UHTS BV- Logo - Beoordelingen

UHTS BV
Beoordelingen:

6 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6 beoordelingen in totaal  

5,00
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 mrt 2024
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UHTS BV voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UHTS BV

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top service! Bordje op maat, perfect gedaan, netjes en snel geleverd.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, geleverd zoals besteld. Goede prijs/kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van UHTS BV
5 mei 2024
Dank u zeer voor uw positieve feedback! Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle service en de prijs/kwaliteit :)
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze eerste ervaring was meteen een schot in de roos ! Super snelle service,hun persoonlijke advies doorsturen zonder dat je erom vroeg. Voor mij een groot teken van een topfirma ! Mijn grootse reclame gaat uit naar dit bedrijf . Bedankt 🙏 Angelique Sunbeauty Izegem
Beoordeling melden
Antwoord van UHTS BV
30 mrt 2024
Dag Angelique! Hartelijk bedankt voor deze prachtige review. Heel fijn om dit horen. We doen ons uiterste best om een persoonlijke service aan te bieden :)
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van maatwerk bord. Prima uitgevoerd en voorzien van eigen tekst. Top
Beoordeling melden
Antwoord van UHTS BV
13 mrt 2024
Super om te horen dat u blij bent met het gepersonaliseerde bord en de snelle levering! Wij zijn echt dankbaar voor uw positieve feedback. Bedankt voor het delen van uw ervaring :D
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect afgewerkt en geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van UHTS BV
12 mrt 2024
Geweldig om te horen dat u blij bent met uw bestelling! Het betekent veel voor ons! Hartelijk bedankt voor de feedback ;)
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van UHTS BV
13 mrt 2024
Geweldig om te zien dat je ons vijf sterren geeft! Bedankt voor je steun en vertrouwen, we waarderen het enorm!