Bodybow.be
Beoordelingen:

29 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden504 beoordelingen in totaal  

4,24
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jun 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Bodybow.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
topservice! Bedankt aan het ganse BODYBOW team Snelle correcte service, met aandacht voor bijkomende specifieke vragen

de meest kritische beoordeling

20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Minder goed: de vermelding van de prijs van het Royal Rest Original kussen: de eigenlijke prijs was doorstreept, de prijs in het blauw bleek alleen betrekking te hebben op de aankoop van 10 kussens. Dat kon je afleiden uit een tabelletje dat daaronder stond. Het was misleidend. Positief: snelle antwoord op mijn opmerking via het contactformulier, toekenning van een korting "voor het ongemak" en de snelle en correcte levering.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Bodybow.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(19)
(4)
Resetten
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima afrekening en vlugge verzending.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
6 dagen geleden
Hoi Cindy, Bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! Gezonde groet, Team Bodybow
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle service en goed product!
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
6 dagen geleden
Hoi Luc, Bedankt voor je mooie 5 sterren review! Veel plezier met de Massagetafel Bodytravel! Gezonde groet, Team Bodybow
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
6 dagen geleden
Hoi Sven, Hartstikke bedankt voor je review! Veel plezier met de Bosu Balance Trainer. Gezonde groet, Team Bodybow
RH
Rob H.
Maastricht
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering; heb apparaat nog uitgeprobeerd
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
15 mrt 2024
Hoi Wil, Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Veel plezier met de Chattanooga Rehab set. Gezonde groet, Team Bodybow
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
19 mrt 2024
Hoi Rudi, Bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling. Gezonde groet, Team Bodybow
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
8 mrt 2024
Hoi Solenn, Bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! Gezonde groet, Team Bodybow
CM
Christian M.
Blankenberge
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Weegschaal

Vlotte transactie. Geleverd volgens afspraak.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
21 feb 2024
Hoi Christian, Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Gezonde groet, Team Bodybow
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Excellent

Rien à dire excellent service.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
12 feb 2024
Bonjour Jean-Pierre, Merci pour votre avis! Cordialement, Bodybow
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
6 feb 2024
Hoi Fijn om te lezen dat de Tunturi Sprinterbike snel in huis was! Daar doen we iedere dag onze uiterste best voor! Met gezonde groet, Team Bodybow
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
5 jan 2024
Hoi Patrick, Super fijn om te horen, bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore! Gezonde groet, Team Bodybow
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
topservice! Bedankt aan het ganse BODYBOW team Snelle correcte service, met aandacht voor bijkomende specifieke vragen
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
15 jun 2023
Hoi Peter, Bedankt voor je mooie review! Mochten we wat voor je kunnen doen, kan je ons altijd bellen! Gezonde groet, Team Bodybow
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
vlotte dienstverlening bij probleem met ingeven van bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
14 dec 2023
Hoi Ferdinand, Fijn dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. Veel plezier met de XCO trainer. Gezonde groet, Team Bodybow
6 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk te bestellen, goede prijs, vlot geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
15 mei 2023
Hoi Tim, Wij zijn heel blij met je 5 sterren review, dankjewel! Gezonde groet, Team Bodybow
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en perfect product!
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
14 dec 2023
Hoi Lut, Fijn dat je tevreden bent over de Tanita RD953 Body Composition Analyzer BT! Gezonde groet, Team Bodybow
30 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede website, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
1 jun 2023
Hoi, Bedankt voor je review! Veel plezier met de McKenzie producten. Gezonde groet, Team Bodybow
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
16 okt 2023
Hoi Freddy, Bedankt voor je review! Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben, dan helpen wij je graag weer. Gezonde groet, Team Bodybow
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
15 aug 2023
Hoi Karin, Bedankt voor je review en veel plezier met de Serola bekkenband! Gezonde groet, Team Bodybow
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
/
Beoordeling melden
Antwoord van Bodybow.be
13 nov 2023
Hoi Jeroen, Bedankt voor je review! Veel plezier met de Dynamic Tape. Gezonde groet, Team Bodybow
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden