showroomprive.be- Logo - Beoordelingen

showroomprive.beReviews

: 29.252Goed

4,23

Beoordelingen voor showroomprive.be

83 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

29.252 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 mrt. 2022 
De bestelling nr 251556170 (pakketnummer CB620424420FR)van de Sneakers Club werd op 6 februari verzonden. Tot OP VANDAAG heb ik nog altijd deze bestelling niet mogen ontvangen? Ik zou graag zo snel mogelijk mijn bestelling willen ontvangen. De bestelling mag naar het bezorgadres : Buurtwinkel Sint-Jozef - Ronsaardbekestraat 78 te 8000 Brugge.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 mrt. 2022
De stof, de afwerking en de combinatie van de kleuren van een paar artikels zijn spijtig genoeg minder. Maar dat is persoonlijk. Ik ben er niet tevreden over. Ik sta niet op te poppelen om ze te dragen eerlijk gezegd. Zij zijn niet helemaal slecht, maar misschien ben ik te veel eisend. Zij krijgen een andere bestemming. Maar persoonlijk zal ik dit merk niet meer bestellen. Hierbij stopt bij mij
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor showroomprive.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Ik ben heel tevreden over het artikel dat ik kocht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Levering liefst op de aangegeven datum
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
Een gevarieerd assortiment, goede kwaliteit, interessante prijzen. Soms is de wachttijd wat lang, voor goede klanten zou de verzending goedkoper of gratis mogen zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
ruim aanbod, goede prijzen, goede kwaliteit. alleen de verzendkosten zijn te hoog voor goede klanten, zeker omdat ze per merk aangerekend worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Super kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 sep. 2022 
Alle kleren die ik tot nu toe bestelde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
de 2 truien en 2 jeans van topshop waren perfect. Prijzen heel interessant
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Mooie kleding, paste perfect. Zending vroeger dan verwacht toegekomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Zeer goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2022 
De bestelling nr 251556170 (pakketnummer CB620424420FR)van de Sneakers Club werd op 6 februari verzonden. Tot OP VANDAAG heb ik nog altijd deze bestelling niet mogen ontvangen? Ik zou graag zo snel mogelijk mijn bestelling willen ontvangen. De bestelling mag naar het bezorgadres : Buurtwinkel Sint-Jozef - Ronsaardbekestraat 78 te 8000 Brugge.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022 
van An V.
eindelijk eens de goede maat Wat is voor verbetering vatbaar? Jullie maten: werk alleen met de EU-maten. In de vorige bestellingen bestelde ik BE36= EU34. Maar ik kreeg dan telkens EU36. Wat te groot was, gevolg: kledij herstellen bij naai-atelier, dus extra kosten. Maak werk van jullie maten!!!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 mrt. 2022 
het terug zenden is niet klant vriendelijk bij andere online verkopen gaat dit meer soepel en moet je niet betalen voor terugzending dus dit kan wel nog verbeteren ook de tijd van levering is heel lang
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
10 mrt. 2022
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met onze retour service. Mijn excuses voor het ongemak. Ik begrijp ook dat je onze levertijd te lang vindt. Ons bedrijfsmodel is hiervan de oorzaak. Omdat we geen voorraad hebben en producten van de leverancier, via ons, naar je worden verstuurd, duurt het minimaal 21 dagen voor we kunnen leveren. Dat zorgt er wel voor dat we mooie kortingen kunnen aanbieden. Met vriendelijke groet,
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022 
Super leuk om de fitfloppers voor deze prijs te kunnen kopen. Het zijn wel niet diegene met een zacht voetbed maar ze passen alleszins perfect! De snelle levering was ook extra meegenomen, dankjewel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
ruime keuze en goed aanbod maten zijn helaas niet altijd duidelijk BE m - EU s ... geeft afhankelijk van het merk een M of S als resultaat (en dus ook foute maat bij levering)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mrt. 2022 
Makkelijk: kiezen, betalen, enkele dagen wachten... mijn Bershka bestelling openen en pronken met mijn nieuwe outfit. Goed gedaan Showroom Privé !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
Het retour proces, tegenwoordig kun je overal gratis retour zendingen doen en zit het papier er al bij met sticker en al. Hier dus niet..waarom?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 mrt. 2022
Ik had al 2x besteld en de afmetingen klopte niet .Nu voor de derde keer goeie keer hartelijk bedankt
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
10 mrt. 2022
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Aarzel niet contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt. Tot snel op onze website, Met vriendelijke groet,
 Geverifieerde beoordeling
5 mrt. 2022 
Bijna alles is goed dat ik bestel. Soms moet ik iets terugsturen. Ik heb geen klachten over jullie.
Beoordeling melden