msmode.be
Beoordelingen:

180 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.707 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel blij dat het merk terug is omdat ik vind dat de verhouding kwaliteit en prijs zeer degelijk zijn. Voorheen hadden wij een shop in Leuven en ging ik regelmatig eens kijken. Ik heb er nog altijd een zwarte short van die tijd die ik al een paar keer in een kleurbadje heb gezet maar ze is nog altijd in perfecte staat
MW
Maria W.
Oud-Heverlee

de meest kritische beoordeling

31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop de laatste tijd hèèl weinig bij MS mode. De "genre" is sterk veranderd en de tuniek die ik vorige week kocht, die mouwen jong, er zit een rekker aan de onderkant en die is wel 30cm lang. De mouwen zijn te lang, en die rekker is veel te breed om de mouw boven je hand te houden, het is niet omdat je een maatje meer hebt, dat je armen ook langer worden! Dus, dit wordt serieus vermaken! Omdat het een koopje was, zal ik het doen, maar weer een reden om niet meer bij jullie te kopen. Spijtig, ik was een aantal jaartjes geleden een hele goede klant.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor msmode.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(6)
(3)
(3)
Resetten
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Meer effen Tschirt met v hals en uit modal mix katoen. Ik kocht vroeger altijd mijn t schirts bij jullie, maar de afgelopen jaren zit er altijd stretch in verwerkt, is een irriterend materiaal voor T schirts dus ik koop er geen meer bij jullie. Spijtig
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik doe een bestelling en er komt op om texnische redenen gaat de bestelling niet door maar ik kryg er wel een mail van ga ik dat nu krygen of niet
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Er word gesjoemeld met de verjaardags…

Er word gefolterd met de verjaardags korting prijs van een kleed 15.99 na aftrek van 20% en 3 euro korting blijft het 15.99 ongeacht de 3.99 portkosten de er buiten gelaten Op de afrekening word het helemaal te gek
Beoordeling melden
MV
Mia V.
Essen
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Retourneren

Je moet naar een winkel gaan om het gratis te retourneren. Niet altijd gemakkelijk.
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop de laatste tijd hèèl weinig bij MS mode. De "genre" is sterk veranderd en de tuniek die ik vorige week kocht, die mouwen jong, er zit een rekker aan de onderkant en die is wel 30cm lang. De mouwen zijn te lang, en die rekker is veel te breed om de mouw boven je hand te houden, het is niet omdat je een maatje meer hebt, dat je armen ook langer worden! Dus, dit wordt serieus vermaken! Omdat het een koopje was, zal ik het doen, maar weer een reden om niet meer bij jullie te kopen. Spijtig, ik was een aantal jaartjes geleden een hele goede klant.
Beoordeling melden
Antwoord van msmode.be
3 apr. 2023
Jammer dat je aankoop niet naar wens is. Bij retourneren wordt het binnen 14 dagen verwerkt. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
30 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De MS winkel waar ik jarenlang klant was, is gesloten en ik zie mij genoodzaakt om nu online te bestellen. De verzendkosten zijn echter zodanig verhoogd dat ik een andere winkel ga zoeken!!
Beoordeling melden
1 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling niet gekregen, wel geld terug gehad maar ik wou zo graag bestelling, eigenlijk ligt het niet aan jullie maar aan bpost dus mag ik jullie niet straffen let weinig sterren maar ik ben super boos, ik woon in tenerife dus moet altijd al via via bestellen, kan een levering in tenerife niet ???
Beoordeling melden
Antwoord van msmode.be
4 apr. 2023
Goedemiddag, we zien dat de bestelling weer retour naar onze webshop is gekomen. Deze wordt automatisch retour verwerkt en vervolgens terugbetaald. Helaas kunnen wij deze systeemtechnisch niet meer naar u terug sturen, als u de items alsnog wilt ontvangen kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. We wensen een fijne dag.
30 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

pakje op ander adres geleverd dan aangegeven

pakje op ander adres geleverd ,mensen zeggen niks gehad dan aangegeven broek, nu verdwenen en was betaald . b post zoekt uit , ms mode zou geld terug geven indien pakje niet gevonden word,
Beoordeling melden
Antwoord van msmode.be
4 apr. 2023
Goedemiddag, vervelend dat het verkeerd geleverd is. Ik zie dat wij inmiddels een terugbetaling hebben gedaan. Onze excuses voor het ongemak. Fijne dag gewenst.
9 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb 1x besteld, problemen met website. Alles teruggestuurd en nu moet ik 3x verzendkosten betalen. 1x is genoeg zeker ? Mvg, Vicky
Beoordeling melden
2 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
moeilijk te zeggen, bepaalde producten vind ik super en andere vind ik persoonlijk niet mooi van pasvorm voor zwaardere personen
Beoordeling melden
CC
cathy c.
mariakerke
11 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn vest ontvangen maar de beveiliging hangt er nog aan
Beoordeling melden
Antwoord van msmode.be
26 apr. 2023
Goedemiddag, dat is niet de bedoeling, mijn excuses daarvoor. De winkel kan het voor je eraf halen, neem de papieren meegeleverd bij de bestelling mee naar de winkel. Dat is je aankoopbewijs. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.