Bodybow.be
Beoordelingen:

26 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden506 beoordelingen in totaal  

4,31
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bodybow.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle service en goed product!
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
25 apr 2024
Hoi Fanny, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Veel plezier met je bestelling! Gezonde groet, Team Bodybow
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
8 mei 2024
Hoi Ismail, Bedankt voor je review! Veel plezier met de zelfklevende elektroden. Gezonde groet, Team Bodybow
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
25 apr 2024
Hoi Ankie, Bedankt voor je 5-sterrenreview! Gezonde groet, Team Bodybow
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

De aankoop is ge annuleerd door hun maar…het geld heb ik nog niet ontvangen is nog altijd in behandeling waarom duurt dat zo lang

De aankoop is ge annuleerddoor hun maar het geld
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
25 apr 2024
Hoi Tina, Vervelend dat je het bedrag nog niet retour hebt ontvangen. Ik neem via de mail even contact met je op. Gezonde groet, Team Bodybow
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima afrekening en vlugge verzending.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
17 apr 2024
Hoi Cindy, Bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! Gezonde groet, Team Bodybow
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
17 apr 2024
Hoi Luc, Bedankt voor je mooie 5 sterren review! Veel plezier met de Massagetafel Bodytravel! Gezonde groet, Team Bodybow
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
17 apr 2024
Hoi Sven, Hartstikke bedankt voor je review! Veel plezier met de Bosu Balance Trainer. Gezonde groet, Team Bodybow
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
19 mrt 2024
Hoi Rudi, Bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling. Gezonde groet, Team Bodybow
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Minder goed: de vermelding van de prijs van het Royal Rest Original kussen: de eigenlijke prijs was doorstreept, de prijs in het blauw bleek alleen betrekking te hebben op de aankoop van 10 kussens. Dat kon je afleiden uit een tabelletje dat daaronder stond. Het was misleidend. Positief: snelle antwoord op mijn opmerking via het contactformulier, toekenning van een korting "voor het ongemak" en de snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
21 feb 2024
Hoi Tom, Bedankt voor je review! Deze opstelling van de prijs kan inderdaad verwarrend zijn, excuses hiervoor. Fijn dat je uiteindelijk goed geholpen bent! Gezonde groet, Team Bodybow Gezonde groet, Team Bodybow
RH
Rob H.
Maastricht
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering; heb apparaat nog uitgeprobeerd
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
15 mrt 2024
Hoi Wil, Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Veel plezier met de Chattanooga Rehab set. Gezonde groet, Team Bodybow
CM
Christian M.
Blankenberge
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Weegschaal

Vlotte transactie. Geleverd volgens afspraak.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
21 feb 2024
Hoi Christian, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Gezonde groet, Team Bodybow
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
8 mrt 2024
Hoi Solenn, Bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! Gezonde groet, Team Bodybow
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leverancier deed niet de moeite om te bellen. Pak werd voor de voordeur gegooid, ik hoorde het vallen.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
20 sep 2023
Hoi Roger, Vervelend dat de bezorgen niet netjes je bestelling heeft afgeleverd. Wij gaan dit met ze oppakken. Excuus voor het ongemak! Gezonde groet, Team Bodybow
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
vlotte dienstverlening bij probleem met ingeven van bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
14 dec 2023
Hoi Ferdinand, Fijn dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. Veel plezier met de XCO trainer. Gezonde groet, Team Bodybow
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en perfect product!
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
14 dec 2023
Hoi Lut, Fijn dat je tevreden bent over de Tanita RD953 Body Composition Analyzer BT! Gezonde groet, Team Bodybow
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Excellent

Rien à dire excellent service.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
12 feb 2024
Bonjour Jean-Pierre, Merci pour votre avis! Cordialement, Bodybow
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
16 okt 2023
Hoi Freddy, Bedankt voor je review! Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben, dan helpen wij je graag weer. Gezonde groet, Team Bodybow
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
6 feb 2024
Hoi Fijn om te lezen dat de Tunturi Sprinterbike snel in huis was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Met gezonde groet, Team Bodybow
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
15 aug 2023
Hoi Karin, Bedankt voor je review en veel plezier met de Serola bekkenband! Gezonde groet, Team Bodybow
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
5 jan 2024
Hoi Patrick, Super fijn om te horen, bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore! Gezonde groet, Team Bodybow