izegem Belgium
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het artikel voldeed volledig aan mijn verwachting. Ik had een nieuwe bakplaat besteld en deze is beschreven zoals op hun website. Een supersnelle levering en dit de dag na bestelling. En een goede prijs. Dus ik ben zeer tevreden
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakketje werd niet thuis geleverd en ik wist niet waar het was geleverd. Ik stuurde een mail naar fixpart en kreeg snel antwoord en wist waar mijn pakketje was! Eerder aankoop was ik ook positief over!
Beoordeling melden
JV
johan v.
belgie
17 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
gebruiksgemak en overzicht van de artikelen in de webshop. een minpuntje is het ontbreken van afbeeldingen bij sommige artikelen waardoor men niet kan vergelijken met de kapotte stukken thuis.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klanten.

Een snelle,perfecte levering.De bode heeft aangebeld, hetgeen bij sommige leveranciers niet gebeurd.Een mogelijke verbetering zou zijn als er bij benadering een tijdstip zou toegevoegd worden.
Beoordeling melden
AV
André V.
Dendermonde-Belgie
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Graag afmetingen opde website

Jammer dat er bij het onderdeel dat ik nodig had geen afmetingen stonden. Ondanks zoeken bij het juiste model toch fout onderdeel besteld wat mij heelwat geld heeft gekost aan verzendkosten.
Beoordeling melden
MV
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fantastische snelle levering, goede service.

Fantastische snelle levering, fijne service, prima regeling voor retourzending. Als ik weer iets nodig heb, zoek ik niet verder, maar kom als eerste bij deze winkel terug. Heel erg goed !
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Jullie zijn top, snelle service. Kzou niet weten wat jullie nog brter kunnen doen . Ik ben alvast een tevreden klant en zou je zo aanwerven bij andere mensen 😉toppertjes doe zo verder 💪👊👍
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Onderdeel voor de wasmachine was eenvoudig te bestellen na ingeven van merk en type. Snelle levering. Alles past en de wasmachine werkt weer perfect zonder dure monteur kosten.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website om een onderdeel van onze droogkast te bestellen, type droogkasten, produktnummer duidelijk vermeld zodat je zeker bent dat je het juiste onderdeel besteld
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en correct. Voor mij oude platendraaier was ik op zoek naar een nieuwe naald. Product klopt volgens beschrijving. Ik kan terug plaatjes draaien. Me happy :-)
Beoordeling melden