Beoordelingen voor nl.showroomprive.be



Goed

4.21/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.475 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nl.showroomprive.be al 27.585 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
In het bestek set een vork was vermist en kunnen jullie ook iets doen over lever tijd , duurt te lang.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
22-04-2019
Een van beide producten was jammer genoeg de verkeerde maat. Ik wacht nog steeds op de mail met pre-paid etiket om het te kunnen terugsturen. Anders was het perfect geweest;
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
22-04-2019
Heel blij met de aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
22-04-2019
Dezelfde maten, leeftijd, toch zoveel verschil in grote. Bloesje zit perfect, broekje echt te klein. Beide waren voor 2jaar.
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
22-04-2019
Super prijzen en snelle levering, TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
22-04-2019
Ik ben niet tevreden omdat ik bij het bestellen mij van maat vergist had
Ik heb direct een mail gestuurd om de maat te veranderen en het kon niet meer Toch moest ik nog 3weken wachten op mijn bestelling
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
22-04-2019
Levering ruim voor de voorziene datum. Aangename verrassing.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
22-04-2019
2 jurken in de verkeerde maat ontvangen. 1 jurk stond als volgt omschreven: inclusief riem en broche. In werkelijkheid is dit geen broche, maar een vaste applicatie van dikke stenen die de stof door teveel gewicht naar beneden trekt. De riem is een lintje wat Boven dien vast hangt. Een andere jurk heeft opzij een rits die helemaal bol staat. Ik kan dus niet zeggen dat ik tevreden ben.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
22-04-2019
Alles is perfect gelopen. Het product werd zelfs vroeger geleverd dan voorzien
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
21-04-2019
Ik heb twee verschillende kleuren van het produkt besteld maar ik heb twee maal hetzefde gekregen..
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
21-04-2019
Jammer dat de ovenwanten enkel rechtshandig zijn.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
21-04-2019
Tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
21-04-2019
was 3 dagen later geleverd
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
21-04-2019
Korte en stipte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
20-04-2019
Alles is goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
20-04-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
20-04-2019
Deel van de bestelling was kapot
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
20-04-2019
De jurk werd niet geleverd op het tijdstip dat voorafgaandelijk werd bevestigd (tss 10 en 15 uur), maar nadien. Ik verliet mijn woning rond 16 uur en liet een bericht na voor de transporteur met instructies om het pakket ergens te deponeren. De jurk is mooi maar te ruim. Ik dien hem spijtig genoeg terug te sturen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-04-2019
Ik vind prachtig online kopen en mooi produceren en goed ik ben blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-04-2019
Takes a long time to get reimbursed. No return service.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-04-2019
Klantendienst niet telefonisch bereikbaar. Zonneluifel niet voorgemonteerd, allemaal losse onderdelen. Wist zelfs nietdat ze dat ergens zo verkopen. Ik hoop dates het goed krijgen. We wachten nog op hulp om hem te komen plaatsen. Kan dus nog geen beoordeling geven op de luifel zelf. Dat je hem zelf moet in elkaar steken is een nadeel. Had ik het geweten zou ik hem niet gekocht hebben.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-04-2019
Net wat ik heb verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-04-2019
Ontbreken product
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-04-2019
correcte en snelle terugbetaling Top service
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
Levering was later dan voorzien, je kan het pakket volgen, maar niet in detail. Heel goedkoop 4 sjaals kunnen bestellen, a stuk ontbrak bij levering. Goede service, onmiddellijk bedrag terug gekregen, maar als ik de volgende keer die sjaal wil bestellen lig ik al aan meer geld voor de verzending. Wel heel snel antwoord gekregen van de dienst
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
Alles is vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
Alles was in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
heel tevreden ,brillen paste perfect en waren net als op de foto
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
De levering heeft wat op zich laten wachten, maar de kwaliteit van de oorbellen is super. Helaas ontbrak er een paar oorbellen en ik heb dit meteen laten weten. De dienst naverkoop heeft heel snel gereageerd op mijn klachtenmail en daags nadien heb ik al bericht ontvangen dat ik het ontbrekende paar terugbetaald krijg. Super service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
2 rekken besteld en maar 1 ontvangen Jammer genoeg elke bestelling wel iets. Laatste keer dat ik daar bestelde. Er word zelfs geen compensatie voorzien
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
Ik vond alles heel leuk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
Ik heb al verschillende keren besteld bij jullie en ben telkens super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
18-04-2019
Zeer goed Dank u
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
Alles correct verlopen, enkel lange levertermijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
Zeer goede aanbiedingen en ruim assortiment
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
Tijdige verwittiging van levering.
Goed verpakt, makkelijke "installatie".
Mooi product, beantwoordt aan de beschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
Mooie collectie’s, de levering kan wel korter kwa timing
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
Super app
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
Alles prima verlopen en mooi materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
tevreden over heel de lijn.
5.00
Uitstekend

nl.showroomprive.be klantbeoordeling

nl.showroomprive.be

Contact
ZAC de la Montjoie, 1 rue des blés
93210 Saint Denis
Frankrijk
klanttevredenheid.be@showroomprive.com
nl.showroomprive.be
Winkel-exploitant
Showroomprive.com SARL
ZAC de la Montjoie, 1 rue des blés
93210 Saint Denis
Frankrijk
Handelsregister
RCS Bobigny B 538 811 837
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Dayan, Thierry Petit, Michael Dayan, Eric Dayan
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nl.showroomprive.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.