Beoordelingen voor nl.showroomprive.be



Goed

4.21/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.718 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nl.showroomprive.be al 26.468 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Een snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Super service. Voldoende feedback i.v.m. status van de bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Mijn eerste bestelling nog altijd niet ontvangen moest geleverd zijn 28 november
1.00
Slecht

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Over heel de lijn tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
beter als anders
2.00
Matig

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Prima service, levering en beschrijving van de producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Retouraanvraag na mail pas uitgevoerd terwijl de retouraanvraag al 3 weken was aangevraagd. Terugbetaling duurt te lang. ben vertrouwen in showroomprive aan t verliezen;
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
10-12-2018
Bestelling nog altijd niet ontvangen. Informatie in het Frans, terwijl ik geen Frans versta.
1.67
Matig

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Zeer tevreden zoals altijd.
Alles in perfecte staat en een mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
alles verloopt correct
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Zoals steeds verloopt de levering perfect en op voorgestelde datum. Ook altijd tevreden over de produkten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
heb verschillende kledingsstukken gekocht van het merk camaieu en twee keer verzedingskosten betaald , vind ik wat minder
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
10-12-2018
ik heb een van de krultangen die niet kompleet is
heel jammer die was de belangrijkste van de 3
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
10-12-2018
Beste,

De leveringstijd duurt veel te lang, dat vind ik spijtig
Mvg
Anny
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
10-12-2018
Correcte service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Zeer tevreden over het produkt. Uitstekende service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Heb een jas besteld voor mijn man maat xxl en die valt als maat l.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
Oke
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
10-12-2018
levering was 1 dag later zoals voorgesteld
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
10-12-2018
de bestellingen sneller ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
10-12-2018
Super Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Ik ben zeer te vreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Maten kloppen niet zonder dat dit toegelicht word
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Van de zes artikelen zijn er twee verkeerd geleverd, dat is 1/3. Zoiets kan eigenlijk niet gebeuren. Eentje de misse kleur en een ander echt totaal iets anders. De levering is deze keer wel goed gelukt (niet zoals andere keren...)
De pakketten moeten echt de juiste spullen bevatten Het fout leveren van dingen bezorgt de mensen veel gedoe en dat nadat ze betaald hebben En dat Frans altijd...
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
09-12-2018
Ik heb een kerstboom gekocht die 60 euro kost en hij is afschuwelijk. Glanzende plastiektakken, voor die prijs voel ik mij enorm bedrogen. Dit is de 2de maal dat ik niet tevreden ben met hetgeen ik koop bij jullie. Nooit koop ik nog bij showroomprive. Dit is brol.
2.33
Matig

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
09-12-2018
Zoals altijd was alles weer tip-top in orde 10/10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Ik ben wel niet tevreden over jullie verpakkingsmateriaal. Mijn bestelde doosjes met knutselgerei zijn ingedeukt en daardoor op sommige hoeken gescheurd. Aangezien ze bedoeld waren om als kerstcadeau te geven, moet ik nu op zoek naar iets anders, want zoiets afgeven is om beschaamd te zijn. Kunnen jullie soms steviger verpakking gebruiken ? Voor de rest ben ik heel tevreden over jullie service e.d
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Overzichtelijk
Goed op de hoogte gehouden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
08-12-2018
Bestelling tot op heden nog steeds niet mogen ontvangen.
1.50
Matig

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
08-12-2018
Alles verliep heel goed. Van bestelling tot levering en de kwaliteit van het product is top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
08-12-2018
Fout product Bh ok, slip was niet de bestelde maat...
2.33
Matig

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
08-12-2018
alles is verlopen zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
08-12-2018
Hele mooie handtas 100 procent echt leer gekocht met een mooie korting plus mijn bestelling was zelf vroeger geleverd dan dat ze me gezegd hadden . Super Ik bestel zeker nog bij jullie .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
08-12-2018
spijtig voor het lange wachten, product voldoet aan de verwachtingen
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
07-12-2018
Mooie poncho.snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
07-12-2018
Doe zo verder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
07-12-2018
alles verlopen naar wens dank u voor een vlugge ontvangst
5.00
Uitstekend

nl.showroomprive.be klantbeoordeling

nl.showroomprive.be

Contact
ZAC de la Montjoie, 1 rue des blés
93210 Saint Denis
Frankrijk
klanttevredenheid.be@showroomprive.com
nl.showroomprive.be
Winkel-exploitant
Showroomprive.com SARL
ZAC de la Montjoie, 1 rue des blés
93210 Saint Denis
Frankrijk
Handelsregister
RCS Bobigny B 538 811 837
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Dayan, Thierry Petit, Michael Dayan, Eric Dayan
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nl.showroomprive.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.