Bodybow.be
Beoordelingen:

29 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden504 beoordelingen in totaal  

4,24
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jun 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Bodybow.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
topservice! Bedankt aan het ganse BODYBOW team Snelle correcte service, met aandacht voor bijkomende specifieke vragen

de meest kritische beoordeling

20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Minder goed: de vermelding van de prijs van het Royal Rest Original kussen: de eigenlijke prijs was doorstreept, de prijs in het blauw bleek alleen betrekking te hebben op de aankoop van 10 kussens. Dat kon je afleiden uit een tabelletje dat daaronder stond. Het was misleidend. Positief: snelle antwoord op mijn opmerking via het contactformulier, toekenning van een korting "voor het ongemak" en de snelle en correcte levering.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bodybow.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(2)
(2)
(2)
Resetten
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

De aankoop is ge annuleerd door hun maar…het geld heb ik nog niet ontvangen is nog altijd in behandeling waarom duurt dat zo lang

De aankoop is ge annuleerddoor hun maar het geld
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Minder goed: de vermelding van de prijs van het Royal Rest Original kussen: de eigenlijke prijs was doorstreept, de prijs in het blauw bleek alleen betrekking te hebben op de aankoop van 10 kussens. Dat kon je afleiden uit een tabelletje dat daaronder stond. Het was misleidend. Positief: snelle antwoord op mijn opmerking via het contactformulier, toekenning van een korting "voor het ongemak" en de snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
21 feb 2024
Hoi Tom, Bedankt voor je review! Deze opstelling van de prijs kan inderdaad verwarrend zijn, excuses hiervoor. Fijn dat je uiteindelijk goed geholpen bent! Gezonde groet, Team Bodybow Gezonde groet, Team Bodybow
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg reclame, een formulier ter beoordeling, maar mijn levering, order 2010472, blijft uit. Het kan alleen maar beteren.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
12 feb 2024
Hoi Walter, Excuus voor het ongemak! We nemen via de mail contact met je op. Gezonde groet, Team Bodybow
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze verkochten de goederen die ze niet hadden, nu ben ik bezig met de retourzending.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
6 feb 2024
Hoi Nazembe, Onze excuses dat we jouw bestelling niet hebben kunnen leveren. Helaas hadden wij het artikel niet op voorraad. Gezonde groet, Team Bodybow
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leverancier deed niet de moeite om te bellen. Pak werd voor de voordeur gegooid, ik hoorde het vallen.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
20 sep 2023
Hoi Roger, Vervelend dat de bezorgen niet netjes je bestelling heeft afgeleverd. Wij gaan dit met ze oppakken. Excuus voor het ongemak! Gezonde groet, Team Bodybow
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
15 jun 2023
Hoi Kristel, Jammer dat je niet tevreden bent, wij gaan contact met je opnemen. Gezonde groet, Team Bodybow