showroomprive.be- Logo - Beoordelingen

showroomprive.be
Beoordelingen:

19 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden29.287 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duidelijke communicatie, verzorgde verpakking! Correcte info over de goederen en juiste foto’s.

Meest relevante negatieve beoordeling

26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn regelmatig beschadigd, waardoor ze weer retour gestuurd moeten worden.. niet telefonisch bereikbaar, en geen live chat.
CV
Cindy V.
Antwerpen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor showroomprive.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(14)
(3)
Resetten
MV
Marietta V.
Zwijndrecht
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was verzorgd in gepakt en super mooi
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
20 jun 2024
 Beste klant, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling en onze service. Aarzel niet contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt. Tot snel op onze website, Met vriendelijke groet,Marine
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
22 mei 2024
Bonjour Anastasiya, Merci pour votre évaluation. En effet, votre message a illuminé notre journée et nous sommes heureux de vous compter parmi nos membres. À très bientôt sur nos ventes ! Arimbola
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
21 apr 2024
Bonjour Evi, Merci infiniment pour votre appréciation, nous sommes heureux de vous compter parmi nos clients. À très bientôt sur Showroomprive.com ! Arimbola
25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duidelijke communicatie, verzorgde verpakking! Correcte info over de goederen en juiste foto’s.
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De maat stond op large maar valt uit als een xxxl en dat is wel jammer
Beoordeling melden
CV
Chris V.
Waudrez
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
prachtige juwelen ! ben echt verrast vd kwaliteit .
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Enkel de verzendkosten zijn hoog
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
13 sep 2023
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Aarzel niet contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt. Tot snel op onze website, Met vriendelijke groet, 
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
13 sep 2023
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Aarzel niet contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt. Tot snel op onze website, Met vriendelijke groet,