showroomprive.be- Logo - Beoordelingen

showroomprive.be
Beoordelingen:

21 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden29.287 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De keuze is fantastisch maar de levering termijn is meestal te lang. En, heel spijtig dat er geen telefoon contact met de klantendienst is mogelijk.

Meest relevante negatieve beoordeling

26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn regelmatig beschadigd, waardoor ze weer retour gestuurd moeten worden.. niet telefonisch bereikbaar, en geen live chat.
CV
Cindy V.
Antwerpen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor showroomprive.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MV
Marietta V.
Zwijndrecht
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was verzorgd in gepakt en super mooi
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
3 dagen geleden
 Beste klant, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling en onze service. Aarzel niet contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt. Tot snel op onze website, Met vriendelijke groet,Marine
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
22 mei 2024
Bonjour Anastasiya, Merci pour votre évaluation. En effet, votre message a illuminé notre journée et nous sommes heureux de vous compter parmi nos membres. À très bientôt sur nos ventes ! Arimbola
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind dat het veel te lang duurd voor de retours xorden behandeld. En nig veel langer voor je wordt terugbetaald. Je moet de verzndingskosten betalen.o je pakje te ontvangen, zelf betalen om terug te zenden en dan houden jullie nog eens de verzendingskost af bij terugbetaling. Dat klopt niet.
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
3 dagen geleden
Bedankt voor je reactie, Wij hebben er voor gekozen de verzendkosten transparant te maken en die kosten niet in de verkoopprijs alvast bij de klant neer te leggen. Daardoor kunnen we de producten tegen de beste prijs op onze website zetten. En, niet onbelangrijk, betaal je niet alvast een bedrag voor retourkosten in de verkoopprijs als je de bestelling houdt. Als je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen dan zijn de retourkosten vanzelfsprekend voor ons en ontvang je een voorbetaald retourlabel om je retour kosteloos aan op op te sturen. Mvg, Marine
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
21 apr 2024
Bonjour Evi, Merci infiniment pour votre appréciation, nous sommes heureux de vous compter parmi nos clients. À très bientôt sur Showroomprive.com ! Arimbola
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De keuze is fantastisch maar de levering termijn is meestal te lang. En, heel spijtig dat er geen telefoon contact met de klantendienst is mogelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
13 sep 2023
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Ik begrijp dat je onze levertijd te lang vindt. Ons bedrijfsmodel is hiervan de oorzaak. Omdat we geen voorraad hebben en producten van de leverancier, via ons, naar je worden verstuurd, duurt het minimaal 21 dagen voor we kunnen leveren. Dat zorgt er wel voor dat we mooie kortingen kunnen aanbieden. Aarzel niet contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt. Tot snel op onze website, Met vriendelijke groet, 
25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duidelijke communicatie, verzorgde verpakking! Correcte info over de goederen en juiste foto’s.
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De maat stond op large maar valt uit als een xxxl en dat is wel jammer
Beoordeling melden
CV
Chris V.
Waudrez
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
prachtige juwelen ! ben echt verrast vd kwaliteit .
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Enkel de verzendkosten zijn hoog
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
13 sep 2023
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Aarzel niet contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt. Tot snel op onze website, Met vriendelijke groet, 
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van showroomprive.be
13 sep 2023
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Aarzel niet contact op te nemen met de klantenservice als je vragen hebt. Tot snel op onze website, Met vriendelijke groet, 
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden